Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) – søger erfaren konsulent til spændende udviklingsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Valby

Har du lyst til at være med til at skabe fremtidens offentlige sektor og arbejde med innovative processer og organisationsudvikling? SIRIs enhed for forretningsudvikling søger en erfaren specialkonsulent eller chefkonsulent, der kan bidrage til optimering af SIRIs drift og opkvalificering af ledelsen og medarbejdere.

Lidt om det vi tilbyder
I Enheden for Forretningsudvikling arbejder vi med at understøtte udviklingen af SIRIs drift og drive innovative processer med særlig fokus på digital transformation. Vores fornemste opgave er at sikre, at vores brugere oplever en smidig, tryg og enkel sagsbehandling.

Vi arbejder bl.a. med udvikling og implementering af brugen af digitale værktøjer og optimering og vedligeholdelse af vores brugerplatforme som f.eks. nyidanmark.dk. Herudover er en vigtig del af enhedens arbejde, at understøtte SIRIs drift på området for international rekruttering, således at den til stadighed forbedres - bl.a. ved data- og procesanalyse og gennem opkvalificering af direktion, chefer, teamkoordinatorer og medarbejdere. Du vil derfor få mulighed for at arbejde med en bred vifte af spændende opgaver, herunder projektstyring, procesanalyse og facilitering af møder, events, lederforløb, seminarer, strategiprocesser mv. Lige nu laver vi f.eks. en systematisk gennemgang af alle vores opholdsordninger i tæt samarbejde med fagkontorerne, med henblik på at optimere hele vejen rundt.

Mange af dine opgaver vil kræve din fysiske tilstedeværelse, men det vil også være muligt at arbejde hjemme, og du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Sidst men ikke mindst, så bliver du en del af en sammentømret gruppe med 13 fantastiske kolleger, som alle har forskellig erfaring, uddannelsesbaggrund og humor.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring på området, f.eks. med projektledelse, facilitering, undervisning og optimering af drift.

Du vil få en stor kontaktflade, hvor vi forventer, at du er initiativrig og opsøgende og god til at opbygge relationer, har sans for godt samarbejde, internt såvel som eksternt.

Vi lægger vægt på, at du:

  • kan designe, facilitere og lede strategiske og komplekse processer med udgangspunkt i organisationens kerneopgaver
  • har erfaring med projektledelse
  • er kvalitetsbevidst og har en åben samt fleksibel indstilling til dine arbejdsfunktioner
  • er serviceminded og udadvendt
  • er god til at kommunikere og har gode samarbejdsevner

Det er desuden en fordel, hvis du:

  • har erfaring med analyse af komplekse opgaver/sagsgange
  • har ekspertise ift. disciplinen driftsledelse
  • har erfaring med ledelsesudvikling

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Tina Ørtoft Kristensen, på telefonnummer 72 14 21 41 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 7. september 2022, kl. 12.00.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Valby
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Valby over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4