Kontorelev - Customer Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Greve

I Customer Service afdelingen administrerer vi alle de produkter og services, der kommer efter bilen er solgt – også kaldet Eftermarkedet. Vi skal gøre det nemt for sælgerne at sælge vores eftermarkedsprodukter; serviceaftaler, forlængede garantier, forsikringer og tilbehør. Vi administrerer derudover hele kundeoplevelsen fra ejerskabets start til slut; værksted, reservedele, tilbehør, specialombygninger, kundetilfredshed mv.

Customer Service er en spændende afdeling med mangeartede opgaver, hvor to dage aldrig er ens. Vi har en god tone mellem os, og vi keder os aldrig. Du får en bred kontaktflade, hvor du samarbejder med Salgschefen, Reservedelschefen, Servicechefen & Marketingafdelingen samt lidt kontakt til vores 20 MAN-værksteder.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Salgs- & marketingopgaver for vores Customer Service afdeling
  • Ordrehåndtering af reservedele
  • Oplæring og brug af SAP
  • Administration af servicekontrakter
  • Tekniske kampagner
  • Diverse arkivering

Dine personlige kvalifikationer:

  • Du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt, og kan bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores interne kunder
  • Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans
  • Du arbejder struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude
  • Du forstår, at kvaliteten af dit arbejde er afgørende for både vores egen og vores kunders succes

Hvis der er noget du ikke kan idag, så bare rolig, så lærer vi dig resten.

Dine faglige kvalifikationer:

Du har bestået grundforløb (eud, hg2, hgs, hgv) fra en handelsskole eller studentereksamen (hf, stx, htx) suppleret med en EUD-student med fagretning kontor/administration.

Hvis du har erfaring eller lidt kendskab til vores branche eller produkter, vil det være en fordel.

Uddannelsesforløb

Som kontorelev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Kontoruddannelse med speciale “Administration”.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på administrative processer, markedsføring og kundeservice.

Din løn under uddannelse

Din løn følger de gældende takster i Industriens Funktionæroverenskomst. På andet år af uddannelsen kan der, ved god arbejdsindsats, opnås ekstra løntilskud fra MAN.

Sådan lykkes du hos os...

Flotte temaer som en åben kultur, coaching og personlig udvikling betyder som du ved ingenting uden personligt engagement. For at vi lykkes med de markedsændringer vi står over for, er vi totalt afhængige af at have proaktive medarbejdere. Men hvad betyder det egentlig? For os betyder det, at vi har medarbejdere som forsøger at se det totale billede af forretningen, i stedet for kun den enkelte afdeling.

For at lykkes som en proaktiv medarbejder, så ligger det lidt i konceptet at du må være løsningsorienteret og nysgerrig. Du må være åben for tanken om at din gode idé potentielt bliver endnu bedre når du diskuterer den åbent med en kollega. Denne arbejdsmetodik lever tæt op til vores kerneværdi, Holdånd. Vi spiller nemlig hinanden gode. For at spille hinanden gode, kræver det at vi behandler hinanden med Respekt.

Respekt er jo et relativt subjektivt begreb og det er derfor vi prioriterer personlig udvikling og kompetenceudvikling; vi kan nemlig altid lære mere. Dette tror vi opbygger en professionel Integritet for dig som medarbejder og menneske, noget som igen er med til at øge din Beslutsomhed.

Det er nemlig disse fire værdier, Holdånd, Respekt, Integritet og Beslutsomhed vi tager med os på arbejde når vi efterlever den sidste og vigtigste af vores værdier, Kundefokus. Vi er faktisk ingenting uden vores kunder, og vi stræber at være en lidt bedre partner for dem hver eneste dag.

Hvad gør vi for, at du lykkes....

Du bliver en del af et veletableret, internationalt og professionelt team. Vi har fokus på at give dig en god uddannelse som kan bidrage til din personlige udvikling. Når du er åben og engageret, er det den motivation du har brug for at gøre et godt job.

Vi har elever og lærlinge inden for Salg, Administration og Værksted. Og vi sætter en ære i at tiltrække og uddanne unge talenter. Talenter som har lyst til at sætte sig i førersædet være en del af teamet.

Tiltrædelse: Snarest muligt, senest d. 1. november 2021

Ansøgningsfrist: 24. september 2021

Vil du se hvordan, det er at arbejde som elev hos MAN?

Vi har elever og lærlinge inden for Salg, Administration og Værksted.

Har du spørgsmål til jobbet, kontakt gerne Paolo Vitale, Sales Manager Customer Service på tlf. 20 10 80 65 eller pr. e-mail: [email protected]

Hej, jeg hedder Cathrine og har selv været elev hos MAN i Greve. Vil du høre mere om jobbet og uddannelsen? Du er velkommen til at kontakte mig:

Med venlig hilsen – Cathrine Jarlsø - tlf.: 2161 1756

Mail: Cathrine.jarlsoe@man.eu



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Greve

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Storkøbenhavn

    Brænder du for administration, struktur og ordentlighed? Ønsker du en kontoruddannelse / elevplads med unikke udviklingsmuligheder og hvor der er fokus på at stifte bekendtskab med erhvervs..
    • Kontorassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Dragør

    Er du vild med tal og regneark? Og er du klar til en spændende elevtid, der giver dig et godt fundament for din videre karriere?Så har du muligheden for at blive kontorelev i [xxxxx] m..
    • Kontorassistent
    • Dragør
    Få mere info
  • Kontorassistent i Frederiksberg

    Drømmer du om en spændende piccolinestilling i en international virksomhed beliggende i København? Og trives du i en alsidig hverdag, hvor du skal være omstillingsparat, serviceminded og udadvendt..
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Greve over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
31. maj 2024 1