Kontorelev med speciale i administration og interesse for økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Esbjerg

Brænder du for at arbejde med tal, og ønsker du, at uddanne dig indenfor økonomi og regnskab? Så er du måske vores nye kontorelev, som skal være med til at løse nogle af de spændende opgaver, der er i vores Økonomi- og administrationsafdeling.

Dine opgaver
Som kontorelev hos SubC Partner vil du blive udfordret med en bred vifte af opgaver samt en bred berøringsflade i organisationen i forbindelse med udførsel af dine opgaver. Det drejer sig om opgaver inden for primært økonomi, bogføring og andet administrativt arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og vil blandt andet omfatte:

  • Debitor- og kreditorstyring
  • Bogføring og afstemninger
  • Ekspedering af vores digitale postkasse, diverse finans-relaterede mail-indbakker og vores overordnede SubC-indbakke
  • Omstillingstelefon
  • Betjening af vores fakturahåndteringssystem, Nova
  • Håndtering af vores tidsregistreringssystem herunder sikring af timer, opfølgning og support
  • Diverse ad hoc-opgaver

I løbet af uddannelsen kan du se frem til gradvist tiltagende ansvar og flere selvstændige arbejdsområder.

Om dig
Vi forestiller os, at du har eller forventer at færdiggøre en EUX, HHX, STX, HTX eller HF med et supplerende EUS-forløb til Kontoruddannelsen. Hvis du har en HG, skal den være adgangsgivende til Kontoruddannelsen med specialer.

For at få succes i rollen skal du have flair for tal, Excel og brænde for at blive endnu bedre. Du sætter pris på en udfordrende hverdag og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles over for. Endvidere trives du med en blanding af økonomiske- og administrative opgaver.

Derudover forventer vi, at du arbejder struktureret og har sans for detaljerne, mens det falder dig naturligt at være omhyggelig i dit arbejde. Du har en positiv tilgang til en arbejdsdag, der byder på mange forskellige opgaver, og du er engageret og stabil.

Du er bruger af Microsoft Office-pakken, særligt Excel og behersker dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder
Du får en spændende og alsidig hverdag med uddannelse, udfordringer og personlig udvikling i et inspirerende miljø med gode kollegaer. Vi er en veletableret virksomhed i løbende udvikling og med fart på. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og vi sætter pris på en uformel og humoristisk omgangstone.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Koordinator, Camilla Gode på tlf.: +45 28 10 85 55.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist er d. 29. juni 2022. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret, bedes du sende din ansøgning og CV ved at trykke ’’søg stilling’’ her på siden.

Om SubC Partner
SubC Partner er international leverandør af services, produkter og innovative løsninger til on- og offshore industrien. Vores mål er at tilbyde de mest innovative, fleksible og omkostningseffektive løsninger til at sænke pris på energi. Vi tilbyder en bred vifte indenfor offshore inspektion, installation, reparation og vedligehold såvel som engineering-, fabrikations- og projektledelseskompetencer. Vi er en virksomhed i vækst som vandt Scale-Up Denmark i 2020, og derfor er kåret som virksomheden med landets største vækstpotentiale. Vores organisation er kendetegnet ved en høj grad af holdånd og en flad ledelsesstruktur. Vi beskæftiger 100 af de dygtigste medarbejdere inden for vores område, og vi glæder os til at få endnu flere kompetente og skarpe hoveder med ombord!

Du kan læse mere om SubC Partner på www.subcpartner.com.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Esbjerg
  • Onsdag den 29. juni 2022

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Fredericia

    Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder .
    • Kontorassistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Tønder

    Er du klar til at tage springet ind i erhvervslivet?Hos Hydro i Tønder søger vi en engageret administrations elev til vores Supply Chain afdeling. Er du ambitiøs og klar til at påbegynde din karr..
    • Kontorassistent
    • Tønder
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Brørup

    HOLDER VORES KUNDERS FORRETNING RULLENDENDI er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet..
    • Kontorassistent
    • Brørup
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Rødekro

    Kontorelev til Profile A/S i RødekroSom kontoruddannet med speciale i administration løser du opgaver inden for det administrative område. Du lærer fx at tage dig af kundehenvendelser, markedsf..
    • Kontorassistent
    • Rødekro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1