Special- eller chefkonsulent til Kriminalforsorgen Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Ringsted

Special- eller chefkonsulent med generalistkompetencer og med erfaring med projektstyring og ledelsesbetjening til ledelsessekretariatet, Kriminalforsorgen Sjælland.

Vi søger en konsulent, der er skarp til ledelsesbetjening og har lyst til at understøtte og arbejde tæt sammen med topledelsen i Kriminalforsorgen Sjælland.

Har du erfaring med og mod på at styre, koordinere og understøtte, at Kriminalforsorgens mange nye udviklingstiltag udrulles og forankres i en organisation, der har til formål at skabe tryghed i samfundet og begrænse kriminalitet – så er det dig vi leder efter som vores nye kollega i ledelsessekretariatet.

Dine opgaver og ansvarsområder:

Du vil blive en del af ledelsessekretariatet i Områdekontoret i Ringsted, hvor din rolle vil være i spændet mellem generel ledelsesbetjening, kommunikationsopgaver, projektledelse, koordination og styring af udviklingsprojekter.

Opgaverne er mange og spænder bredt og kan være alt fra at udarbejde projektgrundlag, opfølgningsprocesser, indstillingsnotater, koordinering og styring af milepæle og frister, besvarelse af høringer, understøttelse af udvalg og meget andet. Opgaven indeholder en stor og bred kontaktflade med blandt andre medarbejdere og ledere i fængsler, arrester m.m., direktoratet og andre samarbejdspartnere.

I ledelsessekretariatet er vi klar til at hjælpe med alle typer opgaver, og du skal derfor trives med mange forskelligartede opgaver og med en stor kontaktflade i hele organisationen. Områdeledelsen ønsker desuden at styrke den interne kommunikation i området, og du vil derfor få til opgave at udarbejde en kommunikationsstrategi for området og producere nyheder til vores intranet.

Det er vigtigt i funktionen, at du er relationsdannende, imødekommende og konstruktiv i din dialog med blik for helheden og formår at tænke løsninger på tværs af organisation og funktioner. Du skal samtidig have interesse for både administration, service og ledelsessupport, formå at navigere i en dagligdag med afbrydelser og kunne veksle mellem mange typer af opgaver igennem dagen. Du er fleksibel i forhold til arbejdssted, da nogle arbejdsdage vil foregår i områdets institutioner.

Om dig:

Du skaber overblik og sikre løbende at klæde områdedirektøren og områdeledelsen på, er servicemindet og forstår at sætte dig ind i forretningens behov og skabe værdig gennem dialog og inddragelse. Du arbejder analytisk og procesorienteret, og har lyst til at gøre en forskel i en organisation i udvikling med en samfundsmæssig vigtig opgave.

Du har en relevant akademisk baggrund f.eks. cand.scient.pol., cand.jur., cand.soc.. eller lignende.

Desuden forventer vi særligt, at du:

  • Har erfaring med ledelsesbetjening fra eksempelvis en anden statslig myndighed
  • Har erfaring med at koordinere projekter og opgaver, eventuelt som projektleder, - koordinator eller –medarbejder
  • Har politisk tæft og er vant til at samarbejde med topledelsen
  • Er vant til at tage et selvstændigt ansvar og styring af egne opgaveområder
  • Er verdensmester i at skabe relationer og sikre, at afstanden mellem Områdekontoret, institutionerne og direktoratet er overskuelig, og når du kommunikerer, tilpasser dig den målgruppe du skal nå
  • Har en skarp pen og befinder dig godt med både mundtlige og skriftlige opgaver

Vi tilbyder:

  • Et spændende og bredt fagligt job med store muligheder for udvikling
  • Et meningsfuldt job som løfter en vigtig samfundsmæssig opgave
  • Et stærkt team af kollegaer og et tværgående godt kollegaskab i hele Kriminalforsorgen Sjælland
  • Et job med mulighed for høj grad af frihed til at planlægge opgaveløsningen
  • Et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi hjælpes ad – også når der er travlt

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen forventes besat snarest muligt og senest den 1. juli 2022. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikerne som special- eller chefkonsulent. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for sikkerhedsgodkendelsen er typisk 1- 2 måneder.

Du skal deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Områdekontoret i Ringsted, Tinggade 15, Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter 4 institutioner bestående af lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt flere arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og 1 pension, samt Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 765 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Områdekontoret har ca. 80 medarbejdere, hvoraf ca. 50 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads på Områdekontoret. Områdekontoret varetager ledelse og styring af driften i området. Områdekontorets opgaver er derfor styring, controlling og kvalitetssikring i forhold til områdekontorets institutioner, samt bistand til løsning af klientnære opgaver. Det vil endvidere være områdekontorets ansvar at prioritere og koordinere områdets samlede ressourcer og aktiviteter.

Kriminalforsorgens opgaver favner bredt, og vores område er genstand for betydelig offentlig og politisk opmærksomhed. Opgaveporteføljen er stor, involverer mange interessenter og kræver løbende tilpasninger og prioriteringer.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er den 15. maj 2022 kl. 12.00

Vi forventer at afholde samtaler i uge 20 og 21.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sekretariatskonsulent Line Juel Kierkegaard, tlf. 7255 5516.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-teamkoordinator Anna Berg Møller, tlf. 7255 5596.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Ringsted
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1