Miljøkonsulent til rådgivning af landbrugsvirksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Miljøkonsulent til rådgivning af landbrugsvirksomheder


Er du vild med kundekontakt, og kunne du tænke dig at rådgive nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder i forbindelse med miljøreguleringen af deres produktioner? Vil du gerne have en hverdag, som du selv tilrettelægger, og hvor du samtidig har et tæt samarbejde med kollegerne? Så er du måske vores nye miljøkonsulent.

Vi tilbyder
Som miljøkonsulent hos Patriotisk Selskab har du daglig kundekontakt til ejerne af nogle af landets største og mest professionelle landbrugsvirksomheder.

Med tiden vil du lære kunderne og deres virksomheder godt at kende, og du vil ofte kunne se, hvilke projekter og tiltag, der kan gøre en forskel for den enkelte kunde, og foregribe udfordringer i den enkelte virksomhed, før de opstår. Kommer der fx et nyt lovforslag, vil du hurtigt kunne se, hvilke kunder det berører og give dem besked om deres muligheder.

Faglige udfordringer i jobbet er der masser af – og med det store fokus på miljølovgivningen hos politikerne, bliver der næppe færre.

Du får frihed til selv at tilrettelægge din egen hverdag. Kundeopgaverne skal indhentes og løses – men du finder selv ud af, hvornår du gør hvad og hvordan.

Dermed ikke sagt, at du kommer til at stå alene med det hele. Du bliver en del af et lille miljøteam, hvor hver medarbejder har sit eget fokusområde. Dit bliver miljøregulering af landbruget. Det kan fx indebære at skaffe miljøgodkendelser til husdyrbrug, rådegive i miljøsager, screene ejendomme ved ejendomskøb og søge tilskud til produktionsudstyr.

Samtidig overlapper opgaverne i teamet hinanden. Vores kontorpladser ligger side om side, så vi taler indgående sammen hver eneste dag og har faglig sparring på alle typer af opgaver.

Vi har også et godt samarbejde med resten af Patriotisk Selskab – heriblandt særligt juristerne, som vi sidder i afdeling med. Vi er en meget social afdeling, og vi har en fri og meget munter omgangstone.

Opgaver
Du kommer primært til at rådgive og assistere kunderne i forbindelse med miljøregulering – hvad enten der er tale om reguleringen af deres husdyrbrug eller miljøtiltag i landbrugslandet, der påvirker deres drift. Det indebærer bl.a.:

  • Udarbejdelse af og rådgivning i forbindelse med miljøansøgninger
  • Varetagelse af sager med myndigheder på vegne af den enkelte landmand, fx i forbindelse med tilladelser til byggeri, driftsændringer og offentlige indgreb og udpegninger.

Herudover kommer du til at varetage sager og deltage i udarbejdelsen af høringssvar, fx i forbindelse med Natura 2000, vandplaner og lignende lovegivning, der griber ind i husdyrreguleringen. Slutteligt arbejder afdelingen meget med rådgivning inden for de mange typer af tilskud, der gives til både naturprojekter og miljøforbedringer.

Om dig
Du har:

  • En relevant baggrund, fx naturvidenskabelig eller som agronom eller ingeniør
  • Et godt kendskab til miljølovgivning og beslægtede typer lovgivning
  • Indgående erfaring med miljøgodkendelser inden for landbruget eller industrien

Som person er du initiativrig, og du trives med kundekontakt – det er vigtigt, at du tør at være opsøgende, når der skal hentes nye opgaver hjem. Nogle gange kan der gå lang tid, fra en opgave påbegyndes, til den afsluttes – fx hvis det er en opgave, der indebærer omfattende myndighedsbehandling. Her er du i stand til at bevare engagementet og tage ansvar for, at opgaven dribles sikkert i mål. Som kollega er du åben for input, når du skal løse dine opgaver, og du inddrager gerne en kollega, hvis han eller hun kan øge kvaliteten af det færdige produkt.

Om Patriotisk Selskab
Patriotisk Selskab består af i alt godt 80 medarbejdere, der rådgiver landbrugsvirksomheder i hele landet inden for bl.a. økonomi, regnskab, planteavl, strategi, jura og miljø. Vi har fire afdelinger i huset: En økonomiafdeling, en planteavlsafdeling, en administrationsafdeling samt en husdyr-, miljø- & juraafdeling. Sidstnævnte bliver du en del af.

Vi vil gerne være den foretrukne rådgiver for professionelle landbrugsvirksomheder, og derfor lægger vi vægt på, at vores medarbejderes faglige ballast skal være i orden. Som medarbejder hos Patriotisk Selskab vil du hermed opleve, at din faglige udvikling bliver prioriteret gennem fx uddannelse og kurser.

For at øge sammenholdet på tværs af afdelinger og fagligheder har vi en intern netværksgruppe for nye medarbejdere. Den bliver du en del af. Herudover får du et grundigt introduktionsforløb til nøglepersoner i virksomheden.

Vores personaleordninger omfatter bl.a. kantineordning, pensionsordning og sundhedsforsikring, ligesom vi har en personaleforening og en kunstforening.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensen[email protected].

Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og tager jobopslaget af nettet, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Kristian Petersen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 16.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odense over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 26
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 24
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 23
8. september 2024 24
7. september 2024 24
6. september 2024 24
5. september 2024 22
4. september 2024 21
3. september 2024 21
2. september 2024 20
1. september 2024 22
31. august 2024 20
30. august 2024 20
29. august 2024 20
28. august 2024 21
27. august 2024 19
26. august 2024 20
25. august 2024 20
24. august 2024 21
23. august 2024 20
22. august 2024 20
21. august 2024 19

Værd at vide når du søger job som konsulent i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.