Kontorelever til Greve Kommune 2021

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Greve

Har du lyst til en uddannelse inden for offentlig administration, hvor du får mulighed for at få specialiseret viden inden for et specifikt område?

Vi søger kontorelever til Center for Økonomi & HR, Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening og Center for Teknik & Miljø pr. 1. september 2021.

Som kontorelev i Greve Kommune bliver du en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet og digitalisering er en del af hverdagen. Du får en spændende og alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Du vil opleve et miks af en række faste opgaver, som du selvstændigt får ansvaret for og en række udviklingsforløb, hvor du får muligheden for at prøve forskellige fagområder inden for administration, sagsbehandling, journalisering, formidling og økonomi.

Vi tilbyder dig en meningsfuld, sjov og lærerig uddannelse, der kvalificerer dig til et job efter endt elevtid. Du får en tempofyldt og varierende arbejdsdag med stor kontaktflade til flere faggrupper på tværs af organisationen.

Vi vægter tryghed i ansættelsen og en elevuddannelse, som er målrettet. Du vil derfor få tilknyttet en elevvejleder, der følger dig gennem dine elevforløb, og du bliver oplært af fagligt dygtige oplæringsansvarlige. Dit elevforløb vil følge en uddannelsesplan, og der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler, så vi sikrer kvalitet og udvikling i dit uddannelsesforløb.

Center for Økonomi & HR

Centrets primære formål er at understøtte organisationen, når det kommer til økonomi, udbud og indkøb samt HR, og vi er således en vigtig sparringspartner for både institutioner, fagcentre, Direktionen og Byrådet. Vi varetager overordnede tværgående opgaver i organisationen og samtidig deltager vi også i den konkrete opgaveløsning ude i organisationen, så vi sammen kan opnå de politisk fastsatte mål.

Du vil som elev få en spændende og varieret hverdag i en organisation, hvor der er fokus på faglig stolthed og på at få tingene til at lykkes i et til tider hektisk miljø, men hvor der også er plads til humor og omtanke for hinanden.

Center for Økonomi & HR består af fem teams: Support & Kontrol, Finans & Anlæg, Budget, Indkøb & Udbud samt HR. Som elev i Center for Økonomi & HR vil du i det første år komme rundt i Support & Kontrol, Finans & Anlæg samt Budget, hvor du vil komme til at arbejde med regningsbetaling, support på økonomisystem, bank, afstemninger, budgetopfølgning mv.

Andet år af elevtiden vil være placeret i Indkøb & Udbud. Her vil du blive introduceret for rammerne for offentlige indkøb og udbud. Teamet hjælper organisationen med at få de bedst mulige leverandøraftaler på plads på alt fra kuglepenne til danskundervisning af udlændinge.

Som elev i Indkøb & Udbud vil du skulle bidrage til at implementere indkøbsaftaler og e-handel rundt om i organisationen. Ligesom du vil blive involveret i arbejdet med at lave egentlige udbud. Her er opgaven i samarbejde med et fagcenter at afdække og beskrive et behov for efterfølgende at tillægge en proces for indgåelse af kontrakter med de relevante leverandører.

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Center for POB er et center, der både har borgerrettede aktiviteter samt ansvaret for at servicere byråd, direktion og hele organisationen. Centret består af følgende enheder: Borgerservice, Kultur & Fritid, Organisation, Byrådssekretariatet, It og Digitalisering.

Som elev i Center for POB vil du i løbet af din praktikperiode komme rundt til Borgerservice og Byrådssekretariatet

I Borgerservice kommer du til at arbejde med sagsbehandling inden for pas/kørekort, pension, kropsbårne hjælpemidler, folkeregister, vielser samt opgaver inden for økonomi og bestilling af varer.  Du får både den direkte borgerkontakt, når man har ekspeditioner og de telefoniske henvendelser, når man sidder på sin egen plads.

I Byrådssekretariatet bliver du del af en alsidig arbejdsplads, hvor vi beskæftiger os med sekretariatsbetjening, jura, køb og salg af fast ejendom, kommunikation og organisationsudvikling.

Opgaverne varetages af fire teams og du vil primært være tilknyttet sekretærteamet, hvis kerneopgave er at servicere borgmester, byrådet og direktionen med bl.a. mødeindkaldelser, dagsordener og referater til deres møder.

Disse opgaver skal du være med til at løse. Derudover skal du hjælpe os med at journalisere, bestille mødeforplejning, planlægge arrangementer samt andre administrative ad hoc-opgaver.

Du vil blandt disse opgaver også få ”dine egne” faste opgaver.

Når du har lært vores journaliseringssystem at kende, skal du også hjælpe jurateamet med at registrere klager til Beboerklagenævnet og Huslejenævnet.

I sekretariatet har vi også ansvar for afholdelse af valg. Vi har kommunalvalg den 16. november 2021 og derfor kommer du til at opleve demokratiets maskinrum på tætteste hold. Og der vil være masser af valgopgaver, som du får lov til at tage del i.

Center for Teknik & Miljø

Vi er et stort center med kontakt til alle dele af kommunen. Vi varetager opgaver, der sikrer de fysiske rammer for borgernes, erhvervslivets, naturens og miljøets liv, vilkår og udviklingsmuligheder. Vi varetager desuden alle opgaver omkring de kommunale ejendomme, så borgere, brugere og medarbejdere har gode rammer at udfolde sig i.

Du bliver en del af Staben i Center for Teknik & Miljø, og sammen med to andre kolleger bliver du bindeled for hele centret. Du kommer til at arbejde med IT support, økonomi, og kommer med på tilsyn og mange andre spændende opgaver. Dagen starter med posthåndtering, fordeling af regninger og udarbejdelse af faktura.

En tidligere elev siger “Der er mulighed for at udfolde sig og blive udfordret, hvis man udviser overblik og ansvar. Samtidig får man en masse søde og hjælpsomme kolleger, og man bliver hurtigt en del af de forskellige teams. ”

Om dig

Som person er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, har en høj arbejdsmoral, er nysgerrig og tør gå nye veje, og så motiveres du af at yde en god service. Vi forventer, at du brænder for at vise os dit engagement i opgaveløsningen, at du er interesseret i at lære, er kvalitetsbevidst og er god til at overholde deadlines.

Du har gode It-kompetencer, herunder kendskab til Office pakken, har flair for tal og kommunikation og er god til at formulere dig, både mundtligt og skriftligt.

Du har bestået eller forventer at bestå:

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • HTX, STX eller HF der er suppleret EUS kontorretning
  • HHX
  • HG2, HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015

Er du over 25 år, er startet på uddannelsen efter 1. august 2015 og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af studievejlederen på en handelsskole. Realkompetencevurdering, skal du vedlægge din ansøgning.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat efter overenskomsten for administration og It indgået mellem KL og HK/Kommunal. Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Lønnen udgør pr. 01.01.2021 på 1. år 14.863,15 pr. måned og på 2. år kr. 15.643,40 for elever under 25 år. Er du over 25 år er lønnen kr. 22.099,17 pr. måned.

Når du søger jobbet, skal du vælge, hvilket center du søger elevplads i. Ønsker du at søge elevplads i flere centre, skal du vedlægge en ansøgning pr. center. Vi forventer at modtage en motiveret ansøgning, et CV og aktuelle eksamensbeviser. Du kan uploade dine ansøgninger under ”Dokumenter”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fungerende elevkoordinator Camilla Winther Petersen på telefon 4397 9284 eller kontorelev Cecilie Høyer Rasmussen på telefon 4397 9396.

Du kan læse mere om Greve Kommune og de enkelte centre på www.greve.dk og læse mere om det at være kontorelev i Greve Kommune her.

Vi afholder to samtalerunder i uge 15 og 16. I forbindelse med 2. samtale gør vi brug af en faglig case.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Greve
  • Søndag den 21. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Greve over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0