Spillemyndigheden søger en kontorelev, der brænder for spændende opgaver indenfor offentlig administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense C

Vi tilbyder en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration til en elev, der ønsker en alsidig uddannelse med faglig og personlig udvikling. Spillemyndigheden er en del af Skatteministeriet, og vi arbejder med at sikre rammerne for fair spil og fører tilsyn med spilmarkedet i Danmark.

Alsidig kontorelevuddannelse i Spillemyndigheden
Du vil i løbet af uddannelsen lære mere om og beherske forskellige jobfunktioner herunder Spillemyndighedens forskellige spilområder og tværgående administrative funktioner, som giver dig praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for kontorfaget. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kolleger, men du får også selvstændige opgaver i takt med din faglige udvikling.

En kontoruddannelse i Spillemyndigheden kan omfatte opgaver og læringsmål indenfor bl.a.:

Primære arbejdsopgaver:

  • Offentlig administration
  • Sagsbehandling indenfor forskellige spilområder
  • Tilsynsopgaver herunder udkørende tilsyn
  • Lovgivning
  • Økonomi


Sekundære arbejdsopgaver:

  • HR
  • Kommunikation


På spilområderne vil dine opgaver indebære sagsbehandling, når spiludbydere ansøger om tilladelse til at udbyde spil i Danmark, herunder kontrol af regnskaber, klargøre sager til sagsbehandling, vejlede interessenter, håndtere henvendelser og vejlede borgere pr. mail og telefon, sende afgørelser og afslutte sager samt være med til at føre tilsyn på både landbaseret-, online- og tekniske spilområder.

I stabsfunktionen vil dine opgaver være af mere tværgående karakter og kan være indenfor bl.a. administration fx posthåndtering, fakturahåndtering, HR og økonomi med fx udarbejdelse af procesbeskrivelser, mødebooking, indkøb, bestilling af tjenesterejser og rejseafregning samt kommunikation på hjemmeside og intranet. Det administrative arbejde rummer derfor mange forskellige opgaver, som hovedsageligt løses i teams, som du vil blive en del af i praktikforløbet.

Du vil i løbet af uddannelsen og gennem de forskellige arbejdsopgaver lære om god forvaltningsskik herunder korrekt journalisering. Du vil også blive i stand til at håndtere persondata og personfølsomme oplysninger korrekt, samt få et indblik i hvad det vil sige at være en del af en statslig styrelse, der er en politisk styret organisation.

Uddannelsen veksler mellem skole- og praktikophold. Praktikforløbenes indhold er udgangspunkt for læringsplanen for uddannelsen. Skoleforløbet foregår på en erhvervsskole, hvor du får viden og faglig ballast, som du efterfølgende omsætter fra teori på skolen til praksis i praktikforløbene hos Spillemyndigheden.

Uddannelsens længde og indhold afhænger ligeledes af din uddannelsesmæssige baggrund (se gerne mere på ug.dk).

Samarbejdsorienteret og engageret kollega med flair for sikker drift
Det er afgørende, at du er interesseret i arbejdet i en offentlig organisation og kan befinde dig godt i en hverdag som præges af den politiske dagsorden. Du brænder for at lære og er proaktiv i din tilgang til dine arbejdsopgaver, og trives med en blanding af sidemandsoplæring og selvstændig opgavehåndtering. Hverdagen i Spillemyndigheden er præget af en tilgang med frihed under ansvar, som kræver, at du er ansvarsbevidst og besidder selvdisciplin.

Du trives med rutineopgaver, der kræver fokus på kvalitet, detaljer og service. Derudover har du en struktureret tilgang, et stort drive og en imødekommende indstilling til kollegaer, interessenter og opgaver.

Vi lægger særlig vægt på, at du besidder gode formuleringsevner og eventuelt behersker engelsk skriftligt og mundtligt, da en del af arbejdet består i besvarelse af opkald fra både danske og udenlandske interessenter. Derudover er det vigtigt, at du har flair for IT med et godt kendskab til Office-pakken.

Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration. Dette indebærer enten en færdiggjort HHX, EUX eller studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb.

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring og/eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder på en erhvervsskole. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes du vedlægge den ved din ansøgning.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne omkring et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverden stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriets koncern.

Hvordan ansøger du?
Stillingen er med tiltrædelse 1. september 2021 eller snarest muligt.

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link snarest muligt, og senest den 11. juni 2021 kl. 12:00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mari Lucas Johansen på 7237 3549 eller på mail [email protected]

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristen. Kandidater der går videre fra samtalerne, vil skulle gennemføre en test som led i ansættelsesprocessen inden indkaldelse til en eventuel anden samtale.

Løn og ansættelsesvilkår
Vi forventer, at praktikken foregår med tjenestested både i Englandsgade 25 og Finlandgade 1, 5000 Odense C. Dog kan der også være oplæring med sagsbehandling og tilsyn på spilområder, som kan indebære kørsel i tjenestebiler rundt i landet.

Din ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på spillemyndigheden.dk, stopspillet.dk og på rofus.nu, og følg os på LinkedIn.com.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Odense C
  • Fredag den 11. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Odense C over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0