Nysgerrig og energisk kontorelev med speciale i administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København S

Vi søger en kontorelev med opstart den 1. september 2022, som har lyst til at prøve sig selv af i en bred vifte af administrative opgaver.

Som kontorelev i HOFOR tilbyder vi en alsidig og varieret uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du får en bred indsigt i administrative kontoropgaver og vil som afslutning stå med en god og tværfaglig generalistuddannelse, hvor du samtidig er blevet introduceret til de mange organisatoriske forhold som gør sig gældende i en større virksomhed. Eksempler herpå er organisationskultur, organisationsstruktur, organisationsforandringer, sociale konstruktioner og samarbejde på tværs.

Du bliver tilknyttet Sektionen Support – Projekt, som er en tværfaglig sektion, der understøtter HOFORs mange bygge- og anlægsprojekter

I dit første år på uddannelsen kommer du til at arbejde med praktiske administrative og koordinerende opgaver.

Du vil undervejs i dit forløb også få mulighed for at indgå i vores nærtliggende ESDH team som er dem, der er ansvarlige for vores to største sags- og dokumenthåndteringssystemer.

På andet år af uddannelsen vil vi skrue op for mere udviklingsorienterede og større opgaver og projekter, hvor du får ansvar for at understøtte et eller to mindre og mellemstore projekter og får bragt dine førsteårs kompetencer godt i spil.

Det er vigtigt for os, at du bliver klædt godt på i forhold til alsidighed og relevant faglig viden og du vil også få mulighed for selv at sætte dit præg på retningen og opgaverne, som bliver mere selvstændige ligesom vi naturligt også vil forvente mere af dig.

Stort servicegen, gå på mod og god energi

For at komme i betragtning er det en forudsætning, at du har gennemført og bestået en adgangsgivende grunduddannelsen såsom HHX, STX, HF eller EUX.

Du får en bred kontaktflade til mange kolleger og derfor er det relevant, at du er udadvendt og har et veludviklet servicegen. Du er nysgerrig og har appetit på nye opgaver, men trives også med rutineprægede opgaver, som også bliver en del af din arbejdsdag. Som person er du åben, ansvarsbevidst og har masser af gå på mod.

Du bliver en del af et dynamisk og udviklingsorienteret team, som vægter et godt arbejdsmiljø og trivsel højt. Vi elsker at grine, fortælle dårlige jokes og holde en uformel tone og forventer, at du også finder dette helt naturligt.

Der er flere i sektionen, som også er kontoruddannet og vi mener derfor at have rigtig gode forudsætninger for at skrue den helt rigtige uddannelse sammen til dig.

Bliv en del af en større udvikling

Du bliver en del af HOFORs eksisterende elev- og lærlingenetværk, hvor I mødes til elev- og lærlingefrokoster og temadage med fagligt og socialt indhold.

Ud over det fællesskab, du får i din afdeling, vil du derfor også blive en del af et fællesskab med HOFORs andre elever og lærlinge. HOFOR har vundet DI Hovedstadens Praktikpladspris 2019 for det fællesskab, vi har skabt for vores elever og lærlinge. Begrundelsen for prisen er bl.a., at selvom vores elever og lærlinge arbejder inden for mange forskellige fagområder bliver der skabt et godt, socialt fællesskab på tværs af fagområder.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Send din ansøgning med cv og relevante bilag via linket "søg stillingen” så vi har den senest den 9. maj 2022. Vi forventer at holde samtalerne den 19. og 20. maj.

Har du spørgsmål til selve uddannelsen, er du velkommen til at kontakte nærmeste leder Tanja Bergmann på tlf. 2795 4664 eller sektionens elevansvarlig Kristina Juul på tlf. 2795 4366.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og evt. se dig til en personlig samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • København S
  • Mandag den 09. maj 2022

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København K

    Transportministeriet er ét af de største og mest varierede ministerområder med en lang række forskellige institutioner.Departementet ligger på Slotsholmen i hjertet af København og beskæftiger ca..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Kastrup

    Do you want an education while gaining work experience? We are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport. The Performa..
    • Kontorassistent
    • Kastrup
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    We are here to provide one simple, but extremely valuable, business benefit: the airtime edge your organization requires to meet the transportation challenges of your industry. We do this by provid..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i København S over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1