Kontorelev med innovativ tankegang til UC SYD i Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Haderslev

Vi søger to kontorelever med speciale i offentlig administration til studieadministrationen på campus i Haderslev fra den 1. september 2021.

Du bliver en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med mange spændende opgaver, hvor det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag. Samtidig skal du have lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø og positivt teamsamarbejde og sparring med andre.

Vi tilbyder
Du får en spændende hverdag med mange alsidige og udfordrende opgaver i professionelle teams med gode kollegaer.

Du bliver en del af en stor og dynamisk afdeling, hvor vi hjælper hinanden og løser opgaverne som én samlet studieadministration. Vi anerkender og respekterer forskelligheder, og vi skaber effektive sagsgange og høj kvalitet i opgaveløsningen.

Du får en mangestrenget uddannelse inden for administration på en moderne uddannelsesinstitution, hvor du kan mærke studielivets puls og energi. Vi brænder for uddannelse og læring, hvilket gør os til et unikt uddannelsessted for dig som elev.

Du får et målrettet og professionelt uddannelsesforløb, hvor du får erfaring med at arbejde i forskellige teams med ansvar for egne opgaver, f.eks. eksamensplanlægning, kursus tilmelding, optagelse og praktik. Samtidig får du gennem din uddannelse nye brede kompetencer, som du kan bruge på både det offentlige og private arbejdsmarked efterfølgende.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med smil på læben, kollegial sparring og gode relationer.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til et administrativt job, og har mod på at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer.

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os

Vi forventer
I studieadministrationen udvikler vi løbende vores arbejdsgange og opgaveløsning. Derfor er det vigtigt for os, at du er ambitiøs og ansvarsbevidst, og du ved, at du selv skal yde en indsats for at opnå resultater.

Meget af vores arbejde forudsætter god service, så dette skal falde dig naturlig. Vi ønsker at ansætte medarbejdere, som i høj grad motiveres af at møde og samarbejde med andre.

Du har en høj arbejdsmoral, og har lyst til at arbejde med IT-systemer, der løbende er under udvikling.

Du er god til at formulere dig - både i skrift og tale.

Du er god til at skabe overblik over egne opgaver og tage ansvar for løsningen af dem.

Du er omstillingsparat og i stand til at bidrage positivt til forandringsprocesser.

Du har energi og idérighed til sammen med dine kolleger at finde de gode løsninger og udvikle på opgaverne.

Du har gennemført en HHX, EUX eller EUD-S med fagretning kontor, inden du starter.

Er du over 25 år, når du starter på EUX eller EUD-S, skal du medsende din realkompetencevurdering (RKV).

Har du gennemført en STX, HTX eller HF skal du som udgangspunkt gennemføre et 5 ugers forløb med uddannelsesspecifikke fag for at komme i betragtning til stillingen.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) af 3. juni 2019.

Få mere at vide
Ønsker du at få mere at vide om kontorelevstillingerne, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Karin Callesen tlf. 7266 5205 – eller hvis du gerne vil høre lidt mere om, hvordan det er at være elev, kontakt da gerne vores nuværende elev Petra Hansen 7266 5268.

Der er tale om to elev stillinger

  • Én på grunduddannelserne i Haderslev
  • Én på Efter- og videreuddannelsen. Her er du det første år i Haderslev - og sidste år i Kolding på vores flotte nye Campus.

Angiv i din ansøgning, om du er interesseret i begge stillinger – eller kun den ene.

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.ucsyd.dk.

Ansøgningsfrist
Vil du søge én af stillingerne, skal du sende os din ansøgning med dokumentation for uddannelse senest torsdag, den 27. maj 2021 klokken 23.59. Når du ansøger, vil du komme i betragtning til begge stillinger

Samtaler finder sted torsdag, den 3. juni 2021.

Om afdelingen
Du bliver en del af en samlet afdeling for studieadministration og HR. Den samlede afdeling består af ca. 95 medarbejdere fordelt på campusserne i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg. Studieadministrationen er organiseret i teams, der varetager specifikke administrative og studieunderstøttende opgaver.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.500 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 750 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Haderslev
  • Torsdag den 27. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0