Stærk AC-konsulent til fag-sekretariat i Børn- og Ungeforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense SØ

Trives du med at være ”blæksprutten”, der både arbejder i dybden med økonomi og data, og samtidig kan skrive sager og høringssvar, udarbejde arbejdsgangsbeskrivelser, understøtte ledelsen i de mange tværgående dagsordner, og være både projektleder og -deltager på interne og tværgående opgaver, så er det lige dig vi søger.

I Børn- og Ungeforvaltningen har vi høje ambitioner for byens børn og unge. Børn og unge er grundlaget for fremtidens velfærdssamfund, og derfor er vi optaget af de resultater og den forskel, som vi sammen skaber for dem. I Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse er omdrejningspunktet sundhedsfremmende, forebyggende og indgribende indsatser for børn og unge, fra det almene til det specialiserede. Centeret understøtter dagtilbud og skoleområdet lige fra de forebyggende indsatser til de højt specialiserede i tæt samarbejde med de øvrige centre i Familie og Forebyggelse.

Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse blev etableret i efteråret 2020, hvormed almen og specialområdet blev bragt sammen i ét center. Samtidig blev de administrative funktioner samlet i Sekretariat for Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse. Sekretariatet understøtter den faglige opgavevaretagelse hos de ca. 250 kollegaer i centeret, som består af sundhedsplejersker, psykologer på almen og specialområdet, familiebehandlere, ergo-/fysioterapeuter på almen og specialområdet, tale-/sprog-/hørekonsulenter, kostvejledere, specialpædagogiske konsulenter og socialrådgivere. Derudover understøtter sekretariatet også centerchefen. Det er i Sekretariat for Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse at stillingen er placeret.

Om jobbet
Sekretariatet er lige nu i gang med at implementere reorganiseringen administrativt og videreudvikle på centrets interne koncepter og arbejdsgange. Økonomistyring og udvikling af ledelsesinformation, aktivitetsdata og effektstyring er et fokusområde, ligesom skriftlig formidling og kommunikation er et væsentligt element i stillingen hvad enten det er i forbindelse med besvarelse af borgerhenvendelser, sager til politisk behandling, udarbejdelse af workflows, kontrakter mm. Som medarbejder i sekretariatet bliver det din rolle aktivt at bidrage til udviklingen af sekretariatet, ligesom en væsentlig del af stillingen vil være understøttelse af centerchefen.

Stillingen omfatter bl.a. arbejdsopgaver som:
  • Videreudvikle styringsredskaber i centeret, herunder særligt i relation til økonomistyring og digitalisering
  • Koordinere og drive interne processer og projekter, eller deltage som centerets repræsentant i tværgående projekter internt i BUF/Odense Kommune eller med eksterne samarbejdspartnere
  • Løbende økonomiopfølgning, herunder også lønstyring, i samarbejde med dine kollegaer i sekretariatet
  • Udarbejdelse af budgetforslag, løbende budgetopfølgning og årsafslutning
  • Udvikle centerets ledelsesinformation, herunder også medvirke til datatilrettelæggelse og rapportering
  • Udarbejdelse af ad-hoc analyser og beregninger, f.eks. ved kontraktindgåelse eller udbud af kurser
  • Understøttelse af leder af sekretariatet og centerchefen

Dit arbejde vil bestå af en række faste arbejdsopgaver og ansvarsområder, ligesom der kan forventes en større mængde ad-hoc opgaver. En stor del af opgaverne vil du skulle løse i samarbejde med andre kollegaer i sekretariatet, forvaltningen eller kommunen.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig baggrund, som eksempelvis cand.oecon, cand.scient.pol, cand.polit., cand.merc. eller tilsvarende.

Derudover ligger vi vægt på, at du:
  • Har en god organisatorisk forståelse og kan begå dig i mange sammenhænge
  • Mestrer at arbejde med tal og data (vi anvender bl.a. Excel, ØS-Indsigt, SAS)
  • Kan omsætte analyser og data til relevant information (budgetoplæg, ledelsesinformation mv.)
  • Kan formidle og kommunikere klart og tydeligt, både mundtligt og skriftligt
  • Kendskab til offentlig økonomistyring og erfaring fra en politisk ledet organisation er en fordel, men ikke et krav

I dit daglige arbejde er du initiativrig og samtidig en afslutter. Du evner at se tingene ”oppefra” og få det omsat i praksis til konkrete resultater. Du arbejder systematisk og struktureret, med et skarpt blik for detaljen. Du motiveres af mange forskelligartede opgaver, er omstillingsparat og ambitiøs. Du vil samarbejdet med dine kollegaer, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du trives med at have en bred kontaktflade ud af centeret, og kan begå dig på tværs af faggrupper og funktionsniveauer. Du har desuden et godt humør og bidrager aktivt til trivslen i kollegafællesskabet.

Hvem er vi?
I sekretariatet er vi 8 medarbejdere og 1 leder. Dine kommende kollegaer arbejder bl.a. med personalehåndtering, aktindsigter, borgerhenvendelser, journalstyring, planlægning af kurser, kommunikation med andre kommuner, korrespondancer fra regionen, indkøb, bogføring og meget andet. Derudover understøtter sekretariatet MED-udvalg og arbejdet omkring arbejdsmiljø.

Du vil i det daglige referere til leder af sekretariatet, men vil opgavemæssigt også få selvstændige opgaver fra centerchefen.

Som medarbejder i sekretariatet bliver du en del af en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, der vægter gode relationer og udviklingsmuligheder. Du får mulighed for, gennem nærheden i den daglige drift, at understøtte udmøntningen af aktuelle politiske dagsordner og derigennem skabe forandring for børn og unge i Odense Kommune.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på fuld tid med forventet ansættelse pr. 1. oktober 2021 eller tidligere.

Stillingens ansættelsesområde er Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse, Familie og Velfærd, Børn og Ungeforvaltningen, Odense Kommune. Arbejdssted er Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere på www.odense.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte leder af Sekretariatet for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse Marlene Hedelund Porsgaard på 2133 6836 fra den 2. august 2021.

Det praktiske
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer/anbefalinger) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.odense.dk.

Der er ansøgningsfrist den 15. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler den 24. august 2021.

Du kan blive bedt om at løse en mindre opgave som led i ansættelsessamtalen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense SØ
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SV

    Are you looking for a challenging collaboration for your internship, semester project, Bachelor Theses, or Master Theses?
    • Konsulent
    • Odense SV
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Internship: Become an expert in SEO and join our space journey! Morningscore Odense Internship Salary Unpaid Starting date: August 2024 (flexible)Locatio..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Electronics intern RobSub Odense Internship Salary Unpaid We are seeking one or two electronic engineering student interns or projects focused on design..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense C

    Er du god til at styre komplekse projekter og drive faglig ledelse af dedikerede medarbejdere? Trives du i en politisk omskiftelig virkelighed, hvor du har stor indflydelse? Så er du måske vores ny..
    • Konsulent
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1