Kontorelev med speciale i administration -

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Brabrand

Kontorelev med speciale i administration til succesfuld vækstvirksomhed med fokus på grøn omstilling


Advansor søger en kontorelev til at blive en del af et internationalt team drevet af at levere de bedste kundeløsninger.

Hvem er vi?


Advansor er verdens førende producent af CO2 køle- og varmeanlæg med godt 300 medarbejdere fra mere end 20 forskellige nationer med én, fælles mission:

”At designe og producere verdens bedste bæredygtige køle- og varmeanlæg.”

Anlæggene adskiller sig markant fra de traditionelle køle- og varmeanlæg ved at have udskiftet de klimabelastende
F-gasser som kølemiddel med CO2. Dette åbner op for et verdensomspændende marked, der stiller høje krav til kvalitet og innovative arbejdsprocesser.

Advansor har til huse i nye og moderne produktions- og kontorfaciliteter i Brabrand, hvor vi har klima og bæredygtighed i højsædet i hele huset.

Hvem er du?


  • Du er interesseret i at prøve kræfter med forskellige administrative opgaver inden for kundesupport, indkøb, økonomi, HR og løn og ønsker at tage en kontoruddannelse inden for specialet administration.
  • Du er nysgerrig og klar til at tage ansvar for egen læring i tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer og oplæringsansvarlige.
  • Du tager din uddannelse seriøst, er kvalitetsbevidst og selvstændig.
  • Du kan begå dig på engelsk og kan samarbejde med internationale såvel som danske kollegaer.
  • Du har for nyligt afsluttet, eller afslutter inden for den nærmeste fremtid, HHX, EUX eller STX/HTX/HF suppleret med et 5-ugers grundforløb (EUS5) med adgang til kontor, og dit speciale er administration.

Lidt om jobbet


Som vores kontorelev kan du se frem til et udfordrende og varieret job i en ambitiøs virksomhed, hvor vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø, diversitet og samarbejde.

Vores fornemmeste opgave vil være at klæde dig godt på - både personligt og fagligt. Du vil få opgaver, som du varetager selvstændigt, og i takt med din udvikling vil du få mere ansvar og flere selvstændige opgaver.

Din læretid ved Advansor inkluderer et forløb, hvor du primært kommer rundt i afdelingerne Kundesupport, Indkøb og Økonomi. Vi forestiller os, at du er tilknyttet de enkelte afdelinger i en sammenhængende periode på 3 måneder. Dertil kommer skoleperioder (7 -11 uger) samt mulighed for en kortere turnus i HR og løn.

Vi tilbyder


Vi tilbyder et uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Vi lytter til dine ønsker og planlægger så vidt muligt dit uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine særlige kompetencer og interesser. Vi stiller krav til dig og tilbyder udfordrende opgaver bredt inden for det administrative område.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Interesseret?


Er du interesseret i at blive vores nye kontorelev? Så send en ansøgning og dit CV online.

Du er velkommen til at skrive din ansøgning på enten dansk eller engelsk.

Seneste ansøgningsfrist er den 15. februar 2024. Herefter indkalder vi til samtaler.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Advansor generelt, kan du kontakte Rikke Thobo- Carlsen, HR Business Partner på tlf.: + 45 3525 6043 eller e-mail: [email protected].

Bæredygtige CO2 klimaløsninger


Som markedsførende leverandør har vi designet og produceret mere end 14.000 bæredygtige CO2 systemer til bæredygtig kommerciel og industriel køling og opvarmning over hele verden siden 2006. 

Mange forbinder CO2 med global opvarmning. Det tager vi mere cool. Bogstaveligt talt. Fordi CO2 er det mest klimavenlige kølemiddel: Det er ikke giftigt, ikke brændbart, påvirker ikke ozonlaget og skader ikke vores drikkevand. Derfor er vi ’cool with CO2’.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Brabrand

Lignende jobs

  • Kontorelev administration

    Kontorelev administration Vil du kickstarte din karriere som kontorelev hos HK Østjylland?Er du klar til at dykke ned i både administrative og juridiske opgaver i en hverdag, hvor ikke to dag..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Commercial Purchasing Intern

    Job DescriptionWould you like to work with purchasing in an international company? Would you like to gain extensive experience of the processes and procedures of a large organisation and to have an..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Kontorelev, administration og events

    Kontorelev, administration og events Få fart på karrieren som elev inden for administration og events hos HK Østjylland Er du struktureret og nyder at sætte flueben på din to do-liste og samt..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Elevplads: Aarsleff Rail søger kontorelev

    Aarsleff Rail A/S er et førende dansk jernbaneentreprenørselskab. Vi har kompetencer inden for alle banetekniske discipliner og har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og udføre alle..
    • Kontorassistent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2