UDVIKLINGSKONSULENT, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Struer

Vil du være med til at udvikle Lydens By og bidrage til at flere borgere og virksomheder flytter til Struer Kommune? Og er du optaget af, hvad der gør et område attraktivt at leve i?

Vores ambition er, at Struer Kommune – Lydens By – fortsat er et fantastisk sted at bo og bliver en attraktiv mulighed for mange flere.

Derfor søger vi en dedikeret og stærk samarbejdsprofil, som gennem interne og eksterne samarbejder kan bidrage til udviklingen af Struer Kommune.

Dine ansvarsområder
Bosætningsarbejdet i Struer Kommune har høj politisk prioritet og indgår som en helt central indsats i både den konkrete og den langsigtede udvikling af hele kommunen.

Du får særligt fokus på og ansvar for kommunens bosætningsindsats - i et tæt samarbejde med relevante aktører og interessenter. Du skal evne og have lyst til at være proaktiv overfor konkrete målgrupper. Her får du ansvar for både strategisk at udvikle og også helt konkret at gennemføre de indsatser, som skal understøtte kommunens mål om at markere sig stærkere som et godt sted at bo, leve, studere og arbejde.

Samtidig skal du som udviklingskonsulent arbejde bredt med kommunens udviklingsdagsorden. Det vil sige, at opgaverne kan variere lige fra udarbejdelse af beslutningsoplæg og analyser, til projektledelse og facilitering af strategiske indsatser og til formidling af kommunens kvaliteter på en levende måde.

Dine opgaver vil derfor spænde bredt og falder i nedenstående hovedområder:

· Attraktive rammevilkår for bosætningsindsatsen i Struer Kommune – og arbejde med Lydens By - på tværs af kommunens indsatser. Du skal udvikle og arbejde med at omsætte kommunens visioner til planer, der er til at handle på – eksempelvis så der er attraktive boliger til rådighed for dem, vi gerne vil tiltrække.

· Indsatser for udvalgte målgrupper – herunder studerende, eksil-unge, kvalificeret arbejdskraft - og arbejdet med at etablere et community og netværk omkring de nye borgere, der kommer til kommunen

· Data og analyse: Du bliver den hovedansvarlige for vores bosætningsdata, herunder at vi har relevante og valide data og viden om fx. flyttemønstre, demografi og målgrupper. Du skal omsætte – og kort sagt omsætte denne viden til håndgribelige handlinger.

· Opfølgning på arbejdet med vores udviklingsdagsorden i Struer Kommune. Du bliver tovholder og skal facilitere tavlemøder med kommunens relevante medarbejdere på tværs i organisationen, ligesom du skal følge op på de målsætninger, der sat op for indsatsen.

· Tværkommunale samarbejdsprojekter: Du bliver tovholder for disse projekter om f.eks. tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft og ansvarlig for den koordinerende service til virksomheder i forhold til at give både danske og udenlandske tilflyttende medarbejdere en god modtagelse og relevant information om Struers mange muligheder.

Dine kvalifikationer
Vi leder efter den rette person og din uddannelsesbaggrund er derfor ikke afgørende, men vi forestiller os, at du kan være uddannet som sociolog, antropolog eller have en samfundsfaglig uddannelse. Det vigtigste er dog, at du besidder de rette kompetencer til at lykkes med opgaven.

Du må gerne have erfaring med bosætningsområdet, men det er ikke et krav.

Det er vigtigere, at du har stærke samarbejdsevner, og at du er selvkørende, løsningsorienteret og har lyst til at varetage og håndtere forskelligartede opgaver i et komplekst aktørfelt.

Vi lægger derfor vægt på, at du har en profil som gør dig i stand til:

· At arbejde på både et operationelt og strategisk niveau

· At planlægge, koordinere, afvikle og gennemføre events, aktiviteter og projekter

· At facilitere processer eksternt og internt i organisationen

· At involvere og samarbejde med borgere, erhvervsliv, foreninger og medarbejdere på tværs i organisationen

· At du har et åbent mindset – ift. netværk, modtagelse, projekter mv.

· At kommunikere på forskellige platforme og til forskellige målgrupper

· At du har lyst til at tage imod og være vært for borgere og besøgende med mange forskellige baggrunde - i mange forskellige sammenhænge og på forskellige tidspunkter

Din nye arbejdsplads
Du får et spændende og udfordrende job i et set up, hvor udvikling er i centrum – og hvor du har mulighed for at sætte dit eget aftryk.

Du bliver ansat i staben Kommunikation & Erhverv, som har reference til kommunaldirektøren. Her får du seks kollegaer, hvoraf én også sidder med erhvervs- og bosætningsområdet og derfor vil være din naturlige sparringspartner. Desuden kommer du til at samarbejde meget med de øvrige kollegaer i teamet, da vi vægter faglig sparring højt, og dagligt gør stor brug af hinandens individuelle kompetencer. Du får en høj grad af frihed under ansvar, medindflydelse og fleksible arbejdsforhold. Vi prioriterer åbenhed, tillid, udvikling og godt humør - og vi forventer, at du er indstillet på at bidrage til det.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse den 1. november 2022.

Ansættelsen sker i staben Kommunikation & Erhverv og din daglige arbejdsplads er på Rådhuset i Struer.

Stillingen er som udgangspunkt normeret til 37 timer om ugen, men du vil selv kunne få indflydelse på det ugentlige timetal.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst, kvalifikationer og profil.

Ansættelsesproces

Ansættelsessamtaler forventes holdt tirsdag den 13. september 2022 (1. samtalerunde) og evt. torsdag den 21. september 2022 (2. samtalerunde).

Du kan få mere materiale om bosætningsindsatsen hos Claus Falk Petersen.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Struer
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Struer over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0