Kolding Kommune søger en kontorelev med start hurtigst muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kolding

Kolding Kommune søger en kontorelev med specialet Offentlig Administration, som sammen med vores dygtige medarbejdere skal understøtte Kolding Kommunes mange administrative processer. Vi giver plads til både ambitioner og drømme, og vi tager udgangspunkt i dig og din udvikling.

Krav til dig:

Du skal have afsluttet og bestået et af følgende grundforløb:

  • EUX eller HHX fra en handelsskole.
  • En gymnasial uddannelse (STX, HF, HTX), som er suppleret med en EUD-S med fagretning kontor

Vi forventer, at du ud over dit grundforløb også har vist initiativ via et studiejob eller frivilligt arbejde. Husk at skrive i dit CV, hvad du har lavet, og hvad du har lært.

Er/var du over 25 år, da du påbegyndte EUD-S eller EUX, skal du medsende din Realkompetencevurdering (RKV).

Har du en HG, skal der stå kontor med speciale offentlig administration øverst på dit bevis.

Kontorelev i Kolding Kommune

En kontoruddannelse i Kolding Kommune er en spændende uddannelse, hvor du hele tiden veksler mellem skole og praktik. Det vil sige, at du er på skole, hvor du lærer noget nyt og når du er tilbage, prøver du det af i praksis.

Under din elevperiode vil du være tilknyttet Børne-, Uddannelses- og Arbejdsmarkedsforvaltningen. Hvor du kommer rundt i 4 afdelinger, i løbet af din uddannelse, så du lærer hele tiden noget nyt.

Vores elevers primære opgaver vil bestå i at varetage kommunens forskellige administrative funktioner med sagsbehandling, administrative og økonomiske opgaver samt borgerhenvendelser, hvor du finder oplysninger og foreslår løsninger. Derudover vil du få en aktiv rolle i forbindelse med det kommende kommunalvalg, du vil få mulighed for at deltage i spændende projekter lige fra Kulturnatten til afholdelse/planlægning af uddannelsesmesser og promovering af at være elev i Kolding Kommune.

Sammenhold gennem elevklubben
Kolding Kommunes elever har et godt socialt netværk med hinanden, og de mødes i deres elevklub, hvor de drøfter både faglige og personlige udfordringer. Ud over deres møder er de også på virksomhedsbesøg, hvor elever på skift viser deres arbejdsplads for hinanden.

Eleverne har deres egen julefrokost, og selvfølgelig er der også en julefrokost i afdelingen.

Eleverne deltager i HK-elevkonference i Svendborg, og sidst men ikke mindst kan eleverne vælge et valgfag, som giver dem en studietur til Bruxelles.

Karrieremuligheder
Som kontorelev har du gode karrieremuligheder både hos Kolding Kommune og hos mange andre virksomheder. Du kan efteruddanne dig til kommunom, og ønsker du en karriere som specialist eller leder, er der mange muligheder inden for diplomuddannelse.

Vi forventer af dig

Vi har gode erfaringer med elever, og vi glæder os til at møde dig.

Vi forventer, at du er åben, nysgerrig, har lyst til at lære og til at blive dygtig inden for dit område. Du har lyst til at arbejde i Kolding Kommune, hvor vi har mange forskellige typer af opgaver, og hvor vi er mange forskellige slags mennesker.

Du tager ansvar for din uddannelse og for din læring. Du har en naturlig interesse for samfundet omkring dig, og du forstår at den politiske virkelighed også har indflydelse på dit arbejde.

Du er god til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt, og du har flair for økonomi.

Kolding Kommune som arbejdsplads

Byrådets ambition er, at Kolding Kommune skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere har indflydelse på eget arbejde og mulighed for at dygtiggøre sig.

Vores vision "Sammen designer vi livet", handler om den måde vi som designkommune arbejder med designtænkning på i vores hverdag. Her inddrager brugerne gennem forskellige visuelle designmetoder, tænker ud af boksen og samarbejder på tværs. Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om vores designvision her: https://www.kolding.dk/om-kommunen/designvisionen/

Vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, hvor vi tager udgangspunkt i lige netop dig som medarbejder og har fokus på dine behov – det kalder vi også "medarbejderens centrum". Derudover får du dygtige og engagerede kolleger, som vil give dig gode uddannelses- og udviklingsmuligheder.

Løn:

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Så gå ind på https://www.kolding.dk/om-kommunen/kommunen-som-arbejdsplads/kontorelever/

Eller kontakt Ann-Britt Olesen Smorawski på telefon 79 79 01 51 eller e-mail: [email protected]

Ansøgning:

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer eller seneste terminskarakterer. Du må også meget gerne vedhæfte en kort præsentationsvideo af dig selv på max 1 minut.

Ansøgningsfrist: senest d. 19. september 2021.

Ansættelsessamtaler:
Ansættelsessamtalerne vil blive holdt den 21. september 2021. Du vil blive inviteret til samtalen mandag d. 20. september, så noter venligt i din ansøgning, hvis der er et tidspunkt på dagen, hvor du ikke kan deltage.

Ved ansættelsessamtalerne vil der også være en skriftlig opgave. Den tager cirka 30 minutter at lave.

Arbejdstid: 37 timer pr. uge inkl. frokost.
Arbejdstiderne som udgangspunkt være mandag-onsdag: Kl. 8-15:15, torsdag 8-17 og fredag 8-14:15 men kan variere en smule fra forvaltning til forvaltning.

Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt, men senest d. 1. oktober 2021 – 30. september 2023.

Ansættelsessted: Kolding Kommune med tilknytning til Børne-, Uddannelses- og Arbejdsmarkedsforvaltningen.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3c0bec69)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Kolding
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Fredericia

    Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder .
    • Kontorassistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Tønder

    Er du klar til at tage springet ind i erhvervslivet?Hos Hydro i Tønder søger vi en engageret administrations elev til vores Supply Chain afdeling. Er du ambitiøs og klar til at påbegynde din karr..
    • Kontorassistent
    • Tønder
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Brørup

    HOLDER VORES KUNDERS FORRETNING RULLENDENDI er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet..
    • Kontorassistent
    • Brørup
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Rødekro

    Kontorelev til Profile A/S i RødekroSom kontoruddannet med speciale i administration løser du opgaver inden for det administrative område. Du lærer fx at tage dig af kundehenvendelser, markedsf..
    • Kontorassistent
    • Rødekro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2