Administrativ piccoline

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du kvalitetssans, god energi og lyst til at yde høj service i et fuldtidsjob som piccoline? Motiveres du af at arbejdet med mennesker, og er du smilende, hjælpsom og imødekommende? Hvis du synes, at det lyder motiverende og interessant, så er dette job som piccoline måske noget for dig.

Som piccoline hos ALK vil du opleve et afvekslende arbejde med alt fra administrative opgaver til de mere praktiske. Du vil får en stor kontaktflade i organisationen, idet dine opgaver løses i samarbejde med forskellige afdelinger og medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og lærerigt fuldtidsjob på 37 timer pr. uge, hvor du får mulighed for at få noget erhvervserfaring, som du kan drage nytte af i dit videre uddannelsesforløb. Du vil blive en del af både vores trænings team og vores receptions team.

I træningsteamet vil du indgå i den daglige servicering af vores afdeling, og du vil bl.a. skulle sikre tilmeldinger i vores træningshåndterings system samt være med til at opsætte vores træningsaktiviteter. Du vil, efter en grundig oplæring, sammen med teamets øvrige medarbejder skulle håndtere daglige mails vedr. spørgsmål om vores træningssystem.

Sammen med det øvrige team, vil du blive en vigtig rolle i vores reception. Vi fungerer som ALK’s ansigt udadtil, og er derfor vigtigt, at vi giver det bedste førstehåndsindtryk af virksomheden. Vi lægger stor vægt på, at alle vores gæster og kollegaer får en venlig og imødekommende behandling, hvad enten de henvender sig personligt, via mail eller telefon.

Receptionsteamet består af tre engagerede og hjælpsomme kollegaer med god energi, og hvor lysten til at bidrage til et godt arbejdsmiljø er i højsædet. Vores hverdag er fyldt med mange og alsidige opgaver, samtidig med, at vi med et smil altid giver vores kollegaer en hjælpende hånd.

Arbejdsopgaver

Du vil få et job med en god blanding af både faste opgaver og alsidige ad hoc-opgaver. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Indtastning af data
  • Håndtering af træningsopgaver
  • Pasning af receptionen, herunder modtagelse af gæster og kollegaer
  • Klargøring af mødelokaler
  • Udpakning & bestilling af kontorartikler
  • Diverse ad hoc-opgaver, f.eks. printopgaver
  • Arkiverings og registreringsopgaver

Vi forestiller os, at du

Vi forestiller os, at du har færdiggjort en ungdomsuddannelse og har brug for en pause for at blive afklaret med, hvilken videre­gående uddannelse du skal begynde på. Jobbet kræver ikke erfaring med lignende opgaver, og det vigtigste er, at du har lysten til at ville lære noget.

Du skal trives med at yde god service og have en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du er imødekommende, har ordenssans og er meget omhyggelig med dit arbejde. Vi lægger vægt på, at du er klar til at yde en engageret indsats samt udviser initiativ og gå-på-mod.

Jobbet kræver, at du kan lide at håndtere mange forskelligartede opgaver og er i stand til løbende at prioritere. Du skal være stabil og ansvarsbevidst, samt være komfortabel med at kommunikere på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Du skal have flair for IT, så du kan begå dig i vores forskellige systemer, og være rutineret i brugen af Office pakken.

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og viden udvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst teamleder Pia West på 4195 9084. Send din ansøgning senest den 18. september 2022. Vi ønsker, at du starter hurtigst muligt, og vi vil derfor løbende indkalde kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Virum

    This job will provide you with an opportunity to further your career alongside some of the best and most passionate technology experts from around the world in a leading company within the test, me..
    • Kontorassistent
    • Virum
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Hele Danmark

    Har du lyst til at få en kontoruddannelse hos [xxxxx] el-handel, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til .
    • Kontorassistent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kontorassistent i Hele Danmark

    Brænder du for administration, koordinering og er skarp til detaljer? Har du et godt overblik og trives i rollen som serviceminded blæksprutte? Så er du den Office Manager Assistant, vi leder efter..
    • Kontorassistent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0