Erhvervskonsulent, der kan få virksomheder videre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Ringsted

Har du lyst til at gøre det nemt for virksomheder at komme i gang og komme videre i Ringsted Kommune? Kan du understøtte vækst og udvikling i virksomhederne? Og vil du være med til at skabe netværk og dele viden, der styrker erhvervslivet? Så er du måske vores nye erhvervskonsulent i Ringsted Kommunes erhvervsteam.

Du bliver en del af erhvervsteamets tre medarbejdere i Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenteret, der tilbyder erhvervsservice til iværksættere og etablerede virksomheder i Ringsted Kommune. Vi tilbyder 1:1 vejledning til små og større virksomheder, driver netværk, workshops og arrangementer, og vi bygger bro mellem regionale og nationale erhvervsfremmetilbud og relevante lokale virksomheder.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med mange udadvendte aktiviteter og samarbejdsrelationer. Du skal have lyst til at opbygge og vedligeholde kontakter, og du skal være med til at udvikle nye måder at bringe den lokale erhvervsservice ud til virksomhederne.

Dine primære opgaver bliver:
  • Sparring med iværksættere og SMV’ere med udgangspunkt i deres udviklingspotentialer og udfordringer
  • Målrettet formidling af tilbud fra det samlede erhvervsfremmesystem – både 1:1 og via Facebook og nyhedsbreve
  • Planlægning og facilitering af netværk og workshops


Udadvendt blæksprutte der kan jonglere med både strategi og proces
Vi forestiller os, at du har erfaring med rådgivning eller sparring ift. forretningsudvikling, salg og markedsføring i private virksomheder. Det kan være fra et lignende job, privat rådgivning, ledelse i en privat virksomhed eller som selvstændig iværksætter. Og så er det et plus, hvis du har kendskab til nogle af de øvrige aktører i det samlede erhvervsfremmesystem.

Som person er du:
  • God til at stille de rigtige spørgsmål, der leder virksomhederne videre i deres udvikling
  • Struktureret og god til at følge op på aftaler og holde fast i processer
  • Serviceminded og god til at opbygge og vedligeholde relationer


Ringsted – midt i mulighederne
Vi tilbyder et job i en kommune der er i rivende udvikling. Med ca. 1.700 virksomheder er her en god blanding af store og små virksomheder i mange forskellige brancher, og i de kommende år forventer vi, at der kommer flere til, bl.a. i Business Park Ringsted, der er Sjællands største nye erhvervsområde. I kommunens erhvervsservice tilbyder vi gratis og uvildig sparring til alle lokale virksomheder, og vi bestræber os på at være en let indgang til andre rådgivere og til kommunens organisation.

Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscentret har tre teams med 11 ansatte centralt, der arbejder med kommunikation, markedsføring, erhverv, frivillighed, fritid og kultur i Ringsted Kommune. I centret, på tværs af de tre teams og på kulturinstitutionerne er hovedfokus udviklingen og formidlingen af Ringsted som kommunen ”Midt i mulighederne”.

Processen herfra
Er du interesseret i at høre mere om stillingen som erhvervskonsulent i Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscentret kan du kontakte teamkoordinator Bente Jongberg på telefon 41 72 25 22. Ansøgningsfrist er tirsdag den 16. november 2021. Samtaler forventes at gennemføres tirsdag den 23. november og fredag den 26. november 2021. Forventet tiltrædelse 1. januar 2022.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Ringsted
  • Tirsdag den 16. november 2021

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Slagelse

    På udkig efter et sommerferievikariat! Vi søger dig som er uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og som kunne tænker sig at blive tilknyttet i et sommerferievikariat eller .
    • Konsulent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Holbæk

    Tilkaldevikarer søges til Regstrup hjemmepleje.Vi søger kollegaer til sommerferievikariater samt tilkaldevikarer. Hvis du er uddannet SSH/SSA eller har erfaring og gerne inden for hjemmeplejen elle..
    • Konsulent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ringsted

    Vil du være en del af et stærkt fællesskab i et større lønteam? Og har du lyst til at gøre en forskel for kunder på tværs af forskellige brancher? Så er du måske vores nye kollega i Payroll Outsour..
    • Konsulent
    • Ringsted
    Få mere info
  • Konsulent i Roskilde

    We are looking for a management consultant for our operations division leadership team responsible for the foundational IT platforms in [xxxxx] You will report directly to head of the division. You .
    • Konsulent
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1