Vi søger en kontorelev til Vordingborg Kaserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ringsted

Ønsker du en spændende og allround kontoruddannelse, og kunne du tænke dig at blive en del af en anderledes, men spændende arbejdsplads? Så tilbyder Flyverhjemmeværnet og Hjemmeværnskommandoen i et tæt samarbejde en stilling som kontorelev med speciale i offentlig administration pr. 1. september 2022.

Om os

Din nye elevplads vil være et tæt samarbejde med Flyverhjemmeværnet og Hjemmeværnskommandoen, hvor din elevtid vil blive fordelt mellem disse.

Flyverhjemmeværnet og Hjemmeværnskommandoen har til huse på Vordingborg Kaserne – dog har Flyverhjemmeværnet også afdelinger i Karup og Aalborg. Hos Flyverhjemmeværnet vil du få ca. 28 kollegaer, som både er civile og militære og hos Hjemmeværnskommandoen er vi ca. 100 ansatte, som også er en blanding af civilt og militært personale. Du vil komme til at få et bredt og spændende netværk.

Vi lægger naturligvis meget vægt på faglig og personlig udvikling. Hos os er vi ikke bange for at spørge om hjælp og sparring med en god kollega eller leder. Vi har en flad struktur, hvor vi hylder professionalisme, faglighed og god humor højt.

Om stillingen

Vi har gjort forarbejdet og skitseret, hvad vi tænker, at du vil komme til at skulle lære at arbejde med i løbet af de 2 år uddannelsen varer. Du vil få en bred og alsidig administrativ uddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik.

Du vil lære og få erfaring med følgende opgaver:
• HR administration af vores frivillige i Hjemmeværnet.
• Registrering af arbejdstid for ansatte.
• Journalisering og arkivering af vigtige dokumenter.
• Rekruttering.
• Økonomi.
• Kommunikation på vores platform og sociale medier.

Du vil også kunne få en masse andre spændende opgaver afhængig af ønsker og kompetencer. Derudover vil det være muligt i kortere perioder at besøge Flyverhjemmeværnets afdeling i Karup.

Om dig

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed, motivation og kvalitet, da det er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du tager ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for.

Du har bestået/består et af følgende
• EUX Business med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
• STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS forløb
• HHX
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer bestået før 1. august 2015

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:
• Ønsker at blive en professionel kontorfunktionær, der løser opgaverne servicemindet og samvittighedsfuldt.
• Er nysgerrig og engageret af natur.
• Er villig til fortsat at lære og implementere ny viden, så du løbende udvikler dig.

Er du over 25 år, bedes du vedlægge realkompetencevurdering, RKV, fra en erhvervsskole eller tage dem med til en eventuel samtale. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen er afhængig af din alder og udgør efter endt grundforløb for dig, som er under 18 år, det første år, 11.618,61 kr. pr. måned. Er du over 18 år vil lønnen det første år være 14.555,56 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.842,28 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte Jette Bøgvad på telefon 72 82 00 87 (Hjemmeværnskommandoen) eller Lene Nielsen på telefon 91 33 50 15(Flyverhjemmeværnet).

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Mathias Fønskov, på telefon 72 81 91 21.

Vi vil bede dig om at søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad) samt evt. anden dokumentation. Er du over 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 1. maj 2022. Samtaler holdes løbende. Tiltrædelse er den 1. september 2022 eller efter aftale.

OM FLYVERHJEMMEVÆRNET
Flyverhjemmeværnet er en særligt specialiseret del af Hjemmeværnet, som først og fremmest har til opgave at støtte Flyvevåbnet med at bevogte og sikre de danske flyvestationer. Flyvehjemmeværnet består af 28 hjemmeværnseskadriller, hvoraf den ene udgør Hjemmeværnets Flyvende kapacitet. Ud over bevogtning af Flyvevåbnets installationer anvendes Flyverhjemmeværnets frivillige også til løsning af opgaver andre steder i landet, når Forsvaret og Flyvevåbnet har brug for støtte. Det kan f.eks. være, når fly sikkerhedslander i civilt terræn eller mere skarpe bevogtningsopgaver i krise og ved forhøjet beredskab.
Flyverhjemmeværnet har samlet set ca. 4.500 frivillige, hvoraf ca. 1.300 er i den aktive struktur. Vi er 28 militære og civile medarbejdere i Flyverhjemmeværnets faste stab fordelt på Vordingborg og Karup samt en enkelt medarbejder i Aalborg.
Se mere på www.hjv.dk/oe/fhv

OM HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN
Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation. Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.
HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Ringsted
  • Søndag den 01. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0