Servicemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Visiolink søger en glad og imødekommende service-blæksprutte, som vil være garant for, at vores hovedkontor altid fremstår pænt og indbydende. Er du fyldt med gå-på-mod og godt humør? Så er det dig vi leder efter.

Som Servicemedarbejder hos Visiolink bliver du en del af vores hyggelige og uformelle arbejdsmiljø. Vi kommer godt ud af det sammen og møder altid hinanden med et smil. Du bliver en del af vores Visiolink-familie fra dag ét og vil opleve et kollegialt fællesskab, hvor vi også er sociale uden for arbejdstiden.

Stillingen

Visiolink er et stærkt markedsledende brand i branchen for digitale aviser og magasiner. Derfor er det også vigtigt for os, at vores lokaler på Bjørnholms Allé 20 viser sig fra sin bedste side – både i det daglige, og når vi får gæster udefra. Og det er her, du kommer ind i billedet!

Som servicemedarbejder får du nemlig ansvaret for:

  • Den daglige rengøring af hele huset
  • Klargøring til/ og servicering under møder
  • Anretning af/og afrydning efter frokost
  • Diverse ad hoc-opgaver som blomstervanding, opfyldning af kaffeautomaten, småindkøb osv.


Din baggrund

Vi forestiller os selvfølgelig, at du har mod på at varetage ovenstående opgaver, men derudover er det vigtigste for os, at du er serviceminded og ikke er bange for at tage fat. Har du erfaring med lignende serviceopgaver, er det et plus – men dette er absolut ikke et krav. Stillingen er en fuldtidsstilling – og vi forestiller også derfor, at du er et ungt menneske, som måske har et sabbatår eller lignende.

Om os

Visiolink er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Visiolinks datacentre.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder.

Vi leverer således mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

Er du interesseret?

Stillingen er en fuldtidsstilling, og dine arbejdstider vil som udgangspunkt være fra kl. 8-16.

Opstart d. 15. maj - hurtigst muligt derefter.

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Heidi Andersen på [email protected]

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 12000

Lær dine nye kolleger at kende her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Viby J
  • Lørdag den 15. maj 2021

Lignende jobs

  • Handelselev. eftermarked samt auto reservedele

    Vi søger en auto handelselev, eftermarked samt autoreservedele. 2 års aftale med skoleophold på Mommark Har du benzin og købmandskab i blodet er det måske noget for dig at få en bred uddann..
    • Kontorassistent
    • Århus V
    Få mere info
  • Kontorelev administration

    Kontorelev administration Vil du kickstarte din karriere som kontorelev hos HK Østjylland?Er du klar til at dykke ned i både administrative og juridiske opgaver i en hverdag, hvor ikke to dag..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Commercial Purchasing Intern

    Job DescriptionWould you like to work with purchasing in an international company? Would you like to gain extensive experience of the processes and procedures of a large organisation and to have an..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Kontorelev, administration og events

    Kontorelev, administration og events Få fart på karrieren som elev inden for administration og events hos HK Østjylland Er du struktureret og nyder at sætte flueben på din to do-liste og samt..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Viby J over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1