Finance Business Partner for Økonomi & Stabe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Taastrup

Vil du være vores nye Finance Business Partner og indgå i divisionens øverste lederteam?

Vi er godt på vej mod et markedsorienteret DSB og dermed realisering af vores formål som er Plads til alle på rejsen mod det bæredygtige.

Din hverdag

Som Finance Business Partner er du en aktiv netværker og dygtig rådgiver, der har fokus på forretningens bedste. Du vil arbejde indenfor området Økonomi & Stabe, hvorunder IT og Ejendomsudvikling indgår som store strategiske områder. <br
Du vil, i tæt samarbejde med Underdirektør for koncernøkonomi, være bindeled mellem forretningen og de øvrige økonomiafdelinger. Du skal derfor have gode kommunikationsevner og være i stand til at bringe disse i spil.

Dine ansvarsområder omfatter

  • Økonomisk og strategisk sparringspartner for forretningsdirektør samt dennes ledelsesgruppe. Du skal fremme og sætte agendaen i forretningsenheden med stor indflydelse
  • Ansvarlig for design af KPI’er (Finansielle som non-finansielle) som sikrer optimal understøttelse af forretningsenheden
  • Signoff på leverancer fra Koncernøkonomi mod forretningsområde samt bindeled mellem økonomi og forretningen - herunder afklaring af forretningsforudsætninger til brug for budgetter og prognoser.
  • Udarbejdelse af præsentationer og beslutningsoplæg for c-level og/eller bestyrelsesniveau for/i samarbejde med forretningsdirektør


Derudover bliver du en væsentlig bidragsyder til target setting i forbindelse med budget, prognose og strategi for forretningsenheden. Du kommer til at deltage i ledelsesmøder inden for forretningsområder såvel som i dagligdagen – i dette spænd opstår opgaverne. Du yder sparring til forretningsdirektør, CFO og koncernøkonomi og kommer herudover til at sikre korrekte KPI’er samt stå for diverse analyseopgaver.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har erfaring inden for økonomi og strategi og kan relatere til følgende

  • Erfaring som Finance Business Partner, Strategic Business/Finance Partner eller lignende
  • Indgående forretningskendskab og stakeholder management – du kan agere på c-level niveau – specielt indenfor områderne IT og ejendomsudvikling vil det være en fordel
  • Du tænker på koncernniveau og forstår alle discipliner af Finance
  • Du kan gennemskue komplekse problemstillinger og evner at kunne omforme disse til analysebehov hos Business Controlling
  • Du skal kunne lave leverence requests i primært business controlling, og gerne i BI & Analytics</li
  • Skabe indsigt, transparens via data og omsætte dette til beslutningsoplæg – økonomisk, politisk, strategisk etc.
  • Udarbejdelse af præsentationer af høj kvalitet
  • Du har kendskab til CFO-hjulet og bringe relevante færdigheder i spil til en given opgave i forretningsområdet


Du færdes ubesværet på tværs af organisatoriske niveauer, og kan let opbygge gode og respektfulde relationer. Du er let omgængelig og forstår de forretningsmæssige situationer i en travl hverdag, og hvordan disse skal understøttes og realiseres.

Du vil referere til underdirektør for koncernøkonomi og have stiplet reference til direktør for forretningsområdet. Du kan source ressourcer via vores finance operation model, hvor du vil have adgang til business controlling, koncern og projekter samt datagovernance, BI & Analytics ressourcer. <br
Hvad kan DSB tilbyde dig?

Løn og titel aftales efter kvalifikationer, og dit arbejdssted er DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup, tæt på offentlig transport, selvfølgelig.

Som den største leverandør af offentlig transport i Danmark er vi stolte af at holde landet kørende. Det er vores mål at gøre bæredygtig, kollektiv transport til det nemme valg for alle i Danmark, og vi vil gerne have dig med på rejsen.

Som ny medarbejder i DSB bliver du en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur. Hos os er alle velkomne uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

Du får uddannelse og samarbejder med dygtige kollegaer på tværs af hele virksomheden. Du kan også se frem til at træne i DSB’s eget fitnesscenter eller få et attraktivt medlemskab til Fitness World.
Vi tilbyder dig også fordelagtige rejsemuligheder med DSB, bl.a. kan du få særlige medarbejderbilletter til 4 årlige rejser med din familie. Vi tilbyder selvfølgelig pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling, samt adgang til lækker frokost i vores kantine.

Ansøgning

Vi holder samtaler løbende, så send os din motiverede ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 17. januar 2022. Upload gerne dine eksamensbeviser. Vi ser frem til at læse om dig og de erfaringer, du har gjort dig.

Ønsker du at vide mere, så er du velkommen til at tage fat i Underdirektør for Koncernøkonomi Malene Richter Christensen på telefon 29 74 16 09.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Taastrup
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent i Skovlunde

    Er du en passioneret IT-professionel med en stærk forståelse for systemadministration og drift? Motiveres du i en stilling, hvor du kommer til at fungere som vores kunders forlængede it-arm? Og øns..
    • Konsulent
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4