Studentermedhjælper til eventkoordinatorstilling for Trivselsuge, Syddanske Studerende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Studiejob - Odense M

Ministeriet for Uddannelse og Forskning har tildelt SDU midler til at fremme trivslen blandt studerende. Nogle af disse midler har man besluttet at anvende på en Trivselsuge på SDU for første gang i uge 11 2021.

Ideen bag konceptet er blandt andet at bringe fokus på eksisterende trivselsfremmende tiltag, såsom lokale studiemiljøer og studenterforeninger samt de forskellige vejlednings- og trivselsunderstøttende tiltag man tilbyder fra SDU. Det er tænkt, at ugen vil bestå af såvel fysiske og online arrangementer, der ikke blot vil informere de studerende om trivselsfremmende muligheder og tilbud, men også give mulighed for at komme med input til SDU. Hvilken rolle spiller trivselskoordinatoren i alt dette? For at sikre det samlede arrangements afspejling af de studerendes ønsker og behov er det afgørende, at studenterforeninger mv. bliver inddraget i planlægning og facilitering af denne Trivselsuge. Det vil være event-koordinatorens rolle at planlægge Trivselsugen og sikre det samlede overblik gennem kommunikation og koordinering mellem de forskellige deltagende parter, samt være med til at skabe initiativ omkring Trivselsugen. Dine opgaver vil blandt andet omfatte: Klarlægning af interesse fra foreninger og administration rundt på campusserne Nedsættelse af arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra foreninger, Teknisk service og Studieadministrationen Opstartsmøde med arbejdsgruppe Klarlægning af nøglepersoner på fakulteter (studievejledere mv.) Den overordnede facilitering og planlægning af Trivselsugen 2021 Overblik og koordinering mellem deltagende parter Evaluering og afrapportering Vi søger en studerende, der brænder for: At udvikle SDU og dets studiemiljø At udvikle sine evner inden for eventplanlægning At være en del at et unikt fællesskab blandt de studerende Kvalifikationer: Studerende ved SDU I besiddelse af et stort overblik og gode koordineringsevner Erfaring med planlægning af større arrangementer/eventplanlægning/projektkoordinering Masser af gåpåmod og initiativrig Stillingen er estimeret til 30 timer om måneden, og løber over perioden 15. oktober 2020 til 30. april 2021. Stillingen er en unik mulighed for at prøve kræfter af med ens ambitioner og omsætte ens faglige viden til brugbare kompetencer, samt at indgå i et forpligtende fællesskab med andre studerende. Du vil være i tæt samarbejde med Syddanske studerende samt være i tæt kontakt til de lokale studenterforeninger. Samtaler forventes at blive afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til Syddanske studerendes formand Marius Pedersen på [email protected].

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT. Bemærk: Ved ansættelse som studentermedhjælp eller faglig vejleder er det en forudsætning, at den valgte kandidat er indskrevet som studerende på SDU.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense M
  • Torsdag den 08. oktober 2020

Lignende jobs

  • R&D Intern

    R&D Intern Dropla Tech ApS Odense StudentInternship Salary Unpaid Dropla Tech ApSDropla is a leading Ukrainian-Danish deep-tech company transforming demi..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info
  • Senior Solution Consultant til IT Forum Gruppen

    Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega. For vore..
    • Konsulent
    • Odense S
    Få mere info
  • Salary & HR Consultant

    AnsøgBliv vores nye Salary & HR Consultant hos [xxxxx]!Har du stærke kompetencer indenfor lønadministration og rådgivning af ledere og medarbejdere omkring løn? Så kan du være vores nye ko..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Elevplads: EY inviterer til Young Talent 2024 - Od...

    Gennem EY’s revisortraineeprogram får du muligheden for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Er du en vinder og en holds..
    • Konsulent
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odense M over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1