Erfaren akademisk medarbejder søges til analyseopgaver på et spændende område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integrations kontor Økonomi og Analyse søger en akademisk medarbejder, der har erfaring med og trives med at udarbejde analyser med stor betydning for integrationsindsatsen og rekrutteringen af velkvalificerede udlændinge til danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Lidt om alt det vi tilbyder

I Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) er det vores opgave at medvirke til, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan rekruttere velkvalificerede udlændinge som medarbejdere og studerende samt understøtte kommunerne og andre aktører i at integrere udlændinge på arbejdsmarkedet og gøre dem til aktive medborgere

Du bliver en del af kontoret Økonomi og Analyse, der består af 21 medarbejdere og er opdelt i tre teams, der varetager henholdsvis: økonomistyring og finanslovsarbejde, regnskab og tilskudsforvaltning samt driftsunderstøttende videns- og analysearbejde. Mere bestemt bliver du en del af vores team Viden og Analyse, som har til opgave at gennemføre målrettede analyser, der understøtter indsatsen i styrelsens fagkontorer.

Du skal styrke SIRI’s kvantitative analysekraft

I team Viden og Analyse får du fire dedikerede kolleger, og din primære opgave bliver at udarbejde større og mindre analyser, der understøtter SIRI’s kerneopgaver. Mere konkret får du en hovedrolle i videreudviklingen af SIRI’s kvantitative analysekapacitet inden for integrationsområdet og international rekruttering, herunder udnyttelsen af ministerieordningens registerdata fra Danmarks Statistik. Du vil herudover skulle bidrage til varetagelsen af teamets løbende driftsopgaver i forhold til bl.a. besvarelse af aktindsigtsager, ministerforelæggelser, gennemførelse af surveys, ad-hoc dataarbejde samt vedligeholdelse og videreudvikling af styrelsens driftsunderstøttende ledelsesinformation. Teamet arbejder ud fra en klyngestruktur, der betyder, at du får ansvaret for at sikre den løbende dialog med udvalgte kontorer. Det gør vi for at sikre, at dine opgaver er tæt koblet til de løbende behov og ønsker i SIRI’s fagkontorer samt direktionens strategiske sigte.

Vi har igangsat en ambitiøs udvikling af analysearbejdet i SIRI med det formål at skabe et styrket grundlag for styring og rådgivning inden for SIRI’s kerneopgaver. Vi lægger vægt på udbygning af SIRI’s datagrundlag, monitorering af udviklingen samt strategiske analyser, som løfter kvaliteten af styrelsens arbejde. Vi har allerede lagt en række spor, og vi forventer, at du har lyst til at præge og udvikle arbejdet yderligere.

Bliv en del af et tværfagligt arbejdsfællesskab, der prioriterer kompetenceudvikling

I teamet har vi stort fokus på løbende intern sparring, hvilket fx betyder, at alle væsentlige analyser bliver valideret af en team-kollega. Du vil træde ind i et tværfagligt team-miljø med rum til personlig og faglig udvikling, samtidig med, at vi har en klar forventning om, at alle i kontoret kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og forventer, at du proaktivt og løbende bidrager til at styrke teamets samlede analysekapacitet fx via deltagelse i kurser, konferencer og opdyrkning af relevante netværk.

Vores kontor er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor samarbejdet med hinanden og resten af styrelsen er i højsædet. Vi er altid optaget af at skabe et professionelt, men uhøjtideligt, arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold. Endelig kan du se frem til tæt sparring med en ambitiøs og imødekommende kontorledelse, samt en nærværende direktion, der prioriterer analysearbejdet højt i det daglige.

Selv om der kan være travlt, og der er mange bolde i luften, skal der også være plads til andet end arbejde. Vi har både løbeklub, træningsfaciliteter og massageordning – og så holder vi nogle ret gode fredagsbarer nede i kælderen, hvor Slyngelstuen befinder sig. Der bliver spillet bordtennis og brætspil, drukket fadøl og sodavand, diskuteret, grinet og fortalt røverhistorier. Dine nye kolleger i kontoret er ofte dem, som går forrest i de sociale arrangementer.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx cand.scient.soc., cand.scient.pol. eller cand.polit. og har erfaring med at gennemføre kvantitative analyser samt i mindre grad kvalitative analyser. Hvis du har erfaring fra beskæftigelses- eller udlændingeområdet og med ministerieordningen er det bestemt også en fordel.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • proaktiv og ansvarsfuld, da du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal stå forrest i udviklingen af analyseopgaverne i SIRI
  • strategisk tænkende og selvstændigt kan bidrage til at identificere de vigtigste vidensbehov for styrelsen
  • kommunikativ stærk og kan formidle komplicerede analyser på en letforståelig måde internt i ministeriet og eksternt til fx kommuner og organisationer
  • samarbejdsorienteret og evner at skabe gode relationer og bidrage til en god stemning på arbejdspladsen

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kåre Vind Jensen på telefonnummer 72 14 21 74 eller e-mail [email protected], eller souschef Morten Thaning Thulstrup på telefonnummer nr. 72 14 24 20 eller e-mail [email protected].

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde i SIRI her

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag d. 9 oktober 2022, kl. 23:59.

Vi forventer at holde samtaler i uge 41. Der vil i forbindelse med en eventuel 2. samtale indgå en mindre skriftlig opgave.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang – Uddannelse, job og fællesskaber for alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Valby
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Consultant - Biogas & Waste-to-X

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Valby over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3