Ambitiøs kontorelev til innovativt og bæredygtigt pensionsselskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København Ø


Ansøgningsfrist 18. juni 2021

Vil du uddannes som kontorelev med speciale i administration? I PensionDanmark tilbyder vi en alsidig og udfordrende kontoruddannelse med fokus på HR, ledelses- og bestyrelsesbetjening, events, intern service af vores organisation og meget mere.

Uddan dig i PensionDanmark
Som kontorelev placeres du centralt i vores organisation med fast base i HR. Teamet består af tre dygtige medarbejdere, som varetager en bred vifte af opgaver inden for HR-området i relation til PensionDanmarks mange medarbejdere og ledere.

Som elev vil du opnå bred erfaring med forskellige administrative opgaver inden for HR-området. Du vil blive involveret i vores mange rekrutteringsprocesser, hvor du fx skal udarbejde og publicere stillingsopslag samt koordinere jobsamtaler med både ledere og kandidater. Du vil også blive involveret i onboarding af nye kollegaer, afholdelse af forskellige medarbejderarrangementer samt andre personaleadministrative opgaver, fx gaveadministration i forbindelse med runde fødselsdage, barsel og jubilæer.

Du vil også periodevis blive placeret i andre teams, herunder Ledelsessekretariatet, Corporate Sustainability, samt Intern Service. I Ledelsessekretariatet vil du få prøvet kræfter med sekretariatsbetjening af vores bestyrelser, ledelsesbetjening, møde- og eventplanlægning og meget mere. I Corporate Sustainability vil du være med under udformning af husets CSR-rapport, ligesom du skal hjælpe med at læse materiale igennem forud for afstemning på generalforsamlinger, lave konkurrentovervågning samt assistere i forhold til datavalidering. I Intern Service vil du være gæsternes første møde med PensionDanmark samt knudepunkt for resten af huset.

I løbet af din elevtid vil du få indblik i den finansielle sektor samt opnå god forretningsforståelse.

Som kontorelev i PensionDanmark får du tilknyttet en elevansvarlig og en personaleleder, som vil følge dig gennem din 2-årige uddannelse samt have det daglige ansvar for din oplæring.

Om dig
Som udgangspunkt skal du have gennemført det obligatoriske EUX-forløb. Har du gennemført en HHX, kan du dog påbegynde hovedforløbet direkte, mens elever med en anden gymnasial baggrund end HHX skal gennemføre et grundforløb på 5 uger. Du kan læse mere om de formelle krav her.

Det er vigtigt, at du som person er ansvarsfuld og motiveret til at lære. Vi vil bestræbe os på at oplære dig grundigt, men det er samtidig vigtigt, at du kan udvise engagement og tage medansvar for både dine opgaver og din uddannelse. Du skal desuden kunne trives i en dynamisk hverdag, hvor opgaver, prioriteter og mål hurtigt kan skifte.

Du har gode formuleringsevner i dansk både skriftligt og mundtligt og kan arbejde med Office-pakken og har generelt flair for it. Du er lærenem, nysgerrig, omhyggelig og motiveret til at løse opgaver med høj kvalitet. Du er omgængelig, har situationsfornemmelse og kan agere professionelt. Du kan også arbejde i teams såvel som mere selvstændigt, afhængig af opgaven.

Om PensionDanmark
PensionDanmark er et arbejdsmarkedspensionsselskab med over 765.000 medlemmer og en samlet formue på 290 mia. kr. Vi er ejet er af en række fagforeninger og arbejdsgiverorganisationer og arbejder for at sikre vores mange medlemmer et sundt og langt arbejdsliv samt en økonomisk tryg alderdom. Vores kundetilfredshed er høj, og vi er digitale frontrunners i branchen blandt andet i forhold til brugen af machine learning og software-robotter. Ansvarlighed og bæredygtighed er desuden en central del af vores DNA, og FN’s 17 verdensmål udgør værdigrundlaget for vores aktiviteter.

I 2020 blev PensionDanmark kåret som Europas bedste pensionsselskab for femte gang.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive en e-mail til vores HR-chef Mia Jørgensen på [email protected] eller til vores HR-konsulent Lukas Norman Andersen på [email protected].

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, og opslaget vil blive taget ned, når den rette kandidat er fundet.

PensionDanmark sørger for, at du bliver tilmeldt kontorelevuddannelsen. Forventet opstart er i august eller september måned.
Er du interesseret? så send din ansøgning, dit cv og dine eksamensbeviser til os hurtigst muligt og senest fredag d. 18. juni 2021 ved at benytte linket nedenfor.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • København Ø
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København K

    Transportministeriet er ét af de største og mest varierede ministerområder med en lang række forskellige institutioner.Departementet ligger på Slotsholmen i hjertet af København og beskæftiger ca..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder, for det du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du er et sted, hvor..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Kastrup

    Do you want an education while gaining work experience? We are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport. The Performa..
    • Kontorassistent
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0