Faglig konsulent til Handicap og Socialpsykiatri, Myndighedsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til at opkvalificere den socialfaglige indsats og sagsbehandling inden for det specialiserede voksenområde? Har du erfaring med både kommunal praksis og vidensbaseret kvalitetsudvikling på området for handicap og socialpsykiatri? Brænder du for at dele viden og skabe forandring?

Hvis dette lyder som dig, er du måske vores nye faglige konsulent inden for Handicap og Socialpsykiatri i Myndighedsafdelingen.

Vejle Kommune står midt i en spændende proces på det specialiserede voksenområde, hvor vi arbejder målrettet med at udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen, samtidig med at blive så effektive som muligt i den måde, vi løser opgaverne på. Derfor søger vi en faglig konsulent til Team Handicap og Socialpsykiatri i Myndighedsafdelingen. Den faglige konsulent vil sammen med afdelingslederen, anden faglig konsulent og forhandlingskonsulenten understøtte udviklingen inden for voksenområdet.

Vi søger én faglig konsulent til det det specialiserede voksenområde på tværs af handicap og psykiatri. Der er tale om en fast stillinger på 37 timer ugentlig med forventet start den 1. december 2019. Du vil blive ansat i Vejle Kommunes Myndighedsafdeling, lokaliseret i Sundhedshuset på Vestre Engvej 51B, 7100 Vejle.

Vi er i gang med en udvikling, hvor vi har fokus på, hvordan vi kan tilbyde borgerne de mindst indgribende og mest virksomme indsatser. Samtidig arbejder vi målrettet på at udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen og på at blive så effektive som muligt i den måde, vi løser opgaverne på. Udvikling af kvalitet og effektivitet handler både om at sikre et højt fagligt niveau i sagsbehandlingen og om at udvikle den måde, vi anvender VUM-metoden, vore fagsystemer på og hvordan vi formår at omsætte viden til praksis. Vi gør samtidig meget ud af det tætte samarbejde med andre fagområder for at sikre, at borgeren får en relevant, koordineret og helhedsorienteret indsats. Det er her, du som faglig konsulent i høj grad kommer i spil.

Rådgivning og sparring i samarbejdet er i højsædet, som en af dine kommende arbejdsopgaver.

Du får ansvaret for, i samarbejde med afdelingsleder, at sikre den faglige udvikling i Team Handicap og Socialpsykiatri, og du kommer til at spille en central rolle i den mere strategiske udvikling af teamet.

Stillingen indeholder en bred spændvidde i opgaverne, fra sagssparring med den enkelte rådgiver, til implementering af strategisk rettede tiltag i praksis. Du vil indgå i mange samarbejdsrelationer og udviklingsprojekter både internt i Myndighedsafdelingen og på tværs af andre fagområder. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere og formidle, og at du er en person, der kan inspirere og møde andre på en positiv og anerkendende måde.

Som faglig konsulent kommer du til at arbejde i krydsfeltet mellem rådgivere og ledelse. Derfor skal du som person være nysgerrig og opsøgende i forhold til hvilke behov og løsninger, der er brug for og samtidig være vedholdende i arbejdet med at implementere de aftalte løsninger. Du skal deltage i og have overblik over og koordinere opgaverne i teamet.

Du vil desuden få en central rolle i arbejdet med at implementere vidensbaserede løsninger. Vi ønsker i endnu højere grad, at omsætte data, forskning og viden til praksis. Det gælder både i forhold til udformning af arbejdsgange og i vores IT- systemer, ligesom din rolle bliver at formidle og kvalificere den enkelte sagsbehandlers arbejde. Det er derfor vigtigt, at du arbejder struktureret og organiseret og samtidig formår at motivere andre i forandringsprocesser, samt tilpasse tiltag med vores nærmeste samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du

  • er uddannet socialrådgiver eller har en anden relevant socialfaglig uddannelse. Det er en fordel, hvis du har en overbygning på akademisk niveau.
  • har en stærk faglig profil og flere års erfaring i behandling af sager inden for handicap og/eller socialpsykiatri
  • kan arbejde vidensbaseret – både med formidling til sagsbehandlere og omsætning til konkrete handlemuligheder
  • har erfaring med kollegial, faglig feedback og sparring eller måske erfaring fra en lignende funktion
  • har gode samarbejdsevner og er god til at etablere og dyrke samarbejdsrelationer
  • er anerkendende i din kommunikation og bevidst om at understøtte arbejdsglæden og tilliden
  • har personlig gennemslagskraft

Vi tilbyder dig
Vejle Kommune er en innovativ kommune, hvor vi tør gøre tingene anderledes. Dine kommende kolleger i Handicap og Socialpsykiatri arbejder med myndighedssagsbehandling på det specialiserede socialområde. Ud over dig er vi i teamet ca. 25 rådgivere, en faglig konsulent, en forhandlingskonsulent og en afdelingsleder. Hos os er det naturligt at sparre på tværs for at sikre den bedste opgaveløsning for de borgere, som vi skal betjene. Vi lægger i teamet vægt på et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på medarbejdernes trivsel, mulighed for indflydelse, kompetenceudvikling og en dialogbaseret samarbejdsform. Handicap og Socialpsykiatri ligger i øvrigt meget pænt i den nyligt gennemførte trivselsmåling i kommunen.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.

Om os
Myndighedsafdelingen har ansvaret for behandling af sager om tilbud til voksne med handicap, sindslidelser eller sociale problemstillinger. Når borgere, pårørende og samarbejdspartnere henvender sig til os med et problem, ser vi det som vores kerneopgave at hjælpe dem videre på en måde, så de oplever sig set, hørt og inddraget.
Vi lægger vægt på høj kvalitet og udvikling og på at få det bedste ud af den økonomi vi har. Vi er ca. 90 medarbejdere og er organiseret i 3 teams.

Flere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Magnus Pranov Larsen på tlf. 40 49 59 36, Forhandlingskonsulent Birgitte Jakobsen tlf. 40 49 59 54 - eller Faglig Konsulent Lone Diakovasilis tlf. 20 30 76 96

Link til egen hjemmeside:
Du kan læse mere om os på https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/sundhed-og-omsorg/

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest 17.10.19. Vi holder ansættelsessamtaler den 22.10.19

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Vejle
  • Torsdag den 17. oktober 2019

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Vejle over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1