Færdselsstyrelsen søger kontorelever med speciale i offentlig administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ribe

Er du nysgerrig og klar på nye udfordringer? Drømmer du om at arbejde med administrative opgaver og sagsbehandling, og vil du være en del af en styrelse i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi søger i Transport, Køretøjer og Klima i Færdselsstyrelsens afdeling i Ribe.

I Færdselsstyrelsen har vi mange forskellige opgaver og fagligheder, men fælles for os er, at vi har vi fokus på at udvikle en kultur, hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med at nå organisationens strategiske mål. Meningsskabende ledelse med fokus på læring og rum til handlekraft er en del af Færdselsstyrelsens ledelsestænkning og grundlaget for den kultur vi ønsker udviklet.

Hos os er der mulighed for at tilpasse opgaverne og ansvaret til dine behov, og det du brænder for.

Om Team Taxi og Team Synsadministration

Du vil blive placeret i enten Team Taxi eller Team Synsadministration som begge er en del af Færdselsstyrelsens område ”Transport, Køretøjer og Klima”.

Team Taxi består af 15 personer og har sin egen teamleder. Teamet løser opgaver indenfor taxiområdet, hvor vi behandler ansøgninger om tilladelser, chaufførkort og kørselskontorer, ligesom vi fører tilsyn med tilladelsesindehaverne. Herudover har teamet også ansvaret for kvalifikationsuddannelsesområdet, hvor vi godkender uddannelsessteder der vil udbyde kvalifikationsuddannelser til chauffører og transportledere, ligesom vi fører tilsyn med de godkendte uddannelsessteder.

Som elev i Team Taxi vil du løse opgaver indenfor hele taxiområdet, men du vil fortrinsvis blive tilknyttet chaufførkortområdet, hvor styrelsen godkender chauffører der skal køre taxi, limousine eller flextrafik. Du vil i den forbindelse komme til at behandle ansøgninger om chaufførkort, herunder vurdere om ansøgeren opfylde alle taxilovens krav (til eksempelvis helbred m.v.) for at man kan få udstedt et chaufførkort. Som led i denne opgave vil du indgå i en telefonvagtordning, ligesom du på lige fod med teamets sagsbehandlere, vil have en opgave med journalisering og sagsoprettelse.

Team Synsadministration består af 16 personer og teamet har sin egen teamleder. Teamet løser opgaver indenfor synsområdet, hvor vi både administrerer synsreglerne og behandler indsigelser over bøder som borgere har fået, fordi de ikke har fået synet deres bil i tide.

Som elev i Team Synsadministration vil du løse opgaver indenfor hele synsområdet, ligesom du kan komme til at løse andre administrative opgaver i afdelingen ”Tilsyn på vej” som teamet tilhører. I afdelingen finder du også de to teams, Team Biltilsyn og Team Vejsidesyn, Parkering og Tilsyn med lønvilkår (udenlandske), som blandt andet fører tilsyn med bilsynshaller, samt tilsyn med køretøjer i et vejsidesyn, kontrol med overholdelsen af parkeringsregler på rastepladserne langs motorvejen og tilsyn med, at udenlandske chauffører i Danmark aflønnes efter reglerne.

Som elev i både Team Taxi og Team Synsadministration vil du som led i din uddannelse blive rustet til at varetage administrative funktioner indenfor det offentlige, i staten, regionerne eller kommunerne. Du vil komme til at arbejde med sagsbehandling, borgerkommunikation, formidling og almindelige servicefunktioner, ligesom du vil få kendskab til offentlig lovgivning og IT-systemer.

Om dig
Vi forventer, at du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling. Det er en klar fordel, hvis du har erhvervserfaring fra andet job, fritidsjob, frivilligt arbejde, elevrådsarbejde e.l. Dette hører vi meget gerne mere om i din ansøgning.

Jobbet indeholder en del kommunikation – bl.a. via telefon og mail. Det er derfor væsentligt, at du formulerer dig klart, præcist og tydeligt både i skrift og tale.
Det er vigtigt, at du har let ved at arbejde sammen med andre, idet tværgående opgaveløsning er en del af hverdagen, og vi værdsætter tæt fagligt fællesskab og sparring. Som person er du nysgerrig efter nye opgaver og på at følge med, når der sker forandringer omkring dig. Du er samtidig indstillet på, at rutineopgaver også er en del af hverdagen.

Ansættelsesvilkår

Som elev i Transport, Køretøjer og Klima har du din faste gang på vores kontor på Ribe Rådhus.

Der indgås en aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge. Ud over den praktiske uddannelse er der i alt 15 ugers skolegang og afsluttende fagprøve.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Ansættelsesområdet er Transportministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder for Team Taxi, Natasja Gam Mejdal på telefon 4187 1763 eller konstitueret teamleder for Team Synsadministration, Michael Haarup på telefon 4187 1779.

Ansøgning

Du kan søge stillingen via nedenstående link. Her uploader du ansøgning, CV, karakterblad og eventuelt anden relevant dokumentation. Vi skal modtage din ansøgning senest den d. 11. maj 2022.

Hvis du har gjort dig tanker om, hvilket team du gerne vil tilknyttes, må du gerne angive dette i den ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 20.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Ribe
  • Onsdag den 11. maj 2022

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Fredericia

    Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder .
    • Kontorassistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Tønder

    Er du klar til at tage springet ind i erhvervslivet?Hos Hydro i Tønder søger vi en engageret administrations elev til vores Supply Chain afdeling. Er du ambitiøs og klar til at påbegynde din karr..
    • Kontorassistent
    • Tønder
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Brørup

    HOLDER VORES KUNDERS FORRETNING RULLENDENDI er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet..
    • Kontorassistent
    • Brørup
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Rødekro

    Kontorelev til Profile A/S i RødekroSom kontoruddannet med speciale i administration løser du opgaver inden for det administrative område. Du lærer fx at tage dig af kundehenvendelser, markedsf..
    • Kontorassistent
    • Rødekro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Ribe over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0