Tale-hørekonsulent til skoleområdet i Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Værløse

Vi søger en engageret kollega til et vikariat i Kompetencecenter for Inklusion og Læring. Vi leder efter dig, der har lyst til at arbejde mono- og tværfagligt i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, hvor vi arbejder med børn og unge imellem 6-18 år.

Tale-hørekonsulenterne arbejder både i og med de pædagogiske læringsmiljøer i vores skoletilbud, og i individuelle forløb med børn og familier.

· Har du lyst til at være en del af vores velfungerende PPR afdeling, hvor vi har fokus på børn og unge mellem 6-18 år?

· Har du lyst til at være med til at udvikle de sproglige og kommunikative miljøer, således at alle børn kan trives og udvikler sig i fællesskaber?

· Er du god til at formidle din viden, så den kan omsættes i praksis i vores skoletilbud

Vi er en del af Kompetencecenter for Inklusion og Læring, der ud over tale-hørekonsulenterne består af psykologer, pædagogiske vejledere og en fysioterapeut. Sammen løser vi opgaverne i koordinerede og tværfaglige indsatser i tæt samarbejde med forældre og skoletilbud. Tale-hørekonsulenterne er eftertragtede samarbejdspartnere, og du vil blive tilknyttet faste skoler.

Vores forventninger til er dig, at:

· du har en uddannelse som audiologopæd, eller en diplomuddannelse med modulerne sprog- tale- og hørevanskeligheder eller er tæt på at afslutte din uddannelse, og vi ser gerne, at du har stiftet bekendtskab med relevante test.

· du er god til at formidle din viden om sprog og kommunikation, og kan vejlede samt tilrettelægge sproglige indsatser i samarbejde med forældre, skolernes ledelse og personale.

· du er god til- og fleksibel i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

· du er robust og modig, og ser muligheder frem for begrænsninger.

· du har lyst til- og kan se opgaveløsningen i både et organisatorisk og individ perspektiv.

Vi forventer af os selv, at:

· vi har et højt fagligt niveau

· vi udvikler os som individ og gruppe

· vi er professionelle samarbejdspartnere

· vi ser muligheder frem for begrænsninger

· vi er åben i vores dialoger og tør stille spørgsmål

· vi har et godt arbejdsmiljø

Organisatorisk ligger vi i Center for Dagtilbud, Skole og Forebyggelse. Vi er en del af Forebyggelsesområdet der består af Sundhedsplejen, Tandplejen, PPR 0-6 år og Kompetencecenter for Inklusion og Læring (PPR 6-18 år). Hver med deres afdelingsleder.

Er du interesseret i at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helene Hjerrild på tlf. 7216 5828 eller på mail: [email protected] (uge 32) eller Faglig leder Birgitte Frovst på tlf. 7216 5665 eller på mail: [email protected] (uge 31).

Vikariatet er en 30 timers stilling med mulighed for besættelse snarest muligt og senest pr 1. oktober 2022. Vikariatet ophører ved udgangen af marts 2023. Der kan være gode muligheder for en evt. forlængelse.

Der er ansøgningsfrist den 14. august 2022, og vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 33.

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Furesø Kommune og Danmarks Lærerforening.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=67f0825a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Værløse
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ølstykke

    Du vil i hverdagen blive en del af vores salgsteam, hvor du referer direkte til vores salgschef. Du skal arbejde med at udbygge vores eksisterende kundeportefølje og vil, i samarbejde med salgschef..
    • Konsulent
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Management Consultant for CVP at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with people, processes and change excite you? And are you ready to make a difference across [xxxxx]s projects and..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Gentofte

    Imagine a future where you drive the digital innovation by using your ingenuity, technology enthusiasm, and programming skills to create innovative prototypes based on emerging technologies. .
    • Konsulent
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Værløse over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3