Faglig stærk teamchef til Klagenævnet for udbud og andre erhvervsjuridiske nævn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Viborg

Har du en stærk lederprofil og vil du bidrage til at sikre lige ret for alle erhvervsdrivende og virksomheder ved at understøtte uafhængige klagenævn på erhvervsområdet med et grundigt og kompetent juridisk forarbejde, for at de kan træffe korrekte afgørelser i rette tid?

Nævnenes Hus – Lige ret for alle

I Nævnenes Hus sekretariatsbetjener vi en række uafhængige domstolslignende nævn. Nævn er uafhængige instanser, der gør det både hurtigt, billigt og nemt for borgere og virksomheder at få prøvet deres retsstilling, uanset om der er tale om efterprøvelse af en myndighedsudøvelse eller en sag imellem to private parter.Dermed bidrager vi hver dag til at opretholde den retssikkerhed, som alle danskere nyder godt af.

Hos os vil du som teamchef for team Erhverv i området Forbruger og Erhverv derfor kunne bidrage til et demokratisk retssamfund med lige ret for alle erhvervsdrivende og virksomheder.

Forbruger og Erhverv er et af i alt tre fagområder i Nævnenes Hus. Området er mangfoldigt, både når det gælder sagernes emner og kompleksitet. Vores medarbejderes kompetencer og juridiske faglighed favner derfor bredt.

Som teamchef for team Erhverv vil du blive tilknyttet Klagenævnet for Udbud og andre erhvervsrettede nævn, hvor du har ansvaret for cirka 12 medarbejdere, primært cand.jur. og cand.merc.jur., der arbejder målrettet og ambitiøst med komplekse sager inden for blandt andet generel erhvervsret, udbudsret og revisionsområdet.

I team Erhverv betjener vi ud over Klagenævnet for Udbud, der sikrer overholdelse af de udbudsretlige regler, når offentlige myndigheder udbyder kontrakter for op til flere milliarder, blandt andet også:

  • Erhvervsankenævnet, der som ankenævn sikrer legaliteten af en række offentlige myndigheders afgørelser inden for 35 forskellige lovgivninger på erhvervsområdet.
  • Revisornævnet, der sikrer at danske revisorer lever op til god revisionsskik.
  • Ankenævnet for Patenter og Varemærker, der afgør indsigelser vedrørende Patent- og Varemærkestyrelsens afgørelser om blandt andet registreringer af patenter og varemærker.

Du vil også sammen med to teamchefkolleger, en for team Forbrug og en for team Psykiatri, indgå i områdeledelsen i Forbruger og Erhverv, hvor du referer til områdechefen.

Dine primære opgaver

  • Varetage den daglige ledelse, såvel fagligt som personalemæssigt, herunder driftsstyring og målfastsættelse, prioritering, koordinering og opfølgning på mål, opgaver og ressourcer i teamet.
  • Sikre at udviklingsopgaver gennemføres.
  • Være daglig sparringspartner for medarbejderne i teamet og sikre høj kvalitet i opgaveløsningen.
  • Udarbejde udkast til afgørelser og anden sagsbehandling.
  • Bidrage aktivt i områdets ledelse sammen med områdechefen og øvrige teamchefer.

Din profil

  • Du skal have bestået en juridisk eller handelsjuridisk kandidateksamen med stærke karakterer og skarpe kompetencer inden for erhvervsretlige områder. Hvis du også har erfaring med sekretariatsbetjening af nævn, fra domstolene, advokatbranchen eller lignende er det en fordel.
  • Det er en stor fordel, hvis du har ledelseserfaring fra en lignende stilling med drifts- og personaleansvar. Det vigtigste er imidlertid, at du brænder for ledelsesopgaven og har lyst til at gå foran og tage ansvar og både selv og igennem andre bidrage til, at vi løser opgaverne på et fagligt højt niveau. Du skal have lyst til mennesker og at gå tæt på for at sikre de bedst mulige resultater.
  • Som person udviser du engagement og interesse i at være en del af og bidrage til at udvikle Nævnenes Hus både fagligt og socialt. Du skal turde skille dig ud, gå forrest og indgå i en stærk faglig og social kultur i både team Erhverv, områdeledelsen og Nævnenes Hus. Derfor lægger vi også vægt på, at du har gode samarbejdsevner, empati og evnen til altid at se muligheder.

Vi tilbyder

Et stærkt juridisk miljø med teamånd i højsædet i både team Erhverv og områdeledelsen. Det handler om det, vi opnår i fællesskab, og hvad den enkelte kan bidrage med for at nå de fælles mål. Vi har velfungerende rammer for klagesagsbehandlingen, så vi kan fordybe os i fagligheden men samtidig være effektive og produktive. Et uformelt og dialogbaseret miljø, hvor man kommer hinanden ved og tager ansvar for opgaverne og hinanden.

Spændende og komplicerede juridiske og samfundsmæssige betydningsfulde problemstillinger tæt på.

Du vil dertil fra starten skulle indgå i tæt dialog med de enkelte nævns formænd og næstformænd, der er landsdommere eller byretsdommere, om at sikre den juridiske kvalitet af nævnenes afgørelser og driften i nævnene. Du får derfor muligheden for samarbejde og sparring med nogle af landets mest kompetente juridiske praktikere.

Ansættelse

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet som chefkonsulent med personaleansvar. Ansættelsesstedet vil være på Toldboden 2, 8800 Viborg, under 2 minutters gang fra bus- og togstationen. Vi udviser stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid- og sted.

Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 13. november 2022. Du søger stillingen ved knappen øverst til højre.

Stillingen er klassificeret i lønramme 36.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 47. Ved første samtale vil der være case og til anden samtale vil der være persontype- og færdighedstest.

Vi ønsker ansættelse snarest muligt eller 1. januar 2023.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Thomas Faust Ryborg på tlf. 72 40 58 11.

Vi ønsker en arbejdsplads, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlighed og baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Viborg
  • Søndag den 13. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Viborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2