Kontorelever til HR & kundeservice/sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sjællands Odde

Sæt alle karriere-sejl til! Hop med ombord som kontorelev hos MOLSLINJEN


Vi tvinger dig ikke ud på bølgen blå, men som kontorelev hos MOLSLINJEN får du et hav af muligheder for at prøve kræfter med forskellige grene i vores dynamiske kontormiljø, hvor du finder alt fra vores smilende kundeservice til dygtige talknusere og alt derimellem.

Hvad du bliver en del af?

Har du lyst til at udvikle dine administrative kompetencer, og brænder du for at blive en del af et udviklingsorienteret team på en dynamisk arbejdsplads? Fungerer du godt i et socialt og passioneret arbejdsmiljø, hvor ærlighed og troværdighed vægtes højt? Så kan du blive én af vores nye kontorelever!

Vi tilbyder her en hel unik mulighed for at få et indblik i, hvordan en fremtid indenfor HR og kundeservice/sekretariat kan se ud. Uddannelsen er afvekslende, og dit engagement og din vilje kommer til at definere din fremtidige karriere.

Som elev hos MOLSLINJEN vil du bevæge dig mellem vores HR-afdeling og kundeservice/sekretariat (12 måneder i hver afdeling). Din daglige gang kommer til at foregå på vores hovedkontor i Aarhus med smukke omgivelser, frisk brise og vind i håret. Der vil - efter nærmere aftale - også være mulighed for at se eller gense solrige Bornholm i en kortere periode.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er kvalificeret til EUX, HHX eller har en HF/HTX/STX-eksamen suppleret med et 5 ugers EUD-forløb, og derudover har du et stort ønske om at blive kontorelev indenfor administration. Humør betyder meget for os, hvorfor en udadvendt, positiv og serviceminded adfærd er et stort plus. En naturlig nysgerrighed for andre såvel som for arbejdsopgaver bidrager til et fedt samarbejde. Vi forventer, at du kan tage initiativ og ansvar samt arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver.

En hverdag i vores afdelinger

Vi er af den overbevisning, at du lærer mest af at få hands-on opgaver med egne ansvarsområder. Dette sikres ved en gennemgående oplæring samt samarbejde og stor støtte fra dine hjælpsomme kollegaer. Vi giver løbende feedback omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre. Vi tilrettelægger et uddannelsesforløb i samarbejde med dig, så du får de bedst mulige forudsætninger for en virkelighedsnær uddannelse, som du kan bruge fremadrettet.

Kulturen i vores afdelinger er præget af et godt sammenhold, god stemning, respekt for hinanden og hjælpsomhed. Du skal kunne lide at have med mange mennesker at gøre, da vi ofte får besøg af MOLSLINJENs øvrige medarbejdergrupper.

Dine primære opgaver i HR-afdelingen vil bestå af:

  • Administration forbundet med rekruttering, onboarding af nye medarbejdere, offboarding af fratrædende medarbejdere
  • Vedligehold af medarbejderstamdata
  • Vedligehold af diverse håndbøger, guidelines og manualer
  • Opgaver forbundet med kursus-/certifikatadministration
  • Opgaver forbundet med Employer Branding/SoMe/årlige HR-processer (trivsels-/tilfredshedsmåling, MUS)

Dine primære opgaver i kundeservice/sekretariat vil bestå af:

  • At yde den bedste e-mail kundeservice for alle vores kunder. Dette er din vigtigste og primære opgave hver dag
  • Ansvar for samarbejdet med Kombardo Expressen
  • Daglig opfølgning på kundehenvendelser/reklamationer både inden for dit eget ansvarsområde og dine kollegaers ansvarsområder
  • Indkøbe kontorartikler til hele virksomheden
  • Mødeplanlægning
  • Deltage i administrationen af medarbejderkantinen
  • Bidrage til det gode kollegiale samarbejde i afdelingen

For begge afdelinger gælder, at du ud over ovennævnte skal kunne trives med at gå til hånde i en kombination af rutinemæssige ad hoc-opgaver og nye opgaver af vekslende kompleksitet, herunder projektopgaver.

Hvad kan du forvente af os?

Du bliver en del af en af landets mest kendte og spændende transportvirksomheder. Du får kendskab til vores moderne rederi, hvor du vil få en stor berøringsflade samt store muligheder for at præge din hverdag. Vi har et engagerede arbejdsmiljø, hvor vi sætter stor pris på en uformel og humoristisk omgangstone og et stærkt sammenhold. Vi lægger vægt på mangfoldighed og åbenhed, og du ansættes på lige fod med rederiets øvrige ansatte.

You snooze – you loose

Vi kommer til at holde samtaler løbende, så udfyld og få sendt din ansøgning, CV og karakterblad afsted hurtigst muligt. Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Tiltrædelse: Optimalt er opstart den1. februar 2023. Kontakt vores HR Driftschef Susanne Køhler +45 27102874 eller vores Direktionssekretær Marianne Faber +45 20196202 for yderligere spørgsmål.

Om MOLSLINJEN A/S
Rederiet MOLSLINJEN A/S ejer og driver ALSLINJEN, LANGELANDSLINJEN, SAMSØLINJEN, FANØLINJEN, BORNHOLMSLINJEN og MOLSLINJEN.

Vi har sejlet rutefart på Kattegat siden 1966, og i dag er vi ikke blot et af Danmarks førende færgerederier, men også en voksende virksomhed i en rivende udvikling. I 2018 overtog vi besejlingen af Bornholm under rutenavnet BORNHOLMSLINJEN, og samme år kom yderligere fire ruter til.

Vi har skabt en arbejdsplads, der tilbyder vores 1300 medarbejdere en spændende hverdag, hvor en uformel omgangstone, høj faglighed og frihed under ansvar går hånd i hånd. Bag os står en ejer, som er en af verdens største infrastrukturfonde. De er villige til at investere i udviklingen af vores virksomhed – også i vores mange grønne tiltag.

I samarbejde med Herning Turist driver MOLSLINJEN busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre byer rundt omkring i Danmark.

Når du hører os sige ”Kombardo”, så er det et udtryk for den service og omsorg, vi præsenterer vores færgegæster for – men samtidig er Kombardo et udtryk for, hvordan vi omgås og hjælper hinanden som kolleger. Vil du med ombord? Så Kombardo!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjællands Odde.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Sjællands Odde

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Hele Danmark

    Har du lyst til at få en kontoruddannelse hos [xxxxx] el-handel, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til .
    • Kontorassistent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Holbæk

    Welcome to Prent Corporation. We are proud to be the world’s leading designer and manufacturer of custom thermoform packaging for the medical, electronics and consumer industries.Headquartered in..
    • Kontorassistent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Holbæk

    Welcome to Prent Corporation. We are proud to be the world’s leading designer and manufacturer of custom thermoform packaging for the medical, electronics and consumer industries.Headquartered in..
    • Kontorassistent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Kontorassistent i Hele Danmark

    Brænder du for administration, koordinering og er skarp til detaljer? Har du et godt overblik og trives i rollen som serviceminded blæksprutte? Så er du den Office Manager Assistant, vi leder efter..
    • Kontorassistent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Sjællands Odde

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Sjællands Odde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Sjællands Odde over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0