Er du [xxxxx]s nye kontorelev?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Esbjerg

I Sikkerhedsstyrelsen har vi mange års erfaring med at uddanne kontorelever, som får indflydelse rundt omkring i landets styrelser og ministerier. Og vi vil gerne lære dig alt, hvad vi ved. Derfor søger vi en kontorelev med speciale i offentlig administration, som har lyst til at komme tæt på, hvor de politiske beslutninger træffes og blive fortrolig med alle dele af en styrelse i rivende udvikling.

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver fast tilknyttet dine administrative kolleger og kommer til at arbejde med folk på tværs af hele styrelsen. Kan du genkende disse fire karaktertræk hos dig selv, er vi ivrige efter at møde dig:

1. Dine ører bliver spidse, når du hører om noget nyt. Du kommer til at få kendskab til mange af styrelsens ansvarsområder. Vi forventer, at du suger viden til dig som en af de rigtigt store badesvampe og stiller spørgsmål til vores måder at gøre tingene på.

2. Du er robust. Vi er ambitiøse på dine vegne, for det er jo dig, der skal lære noget. Du kan gribe alle de bolde, vi kaster efter dig, og du tilpasser dig de forskellige teams og arbejdsopgaver i styrelsen.

3. Du er sådan en, folk kan lide at tale med. Du får de rum, du træder ind i, til at lyse lidt mere op. Du kan lide at hjælpe andre, uanset om det drejer sig om at dække op til et møde eller få styr på et regneark.

4. Du skriver godt. Du kommer til at skrive til borgere og andre myndigheder i fx breve, e-mails eller på web. Derfor er det en forudsætning, at du er god til at formulere dig på skrift og gerne vil investere tid i at blive endnu bedre.

Hvad kommer du til at lave?

Som kontorelev i Sikkerhedsstyrelsen kommer du rundt i hele huset, og du kommer til at løse opgaver på lige fod med assistenterne i alle styrelsens afdelinger.

  • Vi indvier dig i, hvordan markedsovervågning fungerer, hvordan vi planlægger, sagsbehandler og fører tilsyn
  • Vi lærer dig at arbejde med styrelsens kvalitetsledelsessystem
  • Du ser, hvordan pressen håndteres, hvordan der formidles til borgere og virksomheder med effektiv kommunikation
  • Du kommer selv til at besvare vores kunders spørgsmål både over telefon og mail
  • Du er med til at arrangere seminarer og andre events
  • Du kommer til at hjælpe juristerne med aktindsigt
  • Du kommer omkring mange flere opgaver - også rent administrative som fx indkøb,
  • regnskab og budgettering

Hvad synes de andre?

Malene Vibe Skade, kontorelev i Sikkerhedsstyrelsen:
I løbet af min elevtid i Sikkerhedsstyrelsen, kommer jeg rundt i flere forskellige afdelinger. Det giver mig et stort indblik i, hvilken organisation Sikkerhedsstyrelsen er, og hvilke opgaver vi hver dag løser. Hverdagen som kontorelev er meget alsidig, og fyldt med spændende og udfordrende opgaver, der er med til at styrke mig både fagligt og personligt. Jeg bliver klædt på til at løse opgaver, der spænder meget bredt, herunder alt lige fra kundehenvendelser via telefon og mail, planlægning af tilsyn og standard sagsbehandling, bogholderiopgaver og meget meget mere. Huset er fyldt med gode og dygtige kollegaer, der altid står klar med en hjælpende hånd, et godt råd og godt humør.

Adgangskrav og ansøgning

Du skal opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen med specialet ”Offentlig Administration”. Dette kan enten ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS), påbegyndt før den 1. august 2015 eller en EUX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX, HHX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EUS (et 5- eller 10-ugers kompetencegivende forløb for studenter).

Send os en ansøgning, hvori du bl.a. beskriver din motivation for at søge elevstillingen samt dine faglige og personlige styrker set i forhold til stillingen.

Sådan ansøger du

Kontoruddannelsen tager to år, og du får et teoretisk undervisningsforløb på en handelsskole, fx Rybners i Esbjerg. Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK-STAT med tiltrædelse den 1. september 2022. Send din ansøgning via link på www.sik.dk senest den 9. januar 2022. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 2 og 3.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til direktionssekretær Randi Andreassen Lykkegaard på tlf. 33 73 21 14.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi alle uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Esbjerg
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Fredericia

    Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder .
    • Kontorassistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Tønder

    Er du klar til at tage springet ind i erhvervslivet?Hos Hydro i Tønder søger vi en engageret administrations elev til vores Supply Chain afdeling. Er du ambitiøs og klar til at påbegynde din karr..
    • Kontorassistent
    • Tønder
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Brørup

    HOLDER VORES KUNDERS FORRETNING RULLENDENDI er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet..
    • Kontorassistent
    • Brørup
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Rødekro

    Kontorelev til Profile A/S i RødekroSom kontoruddannet med speciale i administration løser du opgaver inden for det administrative område. Du lærer fx at tage dig af kundehenvendelser, markedsf..
    • Kontorassistent
    • Rødekro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1