Turismekonsulent til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Turismekonsulent til Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune er en af de kommuner i Danmark, som besøges af flest turister år efter år. Knap 4 mio. overnattende gæster om året har vi, og turismen bidrager ikke mindre end 3,5 mia. kr. i omsætning i kommunen. Turismen har høj politisk prioritet i vores kommune, og i dette job vil du få en nøglerolle i forhold til at videreudvikle dette stærke erhverv. Så hvis du er lige så ambitiøs som os – og vil være med til at sikre, at vi fortsat er blandt de største og bedste inden for turisme i Danmark, så er det dig vi har brug for!
Samarbejde spiller en stor rolle i at lykkedes. Dels skal du samarbejde med mange andre fagligheder i kommunen og det politiske niveau, men du vil også skulle samarbejde med aktører uden for kommunen. Uden for kommunen vil den tætteste samarbejdspartner være Destination Vesterhavet, vores turistforening, som dækker Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner. Destination Vesterhavet er den turistdestination i Danmark med flest udenlandske overnatninger og er den største destination på Vestkysten.

Arbejdsopgaverne
Vi søger en fagligt dygtig og engageret konsulent, som især vil skulle arbejde med:
  • Politik-, strategi- og handlingsplanarbejde i alle faser fra idégenering, projektudvikling, implementering, forankring og til opfølgning.
  • Projektarbejde: Aktuelt vil du især skulle bidrage til at udvikle nye oplevelsestilbud for turister og understøtte muligheder for nye overnatningsmuligheder. Som eksempler kan nævnes, at vi arbejder på bedre formidling af vandre- og cykelruter, udvikling af oplevelsesprodukter i forbindelse med bl.a. en tv-serie og at understøtte udvikling af campingpladser.
  • Deltagelse i projektarbejdsgrupper på tværs af Vestkystens 10 kommuner, hvor der arbejdes med udviklingsprojekter, der udspringer af Udviklingsplan for Vestkysten.
  • Fundraising, søge inspiration og sikre indflydelse på internationalt niveau gennem kommunens deltagelse i NECSTourR og samarbejde med Midtjyllands EU-kontor i Bruxelles
  • Tovholderrolle på kommunens samarbejdsaftale med Destination Vesterhavet, herunder bidrage til løbende opfølgning og udvikling på mål, effekter og indsatser.
  • Videndeling og fremme af lokale turismeinteresser i samspil med en lang række andre aktører som f.eks. lokale virksomheder, Destination Vesterhavet, KL og ministerier.


Din profil
Hvis det er dig, vi skal ansætte, er det vigtigt, at du som person kan arbejde selvstændigt, herunder strukturere og prioritere i opgaver. For at lykkes i jobbet kræver det samtidig, at du er god til at samarbejde og bidrage både som mødedeltager og mødeleder, da mange opgaver skal løses gennem samskabelse og under indflydelse af andre.

Vi forestiller os, at du endvidere kan sige ja til følgende:
  • Du har turismefaglig viden og en relevant lang videregående uddannelse
  • Du har turismefaglig erfaring fra tidligere jobs
  • Du har et stærkt udviklingsgen og nyder at arbejde med at omsætte gode ideer til resultater
  • Du er en stærk kommunikator i skrift og i tale, herunder også kan kommunikere på engelsk
  • Du er en stærk administrator og embedsmand som f.eks. kan projekt- og økonomistyre, analysere data og udarbejde diverse notater på et letforståeligt sprog til bl.a. vores politikere
  • Du kan arbejde med både korte og lange deadlines

Det er en fordel, hvis du har:
  • Erfaring med administrativt og udviklingsarbejde i en politisk styret organisation
  • Erfaring med projektudvikling, projektledelse, implementering og afrapportering
  • Viden om, hvad der skaber økonomisk vækst i samfundet
  • En analyserende og faktabaseret tilgang og kan benytte og udarbejde analyser, notater, sagsfremstillinger mv.

Det basale
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen med base på rådhuset i Ringkøbing i teamet Ekstern Udvikling, Viden & Strategi.

Du kan læse mere om turismeindsatsen på kommunens hjemmeside www.rksk.dk og på https://www.rksk.dk/Files/Files/Om%20Kommunen/Politikker-og-strategier/Politikker2019/Turismepolitik_og_tilknyttet_handlingsplan_webtilgaengelig.pdf og på hvidesande.dk

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job, hvor du som en del af Ekstern Udvikling får en betydningsfuld rolle i den fortsatte udvikling af kommunen. Du får en stor kontaktflade, både internt i kommunen og eksternt overfor vores samarbejdspartnere, og du vil konstant blive stillet over for nye udfordringer. Samtidig bliver du en del af et team, hvor der vil være rige muligheder for videndeling, sparring og udvikling.

Du vil blive en del af et socialt- og stærkt fagligt team, der pt. består af 13 konsulenter, som arbejder med erhvervsudvikling, omstilling til anvendelse af vedvarende energi og andre ressourcer, bosætning, landdistrikter, markedsføring og profilering af området, højnelse af vidensniveauet samt turisme.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Mere information
Har du spørgsmål vedr. stilingen, er du velkommen til at kontakte vores nuværende turismekonsulent Rasmus Sømod på [email protected] eller på 2085 3883. Du kan også kontakte leder af Ekstern Udvikling, Ann E. Bjerrehøj på [email protected] eller på tlf. 2174 9734.
Du kan også læse mere om at bo i Ringkøbing-Skjern Kommune på www.flytmodvest.dk.

Søg stillingen
Ansøgningsfristen er søndag den 31. maj 2020 og der forventes afholdt 1. samtalerunde onsdag den 10. juni. 2. samtalerunde forventes afholdt torsdag den 25. juni.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Vestjylland
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1