Kontorelev med interesse for offentlig administration, sagsbehandling og tilsyn til STAR Brønderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Brønderslev

Interesserer du dig for samfundsforhold? Og vil du gerne være del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så bliv kontorelev hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings kontor i Brønderslev. Her står vi klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk

En god og spændende start på dit arbejdsliv STAR Brønderslev beskæftiger 45 medarbejdere, sammensat af kontoransatte og jurister. Kontorets faglige opgaver er:

  • EØS: sager om EØS-dagpenge, herunder udstedelse af dokumentation for udenlandske personers arbejdsperioder i Danmark
  • CKA: klagesager og vejledning vedrørende arbejdsløshedsforsikring
  • Regnskabstilsyn: tilskudsforvaltning og udbetalingsadministration i forhold til a-kasser
  • Lufthavnstilsyn: fører tilsyn med personer, der uberettiget har modtaget en ydelse under ophold i udland

Du vil i løbet af din kontoruddannelse blive oplært i forskellige jobfunktioner, hvor du vil få tildelt egne opgaver, som løses i teams eller i tæt samarbejde med en kollega. Din arbejdsdag vil ofte være en blanding af nye udfordringer og daglige faste opgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med sagsbehandling, telefonbetjening, administration, regnskab og tilsynsopgaver.

Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du er:

  • dygtig til at formulere dig både skriftlig og mundligt
  • omstillingsparat og har lyst til at arbejde i forskellige kontorer under dit elevforløb
  • har lyst til at prøve mundtlig og skriftlig kommunikation på engelsk og evt. tysk
  • positiv i din tilgang til andre mennesker og er god til at samarbejde
  • serviceminded og kvalitetsbevidst i dit arbejde
  • god til at bevare overblikket og kan prioritere din tid i en travl hverdag
  • ansvarsbevidst og har fokus på selv at gøre en indsats for at opnå resultater

Som elev hos os får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Uddannelsen veksler mellem teori og praksis. Teorien får du på skolen og det praktiske tager vi os af.

Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Vi har 1 ledig stilling som kontorelev med speciale i offentlig administration. Derudover er der allerede ansat en 2. års kontorelev, således at I vil være to kontorelever ved STAR Brønderslev. Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2022.

Inden start skal du have bestået EUX-business eller en HHX Alternativt har du en HF, STX eller HTX med suppleringsfag. Du kan læse mere om adgangskrav til offentlig administration på www.uddannelsesnaevnet.dk

Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse, hvor du i et sammenhængende forløb kombinerer praktik hos os med 15 ugers skoleophold.

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er STAR Brønderslev, Bredgade 60, 9700 Brønderslev.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Peter Steenberg på mobil 72 21 79 29 eller mail [email protected]

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer (eller nyeste karakterudskrift) elektronisk senest søndag den 13. februar 2022.

Vi forventer, at gennemføre samtaler i uge 9.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Brønderslev
  • Søndag den 13. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0