Kontorelev i administration med lyst til bæredygtig udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Brøndby

Stena Recycling er Nordens største genvindingsvirksomhed, som går forrest i indsatsen med bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Med mere end 80 års erfaring i en konstant foranderlig recycling branche har vi ekspertisen og viden til at gå forrest i udviklingen af bæredygtige løsninger inden for genanvendelse, som matcher vores kunders behov, samfundet og imødekommer fremtidens tendenser.

Få en skarp uddannelse i en virksomhed, hvor bæredygtighed er selve hjertet i forretningen
Har du ambitioner for dit arbejdsliv? Er du samtidig motiveret for at lære nyt på jobbet frem for kun på skolebænken? Og hvad med at tage din uddannelse i en virksomhed, hvor alting handler om at genanvende til gavn for miljøet og kloden? I Stena genanvender vi hver eneste dag materiale, der svarer til to Eiffeltårne og papir, der redder 13.000 træer. Og det er kun en del af det.
To spændende år med masser af tempo og endnu mere læring
Din elevtid varer to år, og på de to år skal vi have gjort dig så dygtig som overhovedet muligt. Derfor bliver du en del af vores kunde- og salgssupport, der også står for logistikken. For lige her har vi så mange forskellige opgaver, at du med sikkerhed vil lære en hel masse på tværs af administration, kundeservice og lettere logistik. Undervejs får du også ekstra viden via skoleophold. Du kommer til lære at:

Give god service til kunder – særligt via telefon og mail
Oprette kunder og behandle ordrer i systemerne
Sikre korrekte stamdata i systemerne
Håndtere kundeforespørgsler og beregne samt formidle en pris
Håndtere reklamationer (klager)
Give support til sælgerne
Udarbejde kundestatistikker
Fakturere og kontrollere fakturaer
Booke biler og lignende opgaver med fokus på logistik

Din nye arbejdsplads er Stena Recyclings nyistandsatte hovedkontor i Brøndby. Turen hertil tager ca. 5 minutter på cykel fra Glostrup Station.
Positiv teamplayer med lyst til at lære en masse
Skal du trives og få mest ud af din elevtid skal du være nysgerrig og have lyst til at lære nyt. Du skal kunne håndtere eventuelle problemer på en positiv måde – ikke give op på forhånd. Du prøver først og spørger så, hvis du kører fast. Det er også meget vigtigt, at du er en teamplayer. For hos os bygger vi vores succes på samarbejde og holdånd, hvor alle har lyst til at hjælpe hinanden.
For at kunne søge, skal du have bestået eller forvente at bestå en af følgende uddannelser inden 1. september 2022: EUX, EUD-S, STX, HTX, HF eller HHX.
Derudover skal du være OK til IT og derfor nemt kunne lære at bruge nye systemer.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.
Du kan også blive klogere på livet som elev i Stena, hvis du besøger vores elevside her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Brøndby
  • Fredag den 10. juni 2022

Lignende jobs

  • piccoline/piccolo søges snarest

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • [xxxxx] søger engageret kontorelev med HR som spec...

    Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder, for det du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du er et sted, hvor..
    • Kontorassistent
    • Kastrup
    Få mere info
  • Kontorelev med flair for digital marketing og bran...

    Er du på udkig efter en fantastisk elevplads, hvor du er garanteret både ansvar og alsidige opgaver? Brænder du for sport, tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, .
    • Kontorassistent
    • Brøndby
    Få mere info
  • Bliv HR-kontorelev og få et stærkt fundament for d...

    Er du klar til kompetencegivende udfordringer og en spændende elevtid, der giver et solidt fundament til din videre karriere? Så er det måske dig, der er vores nye elev i HR.Vi søger en elev, s..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2