Studieservice EVU søger en lærenem og nysgerrig kontorelev til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Horsens

Har du lyst til en kontoruddannelse i offentlig administration og samtidig mod på at arbejde i en uddannelsesinstitution med spændende udfordringer, en afvekslende hverdag og gode kolleger? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kontorelev i Studieservice Efter- og videreuddannelse (EVU) på VIA University College. Stillingen er et genopslag.

Studieservice EVU håndterer den daglige kontakt til VIAs mange studerende og kursister på efter- og videreuddannelsesområdet. Derudover har Studieservice EVU en stor opgave med at understøtte de mange undervisere og uddannelsesledere, der varetager undervisningen af vores studerende og kursister.

Som kontorelev i VIA bliver du en del af vores netværk for elever, hvor du kan dele dine oplevelser og tanke med ligesindede og sparre om faglige udfordringer. Udover din tid i Studieservice EVU vil der i løbet af uddannelsen også være mulighed for et kortere ophold i en af VIAs andre administrative afdelinger fx HR/løn, økonomi eller lign.

Primære arbejdsopgaver
Dine opgaver vil centrere sig omkring den daglige administration af efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Det vil bl.a. indebære:
- Oprettelse af aktiviteter i vores studieadministrative systemer
- Håndtere tilmelding af studerende
- Personlig og digital kontakt med kommende og nuværende studerende
- Booking af lokaler og forplejning
- Eksamensplanlægning
- Koordinering med undervisere og uddannelsesledere.

Når du starter hos os, har vi ingen forventning om, at du kender hverken vores systemer eller vores hverdag. Derfor sørger vi for at give dig en grundig oplæring i både vores forskellige procedurer, administrative it-systemer, introduktion til centrale samarbejdspartnere og ikke mindst en intro til organisationen VIA. Din arbejdsplads vil det første år været på Campus Horsens, hvor du vil sidde sammen med 5 kolleger, der i hverdagen vil fungere som dine tætte sparringspartnere.

Kvalifikationer
Vi søger en kontorelev der:
- Har lyst til at arbejde med administration og ikke er bange for at prøve nye ting
- Kan arbejde struktureret og tage ansvar for egne opgaver
- Er serviceminded og god til at tale med mennesker
- Har flair for it og ikke er bange for at lære nye systemer
- Har en adgangsgivende ungdomsuddannelse (fx HG, HHX, HGS, EUX)
- Kan bidrage til den gode stemning rundt om frokostbordet.

Kort om afdelingen - Hvem er vi?
Studieservice er en del af VIAs fællesområde (inkl. økonomi, HR/løn, kommunikation m.fl.), der understøtter VIAs uddannelser og den samlede ambition om, at vi i fællesskab ”leverer fremragende uddannelser til vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet”. For Studieservice betyder det, at vi har ansvaret for alle de studieadministrative processer, der knytter sig til de studerendes samlede studieforløb fra optagelse til dimission. Vi er ca. 175 medarbejdere i Studieservice, hvoraf ca. 30 arbejder i Studieservice EVU.

Studieservice EVU står for alle de studieadministrative processer i forbindelse med VIAs efter- og videreuddannelsesaktiviteter til personer og organisationer i det offentlige og private. Det betyder, at vi bl.a. arbejder med administration af uddannelses- og kursusaktiviteter, studievejledning, hjemmesidehåndtering, konferencer m.m.

Vi kan tilbyde et inspirerende arbejdsmiljø i en uddannelsesinstitution med gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Vi vægter partnerskab, kvalitet og professionalitet i den administrative opgaveløsning højt.

Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved et åbent og uformelt kollegialt miljø med brede kontaktflader - både internt og eksternt. Arbejdsformen er professionel, udfordrende og selvstændig.

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til studieadministrativ leder Søren Friang Klougart på tlf. 87 55 19 66 eller [email protected].

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pension. Ansættelsen sker efter overenskomst mellem HK og Staten.
Der er tale om en 2-årig elevstilling til besættelse pr 1/9 eller 1/10 2021 // Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Skoleopholdene foregår på Handelsfagsskolen i Odder.
Hovedarbejdssted det første år er på det nye Campus Horsens, der ligger lige ved siden af Horsens Banegård, men der må forventes aktiviteter på andre campusser i Region Midtjylland. Alt efter opgaver og ønsker aftales det med vores nye kontorelev om andet år af uddannelsen bliver med hovedarbejdssted på Campus Horsens eller Campus Aarhus N.
Samtaler forventes afholdt onsdag den 18. august på det nye Campus Horsens.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Horsens

Lignende jobs

  • Kontorelev administration

    Kontorelev administration Vil du kickstarte din karriere som kontorelev hos HK Østjylland?Er du klar til at dykke ned i både administrative og juridiske opgaver i en hverdag, hvor ikke to dag..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Kontorelev, administration og events

    Kontorelev, administration og events Få fart på karrieren som elev inden for administration og events hos HK Østjylland Er du struktureret og nyder at sætte flueben på din to do-liste og samt..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Commercial Purchasing Intern

    Job DescriptionWould you like to work with purchasing in an international company? Would you like to gain extensive experience of the processes and procedures of a large organisation and to have an..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Er du vores nye piccoline/piccolo?

    Vi søger en selvstændig og positiv piccoline/piccolo. Har du et sabbatår eller lignende og ønsker at bruge det i en alsidig stilling, så er dette måske jobbet for dig. Vi søger en piccoline/pi..
    • Kontorassistent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Horsens over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1