Kolding Kommune søger 8 dygtige kontorelever med opstart 1. september 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kolding

Kolding Kommune søger 8 dygtige kontorelever med opstart 1. september 2022

Vi søger 8 nye kontorelever med specialet Offentlig Administration, som sammen med vores dygtige medarbejdere skal understøtte Kolding Kommunes mange administrative processer. Vi giver plads til både ambitioner og drømme, og tager udgangspunkt i dig og din udvikling.

Kontorelev i Kolding Kommune

En kontoruddannelse i Kolding Kommune er en spændende uddannelse, hvor du hele tiden veksler mellem skole og praktik. Det vil sige, at du er på skole, hvor du lærer noget nyt og når du er tilbage, prøver du det af i praksis.

Du bliver ansat i én af vores 5 forvaltninger, hvor du i løbet af de 2 år hos os kommer i praktik i 2-4 forskellige afdelinger, det kan være afdelinger som økonomi, borgerservice, sekretariatet, HR eller jobcenteret. Så du vil derfor lærer noget nyt hele tiden.

Vores elevers primære opgaver vil bestå i, at varetage kommunens forskellige administrative funktioner med sagsbehandling, administrative og økonomiske opgaver samt borgerhenvendelser. Derudover vil du få mulighed for at deltage i spændende projekter lige fra Kulturnatten og Tour de France til afholdelse og planlægning af uddannelsesmesser og promovering af at være elev i Kolding Kommune.

Sammenhold gennem elevklubben
Kolding Kommunes elever har et godt socialt netværk med hinanden, og de mødes i deres elevklub, hvor de drøfter både faglige og personlige udfordringer. Ud over deres møder er de også på virksomhedsbesøg, hvor elever på skift fremviser en arbejdsplads for hinanden.

Eleverne har deres egen julefrokost, og selvfølgelig er der også en julefrokost i afdelingen. Men mødes også tit og spiser frokost sammen, og vender stort og småt.

Vores forventninger til dig

Vi har gode erfaringer med elever, og vi glæder os til at møde dig.

Vi forventer, at du er åben, nysgerrig og har lyst til at lære, og til at blive dygtig inden for dit område. Du har lyst til at arbejde i Kolding Kommune, hvor vi har mange forskellige typer af opgaver, og hvor vi er mange forskellige slags mennesker.

Du tager ansvar for din uddannelse og for din læring. Du har en naturlig interesse for samfundet omkring dig, og forstår at den politiske virkelighed, også har indflydelse på dit arbejde.

Du er god til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt og du har flair for økonomi.

Faglige forventninger til vores nye kontorelever

Du skal inden 1. september 2022 have afsluttet og bestået et af følgende grundforløb:

  • EUX eller HHX fra en handelsskole.
  • En gymnasial uddannelse (STX, HF, HTX), som er suppleret med en EUD-S med fagretning kontor


Vi forventer, at du ud over dit grundforløb også har vist initiativ via et studiejob eller frivilligt arbejde. Husk at skrive i dit CV, hvad du har lavet, og hvad du har lært.

Er/var du over 25 år, da du påbegyndte EUD-S eller EUX, skal du medsende din Realkompetencevurdering (RKV).

Har du en HG, skal der stå kontor med speciale offentlig administration øverst på dit bevis.

Karrieremuligheder
Som kontorelev har du gode karrieremuligheder efter endt elevtid, både hos Kolding Kommune og hos mange andre virksomheder. Vi kan naturligvis ikke love alle elever ansættelser efter endt elevtid, men vi vil rigtig gerne hjælpe alle godt videre. Herefter vil du også have mulighed for at efteruddanne dig til kommunom, og ønsker du en karriere som specialist eller leder, er der mange muligheder inden for diplomuddannelse.

Kolding Kommune som arbejdsplads

Byrådets ambition er, at Kolding Kommune skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere har indflydelse på eget arbejde og mulighed for at dygtiggøre sig.

Vores vision "Sammen designer vi livet", handler om den måde vi som designkommune arbejder med designtænkning på i vores hverdag. Her inddrager brugerne gennem forskellige visuelle designmetoder, tænker ud af boksen og samarbejder på tværs. Hvis du er nysgerrig kan du læse mere om vores designvision her: https://www.kolding.dk/om-kommunen/designvisionen/

Vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, hvor vi tager udgangspunkt i lige netop dig som medarbejder og har fokus på dine behov – det kalder vi også "medarbejderens centrum". Derudover får du dygtige og engagerede kolleger, som vil give dig gode uddannelses- og udviklingsmuligheder.

Løn:

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Så gå ind på https://www.kolding.dk/om-kommunen/kommunen-som-arbejdsplads/kontorelever/

Eller kontakt Ann-Britt Olesen Smorawski på telefon 79 79 01 51 eller e-mail: [email protected]

Ansøgning:

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer eller seneste terminskarakterer og RKV hvis du er/var over 25 år, da du påbegyndte EUD-S eller EUX. Du må også meget gerne vedhæfte en kort præsentationsvideo af dig selv på max. 1 minut.

Ansøgningsfrist: senest d. 24. februar 2022.

Ansættelsessamtaler:
Vi afholder første samtalerunde torsdag d. 3. marts 2022. Du vil blive indkaldt til samtalen først på ugen i uge 9.

Anden samtalerunde vil blive afholdt torsdag d. 10. marts 2022, her vil der samtidig være en skriftlig opgave. Den tager cirka 30 minutter at lave.

Mellem første og anden samtale vil HR indhente referencer på de kandidater som kommer videre til anden samtalerunde.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Arbejdstid: 37 timer pr. uge inkl. frokost. Arbejdstiderne kan variere en smule fra forvaltning til forvaltningen men vil som udgangspunkt være:

  • Mandag-onsdag kl. 8-15:15
  • Torsdag kl. 8-17
  • Fredag kl. 8-14:15

Ansættelsestidspunkt: 1. september 2022 – 31. august 2024

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4d518b11)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Kolding
  • Torsdag den 24. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1