Konsulent med kendskab til sundhedsvæsenet søges snarest til en midlertidig projektstilling i OUH´s nystartede Kompet...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense C

Stillingen er på fuld tid - 1/9 2021 og til 31/12 2022.

Vil du være med til at udvikle og implementere den rehabiliterende tilgang til patienter på OUH og være med til at skabe en stærk faglighed i den nye organisering af fysioterapien og ergoterapien, er du den rette til denne stilling.

Fysioterapeuter og ergoterapeuter er fra 1.6 2021 forankret i 9 terapeutansvarlige afdelinger, som til sammen løser opgaver på alle hospitalets afdelinger. Hensigten med omorganiseringen er at fremme den rehabiliterende tankegang i de kliniske afdelinger og på tværs af OUH.

Stillingen er etableret med det formål, at omstrukturering af fysioterapi og ergoterapi og indførsel af den rehabiliterende tilgang er fuldt ud implementeret på OUH med udgangen af 2022.

Stillingen er organiseret i KCR og refererer til kompetencecenterchefen. Stillingen dækker matriklerne i Odense og Svendborg med fremmøde i Nyborg.

Dine arbejdsopgaver
Konsulenten skal i samarbejde med KCR og afdelingsledelserne medvirke til en kulturforandring på tværs af alle faggrupper og afdelinger på OUH. Konsulenten skal således i samarbejde med KCR og afdelingsledelserne på OUH, afprøve og evaluere udviklingstiltag.

Afdelingsledelserne i de kliniske afdelinger har ansvaret for implementering af den ændrede organisering af fysioterapeuter og ergoterapeuter. Konsulenten har i samarbejde med kompetencecenterchefen for KCR mandat fra direktionen til at understøtte samarbejdsaftalerne mellem de kliniske afdelinger, ligesom konsulenten har mulighed for at påvirke projektet.

Konsulenten samarbejder med kompetencecenterchefen i KCR, om at udvikle og skabe en platform for vedligeholdelse og udvikling af ergo- og fysioterapeuternes faglighed. Konsulenten udvikler i samarbejde med udviklingsterapeuterne ansat i KCR arbejdsgange for videndeling og vekselvirkning mellem udviklingsterapeuterne i KCR og de kliniske udviklingsterapeuter. Konsulenten understøtter afdelingsledelserne i de kliniske afdelinger med at skabe den faglige udvikling i afdelingen og på tværs af afdelinger i terapeutområdet samt med at vedligeholde de faglige fora på tværs af afdelingerne.

Vi søger
En person der brænder for at udfolde de faglige indsatser og kan se sammenhængskraft i det tværfaglige arbejde, således vi kan lykkes med målsætningen om at styrke den rehabiliterende tilgang til patienterne.
Du trives i udviklingsprocesser, hvor sporene lægges, mens vi endnu kører og er ikke bange for at springe ud i ukendt land. Du anerkender betydningen af tværprofessionelle indsatser i alle henseender.

En person der er:

  • i stand til positionsskifte i forhold til at fungere som henholdsvis sparringspartner, facilitator og underviser
  • fleksibel og uhøjtidelig
  • opmærksom på kommunikationens betydning og har nemt ved at samarbejde
  • er ydmyg over for opgavernes kompleksitet, men samtidig har modet på at stå fast og insistere på udvikling – også når det er svært
  • er optaget af at spille andre gode og god til at omsætte komplekse sammenhænge til at fungere i dagligdagen

Vi forestiller os, at kandidater til stillingen har en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeut eller ergoterapeut med relevant efter/- videreuddannelse på kandidatniveau.

Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner og evner til igennem din funktion, at sikre at patienten sættes først. Herudover skal du have lyst til og erfaring med udvikling og projektarbejde. Du skal kunne bringe sig selv i spil og tage ansvar for opgaverne.

Vi tilbyder

  • Gode kolleger
  • god plads til sparring hos øvrige kolleger
  • internt introprogram
  • spændende og brede arbejdsopgaver
  • stor tværgående kontaktflade
  • gode udviklingsmuligheder, fagligt og personligt
  • mulighed for at kunne præge udviklingen hen mod NYT OUH

Om os
Vi er et nystartet KompetenceCenter for Rehabilitering - KCR under OUH, der er placeret i Nyborg. KCR skal sikre, og udvikle evidensbaseret viden inden for fysioterapi, ergoterapi og personcentreret rehabilitering. Herudover skal KCR være med til at udvikle strategien for fysioterapi og ergoterapi på OUH og sikre at denne gennemføres i de kliniske afdelinger. KCR skal i høj grad samarbejde med de kliniske udviklingsterapeuter i klinikken om implementering af ny viden. De kliniske udviklingsterapeuter har både opgaver i klinikken og i KCR.

KCR er organiseret med delt afdelingsledelse mellem REHPA og KCR, dog således, at der er adskilt økonomi og forskellige opgaver. På sigt skal der udvikles et større samarbejde om blandt andet forskning og udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet. Der er en prøvetid på 3 måneder hvis du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Kompetencecenterchef Anne Lise Zilmer: [email protected] Tlf. 21 63 01 86
Udviklingsterapeut Rikke Krægpøth: [email protected] Tlf. 24 67 30 21

Ansøgningsfrist
Bemærk, ansøgningsfristen: 30.07.21
Ansættelsessamtaler afholdes 13.08.21

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense C
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Solution Consultant til IT Forum Gruppen

    Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega. For vore..
    • Konsulent
    • Odense S
    Få mere info
  • Tilsynsførende inden for beton

    Vil du være med til at sikre kvaliteten på nogle af de største og mest komplekse bygge- og anlægsprojekter på Fyn? Har du et skarpt øje for detaljer og solid erfaring med fagtilsyn inden for konstr..
    • Konsulent
    • Odense C
    Få mere info
  • Chefkonsulent i [xxxxx]

    Det præhospitale område er en af de mest dynamiske og afgørende dele af det danske sundhedsvæsen, hvor hver eneste minut tæller. Her handler det om at levere livsvigtige ydelser, når tiden er knap,.
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Consultant til EY's Indirect Tax Team

    At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your .
    • Konsulent
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odense C over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1