Elev til Feriepartner Blokhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Blokhus

Er du på udkig efter en elevplads, i en succesfuld virksomhed med spændende karrieremuligheder, stærke værdier og fokus på medarbejdertrivsel?

Du vil få en målrettet og professionel kontoruddannelse, som du kan gøre brug af hele livet. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og motiverede kolleger med godt humør, som vi godt tør prale af, er blandt de bedste i branchen. Derudover bliver du ansat i en virksomhed, hvor du med engagement, evnerne og motivationen på plads, får de bedste muligheder for at finde din hylde og gå hele vejen. Vi lover, at med vores elevuddannelse har du et stærkt fundament for din videre karriere.

Du starter din ansættelse som elev f.eks. d. 1. januar eller d. 1. februar 2022 og efter 2 år bliver du ”Kontorelev med speciale i administration”. Du vil i opstartsperioden, få en dygtig Mentor til at vejlede og støtte dig i din opstart. Udover de skoleophold, som er en obligatorisk del af uddannelsen, vil der være mulighed for praktikophold i vores økonomiafdeling i Nr. Vorupør samt 14 dages ophold ved vores tyske salgskontor i Hamborg, Tyskland.

Som en del af dine opgaver bliver du oplært i at tage dig af personlige, telefoniske og skriftlige henvendelser fra vores gæster og husejere samt varetage administrationen rundt omkring dem. Alle opgaver vil opfylde Handelsskolens krav og så lærer vi dig lidt mere end det, så du er godt rustet til fremtiden.

Vi har ikke fokus på dit køn, din alder eller om du taler flydende tysk fra start – vi er interesseret i din personlighed. Nogle nøgleord, som du mener passer på dig: præsentabel, god udstråling, positiv, optimistisk, løsningssøgende, nyder at give den bedste service, socialt anlagt og trives med flere bolde i luften, når der er travlt.

Vi tror på, at når vi hele tiden har sat det stærkeste hold, så opnår vi også de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Der skal være både sociale og faglige udfordringer. Hvis du synes om det, som du gør – så gør du det også godt. Vi mener det, når vi siger, at medarbejderne hos os er den vigtigste ressource! Vi har stadig vores første medarbejder ansat som Bureauleder på et af vores største bureauer, så karrierevejene efter din elevuddannelse er mange. Du kan læse mere om vores karrieremuligheder hos Feriepartner her: https://www.feriepartner.dk/karriere/karriereveje/

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer. Kæden har ekspanderet kraftigt de senere år og gør det fortsat. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af vores team i den nordlige del af Danmark – nemlig i Blokhus.

Feriepartner Blokhus formidler udlejning på ca. 600 privatejede ferieboliger. Der er beskæftiget 9 medarbejdere på kontoret fast og dertil ca. 80 løst tilknyttede kolleger til servicering og rengøring af lejligheder og huse.

Turistbranchen - og sommerhusudlejningsbranchen i særdeleshed - er i disse år meget konkurrencepræget og under konstant udvikling. For at være med blandt de bedste, skal man være indstillet på forandring hele tiden. Branchens bedste medarbejdere og branchens bedste service er det, som skaber vores succes.

For at komme i betragtning til stillingen som elev, skal du have bestået følgende:

  • EUX Business, HHX eller tilsvarende.
  • Godkendte voksenelever er ligeledes velkomne til at søge jobbet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest fredag d. 3. december. Første samtale er onsdag d. 8. december. Anden samtale er fredag d. 10. december. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Feriepartner Blokhus

Bureauleder, Trine Flindt

Tlf.: 96 180 200

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata, som f.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Blokhus.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Blokhus
  • Fredag den 03. december 2021

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Hadsund

    JobbeskrivelseDrømmer du om en varieret hverdag kombineret med fart over feltet og en masse praktisk læring? 💪 Så søg en elevplads i [xxxxx] og få muligheden for at udvikle dig 🙋 HVAD TILBYDER VI .
    • Kontorassistent
    • Hadsund
    Få mere info
  • Kontorassistent i Hele Danmark

    Brænder du for administration, koordinering og er skarp til detaljer? Har du et godt overblik og trives i rollen som serviceminded blæksprutte? Så er du den Office Manager Assistant, vi leder efter..
    • Kontorassistent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Hjørring

    Brænder du for at lære om bogholderi, økonomi, løn m.m., og kunne du tænke dig at arbejde på kontor? Start din karriere med en 2-årig kontoruddannelse som elev i vores økonomiafdeling på hovedkonto..
    • Kontorassistent
    • Hjørring
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Aalborg

    Drømmer du om en uddannelse fyldt med udfordringer og mange spændende og varierende opgaver? Vil du være med bag kulisserne og lære en masse om uddannelsesdrift hos Nordjyllands største handelsskol..
    • Kontorassistent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Blokhus

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Blokhus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Blokhus over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0