Sundheds-It konsulent i Sundheds-It ved Hospitalsenhed Midt, Administrationen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

En fast stilling som Sundheds-It konsulent i Sundheds-It ved Hospitalsenhed Midt, Administrationen, er ledig til besættelse 1. december 2019. Stillingen er en fuldtidsstilling – 37 timer pr. uge

Om stillingen
Sundheds-It tilbyder et spændende job. Sundheds-It har mange kontaktflader ud i en spændende og driftig organisation, gode muligheder for personlig og faglig udvikling, engagerede kolleger og ikke mindst et uhøjtideligt arbejdsmiljø.
Vi har en kultur, som baserer sig på tillid, respekt og engagement, og hvor vores faglighed og smidige tilgang til opgaverne er styrende for vores prioriteringer.
Opgaverne vil falde indenfor et mix af drift, udvikling, og projekter.

Driftsopgaver
Dette er centrale administrative opgaver for Sundheds-It. f.eks. som konsulent for afdelinger og centre i forhold til brugerrettigheder i og attestering af kliniske It systemer.
Ansvarlig koordinator for Sundheds It's opgave forbundet ved organisatoriske ændringer herunder opgavekoordinering med kolleger, kliniske afdelinger samt opdatering af registre.

Udvikling og digitalisering
Herunder er det en opgave med at få identificeret digitaliseringsmuligheder i den nære drift med optimering for øje, få dem udviklet og implementeret i drift. Et middel hertil kan være anvendelse af værktøjet UI Path til konfiguration af administrative robotter eller brug af Microsoft Office programmerne.

Projekter
Det omfatter deltagelse i Sundheds it-projekter, som oftest er organisatorisk implementering af klinisk it eller lokale delprojekter i regionale it-projekter.
Af specifikke kompetencer forudsætter stillingen, at du er struktureret og kan skabe dig et overblik over opgaver med flere delprocesser. Ligeledes er det en fordel, at du har et godt kendskab til Sundheds it/kliniske it-systemer herunder MidtEPJ, eller at du har viljen og er i stand til hurtigt at kunne tilegne dig kompetencer indenfor områderne.
Din baggrund kan være af sundhedsfaglig karakter eller med erfaringer fra sundhedssektoren krydret med et teknisk flair.
Vi ønsker, at du har flere af følgende generelle kompetencer, så du bl.a.
  • er nysgerrig på arbejdsgange og opgaveløsning
  • kan planlægge, koordinere og overholde tidsfrister
  • er i besiddelse af analytiske og systematiske kompetencer
  • har gode kommunikations- og formidlingsevner, både mundtligt og skriftligt
  • har kendskab til arbejdsgangene på et hospital
  • har interesse for og vilje til samarbejde på tværs i organisationen
  • er løsningsorienteret, positiv, udadvendt og initiativrig
  • har gode samarbejdsevner og er fleksibel, herunder parat til at yde en ekstra indsats når det indimellem er nødvendigt

Der kan hentes en stillings- og funktionsbeskrivelse her

Om staben
Sundheds–It er en stab i Administrationen i Hospitalsenhed Midt. Vi arbejder i mindre opgaverelaterede og dynamiske teams, og har medarbejdere placeret på Regionshospitalet Silkeborg og Regionshospitalet Viborg.
Sundheds-It varetager en bred vifte af opgaver, der involverer samarbejde eksternt i Regionen, internt i Administrationen samt en direkte kontakt til de kliniske afdelinger og centre.
En hovedopgave for Sundheds-It er implementering af it-systemer og elektroniske løsninger, der har relevans for den kliniske hverdag i Hospitalsenhed Midt.
En anden hovedopgave er varetagelsen af harmonisering i dokumentationen af patientdata på hospitalsenheden, hvor data er en central del i arbejdet med kvalitet og optimering af arbejdsgange.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Regionshospitalet Skive og Regionshospitalet Lemvig og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fem regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der eventuelt blive indhentet børneattest.
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Sundheds-It, Regionshospitalet Viborg

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder, Sundheds-It Else Lund på tlf. 7844 1321 eller Sundheds-It chef Keld Bolby på tlf. 7844 1365.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID (gælder kun sundhedspersonale), oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest mandag den 21. oktober 2019.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted fredag den 25. oktober 2019

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Viborg
  • Mandag den 21. oktober 2019

Lignende jobs

  • Senior Network Consultant

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Dynamics/Power Platform Consultant

    Dynamics/Power Platform Consultant Are you looking for a role where you can work together with the business to improve their day-to-day sales processes? Do you want to be part of our journ..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Business Central Finance Consultant

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • ERP Consultant (m/k/d)

    Om virksomheden Baettr is dedicated to maintaining its position as the preferred supplier of wind turbine components in the evolving wind industry. Through optimised lean production and a .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Viborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1