Struktureret og initiativrig kontorelev søges til Studieservice EVU på VIA University C...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus N

Har du mod på en kontoruddannelse i offentlig administration og samtidig lyst til at arbejde i en uddannelsesinstitution med spændende udfordringer, en afvekslende hverdag og gode kolleger. Så er det måske dig, vi søger som vores nye kontorelev i Studieservice Efter- og videreuddannelse (EVU) på VIA University College Aarhus N.

Studieservice EVU håndterer den daglige kontakt til VIAs mange studerende og kursister på efter- og videreuddannelsesområdet. Derudover har Studieservice EVU en stor opgave med at understøtte de mange undervisere og uddannelsesledere, der varetager undervisningen af de studerende.

Primære arbejdsopgaver
Dine opgaver vil centrere sig omkring den daglige administration af efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Det vil bl.a. indebære:

  • Oprettelse af aktiviteter i vores studieadministrative systemer
  • Håndtere tilmelding af studerende
  • Personlig og telefonisk kontakt med kommende og nuværende studerende
  • Booking af lokaler og forplejning
  • Eksamensplanlægning
  • Koordinering med undervisere og uddannelsesledere.

Når du starter hos os, sørger vi for at give dig en god og grundig oplæring i både vores forskellige procedurer, administrative it-systemer, introduktion til centrale samarbejdspartnere og ikke mindst en intro til organisationen VIA. Derudover vil du blive tilknyttet 1-2 medarbejdere, der i hverdagen vil fungere som dine tætte sparringspartnere.

Udover din tid i Studieservice EVU vil der i løbet af uddannelsen også være mulighed for kortere ophold i nogle af VIAs andre administrative afdelinger - fx HR/løn, Økonomi eller lign. Derudover har VIA et netværk for kontorelever, som du bliver en del af.

Kvalifikationer
Vi søger en kontorelev der:

  • Er nysgerrig og initiativrig
  • Kan arbejde struktureret og tage ansvar for egne opgaver
  • Er serviceminded og har gode kommunikative evner
  • Har flair for it og ikke er bange for at lære nye systemer
  • Kan bidrage til den gode stemning rundt om frokostbordet.

Kort om afdelingen - Hvem er vi?
Studieservice er en del af VIAs fællesområde (inkl. Økonomi, HR, Kommunikation m.fl.), der understøtter de pædagogiske områder med en række forskellige services. Der er ca. 170 medarbejdere i Studieservice, hvoraf ca. 30 arbejder i Studieservice EVU. Studieservice EVU arbejder med studieadministrativ understøttelse af VIAs opgaver indenfor efter- og videreuddannelse til personer og organisationer i det offentlige og private. Det betyder, at vi bl.a. arbejder med aktivitetsadministration, studievejledning, hjemmesidehåndtering m.m.

Vi kan tilbyde et inspirerende arbejdsmiljø i en uddannelsesinstitution med gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Vi vægter partnerskab, kvalitet og professionalitet i den administrative opgaveløsning højt.

Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved et åbent og uformelt kollegialt miljø med brede kontaktflader, både internt og eksternt. Arbejdsformen er professionel, udfordrende og selvstændig.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pension. Ansættelsen sker efter overenskomst mellem HK og Staten.
Stillingen er til besættelse pr 17 08 2020 // Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt.
Hovedarbejdssted er Campus Aarhus N, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 12. juni.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til studieadministrativ leder i Studieservice EVU Søren Friang Klougart på tlf. 87 55 19 66 eller [email protected].

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Århus N
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

  • Kontorelev administration

    Kontorelev administration Vil du kickstarte din karriere som kontorelev hos HK Østjylland?Er du klar til at dykke ned i både administrative og juridiske opgaver i en hverdag, hvor ikke to dag..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Commercial Purchasing Intern

    Job DescriptionWould you like to work with purchasing in an international company? Would you like to gain extensive experience of the processes and procedures of a large organisation and to have an..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Kontorelev, administration og events

    Kontorelev, administration og events Få fart på karrieren som elev inden for administration og events hos HK Østjylland Er du struktureret og nyder at sætte flueben på din to do-liste og samt..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Elevplads: Aarsleff Rail søger kontorelev

    Aarsleff Rail A/S er et førende dansk jernbaneentreprenørselskab. Vi har kompetencer inden for alle banetekniske discipliner og har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og udføre alle..
    • Kontorassistent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1