Eventkoordinatorelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kongens Lyngby

Brænder du for at koordinere, organisere og være den, der har det kølige overblik? Har du gåpåmod og sans for at give brugere og gæster den bedste eventoplevelse? Så er det måske dig, vi søger som eventkoordinatorelev i DTU Skylab.

Om DTU Skylab
DTU Skylab er universitetets pulserende hub for innovation & entreprenørskab med aktiviteter så som startup support, kurser, virksomhedssamarbejde - og masser af events! I sin 8-årige levetid har DTU Skylab udviklet sig til et levende innovationsmiljø med bl.a. kontorfaciliteter, eventlokaler, loungeområde samt laboratorier og prototypeværksteder og fungerer således som synergiskabende koblingspunkt mellem studerende, forskere, startups og erhvervsliv i et tværfagligt økosystem for teknologi og forretning. <br
Dine opgaver
Du vil i din elevtid komme til at arbejde med alle aspekter af events, både de mere kreative opgaver, og de mere rutineprægede administrative opgaver. Du vil således få mulighed for at udvikle, planlægge, markedsføre, afvikle og evaluere events og aktiviteter i tæt samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Det omfatter:
  • Udvikling og markedsføring af events: Fra konceptudvikling og opstilling af mål over indhentning af priser og udarbejdelse af invitationer til rekruttering og kommunikation.
  • Planlægning af events: fra udarbejdelse af drejebøger og planer for afvikling til planlægning af indretning af faciliteter til events, forplejning og registrering af deltagere.
  • Gennemførelse af events: Fra koordinering med samarbejdspartnere, budgetopfølgning af fakturering til deltagelse i events, evaluering og afrapportering. udarbejdelse af brandplaner Udvikling af interne og eksterne eventretningslinjer samt bidrage til vores eventstrategi.
  • Forskellige event management systemer.


Du skal være forberedt på vekslende arbejdstider, herunder aften og weekend, i forbindelse med afholdelse af events ca. 10 gange om året.

Om dig
Du er selvstændig, struktureret, initiativrig, kreativ og nysgerrig, og du har fokus på din egen læring og uddannelse. Du er udadvendt, har flair for godt værtskab, og du interesserer dig både for detaljer og for helheden - og du sætter en ære i at udvikle, planlægge og gennemføre engagerende events, der skaber forandring for deltagerne og for samfundet. Endelig taler og skriver du dansk og engelsk på højt niveau. Det vil være en fordel, at du har en god forståelse for IT-værktøjer generelt.

Som elev regner vi med, at du har stor lyst til at lære nyt, og at du brænder for at levere en service til DTU Skylabs brugere. Du er derfor ikke bange for prøve nye ting eller spørge, når der er noget, du ikke forstår. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, men jo mere du selv lægger i din uddannelse, jo mere får du med dig.

Derudover skal du have:
  • Et grundforløb (HG2, EUDG eller EUX) fra en handelsskole, der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i administration, eller
  • En gymnasial baggrund (STX, HF, HTX eller HHX), som skal suppleres med et EUS-forløb. HHX skal gennemføre et fem ugers grundforløb. STX, HTX og HF et ti ugers grundforløb
  • Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav, men der kan blive tale om at afkorte antallet af specialefag og uddannelsens varighed. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV)


Startdato og løn
Stillingen er med forventet tiltrædelse pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter. Elevlønnen er ifølge OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Hvis du vil vide mere
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR elevkoordinator på [email protected] eller administrationschef Peter Munkebo Hussmann på [email protected] eller 4071 0060.

Du kan også læse mere om DTU Skylab på vores hjemmeside skylab.dtu.dk.

Ansøgning og samtale
Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag den 15. august 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0