Tre studentermedhjælpere til Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense M

Ved Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Institut for Idræt og Biomekanik, Odense er et antal stillinger som studentermedhjælper til transskribering af interviews og udarbejdelse af rapporter ledig til besættelse snarest muligt. Timetallet er estimeret til i gennemsnit 1 time om ugen i et år, men vil variere over perioden.

Interviewene, der skal transskriberes, ligger som lydfiler, og du kan låne udstyr til aflytning (program og fodpedal) på instituttet. Du skal helst være rimelig hurtig på tasterne, da det ellers vil være for tungt at komme igennem. Ellers er opgaven rimelig fri forstået på den måde, at du kan sidde derhjemme med det og ikke er bundet af at skulle være x-antal timer på instituttet.

Opsætningen af rapporter går ud på at hjælpe med udarbejdelsen af 98 rapporter til landets kommuner om borgernes bevægelsesvaner baseret på en spørgeskemaundersøgelse af danskernes bevægelsesvaner i forskningsprojektet Danmark i Bevægelse. Studentermedhjælperens opgave går ud på at overføre dataanalyser fra excel til rapport-skabelon i word og tilpasse tekst derefter. Du kan læse mere om forskningsprojektet her: https://www.SDU.dk/da/forskning/danmark_i_bevaegelse

Fortæl gerne lidt om dig selv og om, hvorfor du er interesseret i opgaven. Hvis du vil høre mere om arbejdsopgaverne, er du også velkommen til at henvende dig til centerleder Bjarne Ibsen, [email protected], telefon 27289904.
Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund.

Bemærk: Ved ansættelse som studentermedhjælp eller faglig vejleder er det en forudsætning, at den valgte kandidat er indskrevet som studerende på SDU.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Ansøgningsfrist er den 3. maj 2021.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense M
  • Mandag den 03. maj 2021

Lignende jobs

  • R&D Intern

    R&D Intern Dropla Tech ApS Odense StudentInternship Salary Unpaid Dropla Tech ApSDropla is a leading Ukrainian-Danish deep-tech company transforming demi..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info
  • Senior Solution Consultant til IT Forum Gruppen

    Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega. For vore..
    • Konsulent
    • Odense S
    Få mere info
  • Salary & HR Consultant

    AnsøgBliv vores nye Salary & HR Consultant hos [xxxxx]!Har du stærke kompetencer indenfor lønadministration og rådgivning af ledere og medarbejdere omkring løn? Så kan du være vores nye ko..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Elevplads: EY inviterer til Young Talent 2024 - Od...

    Gennem EY’s revisortraineeprogram får du muligheden for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Er du en vinder og en holds..
    • Konsulent
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odense M over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1