Erfarne fuldmægtige og specialkonsulenter søges til spændende juridisk sagsbehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Valby

Vil du behandle sager om ophold i medfør af EU-rettens regler om fri bevægelighed? Har du lyst til at dykke ned i forvaltningsretten og blive klog på en spændende del af udlændingeretten? Og ønsker du kolleger, som inspirerer, sparrer og passer på hinanden? Lige nu søger Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) et antal akademiske medarbejdere til nyoprettede stillinger i kontoret EU.

Lidt om alt det vi tilbyder
Et af SIRI’s hovedområder er administration af lovgivningen om udlændinges ophold i Danmark, bl.a. i medfør af EU-rettens regler om fri bevægelighed. Vi bistår også Udlændinge- og Integrationsministeriet i forhold til ministerbetjeningsopgaver.

SIRI behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger. Vi er repræsenteret fem steder i Danmark.

Vi udvider nu gruppen af dygtige medarbejdere i vores kontor EU og søger derfor erfarne fuldmægtige og specialkonsulenter. Kontoret behandler sager om familiesammenføring til danske statsborgere efter EU-retten, familiesammenføring mellem tredjelandsborgere og unionsborgere samt ophør af opholdsret. Det drejer sig således om sager om fri bevægelighed af en vis kompleksitet, mens enklere sager behandles straks i vores borgercentre.

Du vil opleve at få dygtige og engagerede kolleger, der har varieret erfaring og stor specialviden. Vi er kendetegnet ved at have et godt fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi har det rart sammen og har fokus på, at alle medarbejdernes kompetencer bringes i spil, når vi løser vores opgaver. Det er vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt. Vi arbejder i teams og sidder i åbne storrum.

Vi tilbyder et fælles oplæringsforløb sammen med andre nyansatte. Du får også en faglig mentor, så der altid er mulighed for sparring – ikke mindst i den første tid.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund, gerne cand. jur. Du har mindst to til tre års erfaring med konkret sagsbehandling og har forvaltningsretten godt inde under huden.

Du kan lide at sagsbehandle med og om mennesker og sætter en ære i at kunne forklare kompliceret jura i øjenhøjde med vores brugere. Du forstår også, at det er vigtigt at være i stand til at træffe korrekte afgørelser samtidig med, at brugerne skal have deres afgørelse til tiden.

Vi forventer, at du er:

  • fagligt dygtig og skarp til juridisk sagsbehandling
  • god til at arbejde på engelsk
  • effektiv og målrettet
  • serviceminded og udadvendt
  • motiveret af at arbejde i teams

Det er en fordel, hvis du har erfaring med udlændinge- eller EU-ret, og det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring med elektronisk sagsbehandling.

Yderligere information
SIRI ligger i Valby, tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde i åbne storrum.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Du vil blive ansat som enten fuldmægtig eller konsulent afhængigt af din erfaring og kompetencer. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Meier på telefon 72 14 24 99 eller e-mail [email protected] eller enhedschef Anne Thorsen på telefon 72 14 25 25 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 18. august 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33/34.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Valby
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Valby over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1