Kontorelev til skoleadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Vejle

Kunne du tænke dig en elevplads i en spændende friskole i rivende udvikling? Kan du tænke dig at arbejde indenfor økonomi, indkøb, service og lidt marketing?

Vejle Privatskole er i vækst og vi søger en kontorelev med interesse for administration, der kan være med til at dække behovet i den daglige drift af skolen og udvikle dig personligt og fagligt. Vi lover at din hverdag bliver varieret hvad angår opgaver og at du får en spændende hverdag med masser af udfordringer og en bred kontaktflade. Du vil få et grundigt kendskab til de mange administrative processer inden for skoleadministration og økonomi.

Hvem er du?

Vi søger en god personligthed. Vi forventer, at du er arbejdsom og udadvendt, og at du har en åben og naturlig tilgang til kunder. For at blive vores nye elev skal du være god til at sætte dig ind i nye ting, så du kan yde en kompetent og overbevisende service til vores forældre og samarbejdspartnere.

Du er god til at stave og formulerer dig på dansk – skriftligt såvel som mundtligt. Du kan på et rimeligt niveau tale og forstå engelsk

Om ansættelsen

Du skal opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med specialet ”Offentlig administration”. Det gør du med fx en EUX/HHX. Har du i stedet en studentereksamen (HF, STX, HTX), skal du supplere med EUS (5-ugers kompetencegivende forløb for studenter). Endelig kan du stadig opfylde kravene via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS) påbegyndt før den 1. august 2015.

Er du over 25 år og har taget en af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurdering (RKV). Er du i tvivl om du opfylder kravene, kan du kontakte din uddannelsesinstitution for vejledning.

Der er tale om en to-årig elevansættelse med tiltrædelse inden 1. oktober 2022 - gerne hurtig som muligt.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send os din motiverede ansøgning, CV samt dokumentation for overgangskravene ovenfor til [email protected] - gerne hurtig som muligt. Der afholdes løbende samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Vejle
  • Onsdag den 27. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Vejle over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1