Kontorelev med drive og sans for kundekontakt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kolding

Ønsker du at kickstarte din karriere med en elevplads lidt udover det sædvanlige?

Du drømmer måske om en arbejdsdag, hvor du møder forskellige problemstillinger, som udfordrer og udvikler dig?

Vil du gerne være et servicerende bindeled på tværs af forretningen?

Så er du måske Ases nye elev til tre spændende afdelinger i Kolding.

Vi gør din hverdag lærerig, sjov og udfordrende

Dine kommende kollegaer er stolte af at gøre en forskel for Ases medarbejdere og medlemmer. Derfor sætter vi en ære i at arbejde på tværs af organisationen, ved at stille nysgerrige spørgsmål så vi sikrer gode oplevelser og kundeservice. Vi finder det spændende og sjovt at sikre en hverdag, hvor vores medlemmer oplever flow og hurtig service. Så hvis der er udfordringer, informerer vi kollegaer og medlemmer, samt hjælper dem videre til rette løsning - det er faktisk det, vi synes er fedest ved vores hverdag!

Som vores nye elev vil din tid blive delt imellem tre afdelinger, og du kan se frem til arbejdsdage med;

  • Servicering af medlemmer, som forretningens stemme udadtil, viderestilling af telefoner, sikre korrekt håndtering af henvendelser etc.
  • Administration af møder og krav til ledige medlemmer, samarbejde med jobkonsulenter i hele landet
  • Medlemsadministration ved indmeldelse og udmeldelse af a-kasse, administrative opgaver i forbindelse med medlemsopdateringer etc.
  • Kollegaer som elsker det, de laver
  • Masser af snitflader på tværs af forskellige niveauer og kollegaer i organisationen

Du vil blive en aktiv del af afdelingerne; Kundeservice, Mødeservice og Kundeadministrationen, således at du indgår på lige vilkår med de andre kollegaer under dit ophold i hver afdeling.

Løsningsorienteret servicesjæl

Vores hverdag er præget af forandringer. Derfor søger vi en aktiv medspiller, der er nysgerrig og motiveres af at undersøge tingene, samt finder det sjovt at udføre selvstændige opgaver. Du får en stor berøringsflade internt og eksternt i organisationen, hvorfor du:

  • Er kvalitetsorienteret og sætter en ære i at skabe værdifuld service
  • Er en stærk kommunikator – både skriftligt og mundtligt. (Vi oplever et stigende antal medlemmer som taler engelsk og tysk, hvorfor det vil være en fordel hvis du i et vist omfang også kan det)
  • Kan lide at tale i telefon
  • Har en positiv tilgang overfor udfordringer og tør tage initiativ, samt stille spørgsmål
  • Tager ansvar, men søger samtidig hjælp, når det er nødvendigt
  • Er en teamplayer med godt humør
  • Har flair for IT, da vi navigerer rundt i flere forskellige systemer på samme tid

Elevuddannelsen er en erhvervsuddannelse med speciale i administration, hvor du veksler mellem skoleophold (7-11 uger) og praktik over de 2 år uddannelsen varer, inkl. en afsluttende fagprøve. Du kan læse mere om forløbet her: https://www.uddannelsesnaevnet.dk/erhvervsuddannelser/kontoruddannelsen/administration.

Igennem hele dit elevophold vil du lære nyt og opleve, at du har nogle professionelle kolleger, der støtter dig og taler åbent og ærligt, for trivsel og udvikling er hjørnestenene i Ase.

Indrømmet - vi stiller flere krav til din personlighed end din specifikke baggrund, hvorfor din tidligere erfaring - og alder - kan være mangeartet. Vi klapper i hænderne, hvis du allerede har været ude på jobmarkedet nogle år og prøve dig af. Du har som minimum en eksamen fra HHX, HG, STX eller lignende uddannelse og vi ser også gerne, at du har gennemført grundforløbet.

Du skal naturligvis være klar til et toårigt elevforløb, men det afgørende er din lyst til at arbejde, udfordre og udvikle dig. Til gengæld sikrer vi en grundig oplæring, hvor du vil blive oplært i nødvendige arbejdsgange, systemer osv. samt sikre konkrete målsætninger for succes i stillingen via løbende sparring og status møder.

Hvem er vi?

Du vil møde ambitiøse kollegaer, som alle brænder for brugervenlige serviceoplevelser. Du vil opleve frihed under ansvar i velfungerende teams, hvor positivitet, humor og sparring er en vigtig del af hverdagen. I Ase vil vi hinanden, vi giver plads til hygge og humor, og kan garantere en elevplads, hvor du får indflydelse, gode vilkår samt flotte omgivelser i Ases moderne Kolding kontor på Merkurvej, med adgang via offentlig transport, cykel eller bil. Ases hovedkontor i København, samt satellit lokationer rundt i Danmark, samarbejder vi ligeledes tæt med.

Arbejdstiden er i almindelig kontortid alle hverdage.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen eller opgaverne generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder i Kundeservice, Pia Lindmann på tlf. +45 20 13 90 70.

Lønnen er overenskomstfastsat.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV vedlagt eksamensbevis og evt. anbefalinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Kolding
  • Fredag den 16. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1