Offentlig administrationselev (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sorø

På Professionshøjskolen Absalon ser vi det som vores fornemmeste opgave at understøtte uddannelse som regional drivkraft, samt bidrage til Region Sjællands vækst og velfærd gennem udbud af gode og relevante uddannelsesmuligheder. Det gør vi i administrationen hver dag, ved at understøtte fællesfunktionerne og vores 7 centre, som tilsammen indeholder 12 forskellige professionsbacheloruddannelser.

Vi søger nu en ny kontorelev med speciale i offentlig administration.

Din profil
Som elev hos Absalon får du en hverdag, der er præget af mange varierende opgaver. Du vil hurtigt få mulighed for at få ansvar for egne opgaver samtidig med, at du har mange hjælpsomme kolleger bag dig. Derfor skal du kunne genkende dig selv i følgende udsagn:

Dine evner til at opbygge relationer er veludviklet. Du er imødekommende, tillidsvækkende og god til at gå i dialog. Du kan lide at arbejde målrettet i samspil med kolleger på tværs af organisationen i et til tider hektisk miljø.

Du kan lide at arbejde sammen med andre men også selvstændigt. Du værdsætter det gode samarbejde. Det falder dig helt naturligt at søge input fra andre, hvis du har brug for sparring. Samtidig skræmmer det dig ikke, hvis du får en opgave, som du selvstændigt skal løse. Du har målet for øje, og er færdig med opgaven til det aftalte tidspunkt.

Du er løsningsorienteret. Du har en nysgerrig tilgang til, hvordan opgaverne løses. Du har blik for detaljerne, og når du tager arbejdshandskerne på og får ”noget fra hånden” er det altid med fokus på kvaliteten, og på at det er til gavn for de fleste på Absalon.

Derudover forventer vi os, at du har bestået et af nedenstående forløb:
  • EUX Business med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • STX, HF, HTX inkl. 10 ugers HGS eller EUS forløb
  • HHX inkl. 5 ugers grundforløb
  • HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer bestået før 1. august 2015.


Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, bedes du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller du skal kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en RKV, som skal vedlægges din ansøgning. Hvis du har spørgsmål om adgangs-krav og uddannelsesretning, kan du kontakte nærmeste handelsskole.

Du skal desuden vedlægge relevante eksamensbeviser til din ansøgning og CV. Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse.

Dine arbejdsopgaver
Du vil få din egen uddannelsesplan, som er med til at sikre, at du får et afvekslende og lærerigt uddannelsesforløb. Det er vigtigt for os, at du opnår en rigtig god uddannelse med gode muligheder for personlig udvikling. Som offentlig administrationselev kommer du rundt i forskellige afdelinger, som organisatorisk er placeret i vores fællesfunktioner. På den måde får du set mange sider af Absalon og får hænderne i mange forskellige arbejdsopgaver. Eksempler på opgaver er blandt andet:

Administration som en del af hverdagen. Du vil som elev inden for offentlig administration, komme til at stifte bekendtskab med administration i flere forskellige typer af afdelinger. Det er lige fra indblik i vores studieadministration, udarbejdelse af forskellige kontrakter, indtastning af lønbilag, til økonomien bag det hele. Der vil være opgaver du skal løse individuelt og opgaver, hvor du skal indgå i et team sammen med forskellige samarbejdspartnere og kolleger.

Dine kollegaer
Du vil i din tid hos Absalon komme rundt i forskellige afdelinger. Her vil du opleve forskellige rutiner og forskellige kulturer i afdelingerne, men fælles for alle vores afdelinger er, at vi har en god og uformel omgangstone. Du vil møde kolleger, som alle gør en dyd ud af at gøre vores elever fagligt dygtige og klædt på til fremtidige jobs efter endt uddannelse. Vi glæder os til at byde flere elever velkomne i vores forskellige afdelinger i fællesfunktionerne hos Absalon.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Stillingen er på Fuld tid, og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. september 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR konsulent Tanja Mailand tlf. 7248 1249 eller mail [email protected]
  • Ansøgning og relevante bilag sendes senest den 23. juni 2020 via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 24. og 26. juni 2020.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Sorø
  • Tirsdag den 23. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Sorø over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1