Kontorelev til [xxxxx] i Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hjørring

#Forsvaret.dk

Kunne du tænke dig en spændende kontoruddannelse indenfor kontorområdet, er du frisk og kan du regne den ud, og brænder du for regnskabsområdet?

Så søger Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse lige nye elever med start i marts og september 2022

Om os

Vi tilbyder en bred og alsidig kontoruddannelse inden for offentlig administration, i en spændende organisation med fokus på betaling af regninger, bogføring, lønadministration, regnskabsaflæggelse til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø.

Du får en personlig uddannelsesplan, der over de kommende to år sikrer, at du får et bredt kendskab til regnskabsopgaver, controlling, lønadministration, bogføring, fakturabehandling og øvrige administrative opgaver gennem et elev-forløb, hvor du kommer hele vejen rundt i organisationen. Du får muligheden for at specialisere dig inden for det område, du har størst interesse for og vi tilbyder gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du bliver endvidere en del af vores elevklub, hvor du mødes med vores andre kontorelever og udveksler erfaringer ligesom I mødes til forskellige aktiviteter, fællesspisning og besøg ved Forsvarets myndigheder. Eleverne i Regnskabsstyrelsen har tætte sociale relationer og får en lang række spændende fælles oplevelser med i bagagen.

Vi lægger stor vægt på et godt og humørfuldt arbejdsmiljø og samarbejde, at være professionelle, og ikke mindst at yde en god service over for vores kunder. Som elev hos os bidrager du helt naturligt til dette.

Om stillingen

Din uddannelse tager 2 år, og vil bestå af praktisk oplæring, samt 6-11 ugers teoretisk undervisning på skole, inklusiv den afsluttende fagprøve.

Den praktiske oplæring består blandt andet af:
• Administrative opgaver
• Fakturabehandling
• Controlling
• Lønsagsbehandling
• Regnskabs- og bogholderiopgaver
• Kontakt til leverandører samt forsvarets indkøbere og ansatte
• Elektronisk sags- og dokumenthåndtering
• Anvendelse af SAP og MS Office

”I min tid som elev er jeg blevet præsenteret for flere afdelinger og teams, og jeg har prøvet kræfter med mange af deres opgaver. I sidste ende har det været enormt givende at få så stort et overblik i forhold til, hvordan alle processerne på tværs af afdelingerne hænger sammen, samt at få et indblik i, hvor varierende arbejdsopgaverne inden for økonomi er.”, fortæller Tina, tidligere elev i Regnskabsstyrelsen. Tina er i dag ansat som overassistent i Procesafdelingen.

Om dig

Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver, egen læring og udvikling, udviser motivation og engagement i udførelsen af dine opgaver og er god til at samarbejde med øvrige medarbejdere. Du skal være opsøgende, tage initiativ og have en positiv indstilling – ligesom vi forventer, at du er god til at kommunikere, både i skrift og tale.

Du har bestået/består et af følgende
• EUX Business, 1. del
• Studenter- eller Hf-eksamen suppleret med 5 ugers EUS
• Øvrige studentereksaminer suppleret med 5 ugers EUS
• HHX
• HG2/HGV/HGS med kvalifikation til offentlig administration (opnået før 1. august 2015)

Derudover lægger vi stor vægt på, at du har kendskab til Microsoft Word, Excel og Outlook.

Er du over 25 år, bedes du vedlægge realkompetencevurdering, RKV, fra en erhvervsskole eller tage den med til en eventuel samtale. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen er afhængig af din alder og udgør efter endt grundforløb for dig, som er under 18 år, det første år, 11.416,08 kr. pr. måned. Er du over 18 år vil lønnen det første år være 14.301,83 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.479,00 kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte teamkoordinator Laila Kjellerup Bjørnager på telefon 7281 0738.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på telefon 7281 9156.

Ansøgningsfrist den 27. februar 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 10.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. marts 2022 og 1. september 2022. Eller hurtigst muligt.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund. Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Hjørring
  • Søndag den 27. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
20. august 2024 1
19. august 2024 1