Kosmetolog/kosmetiker underviser og supervisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Lé Beauty Academy – Jylland Stilling: underviser og supervisor

Lé Beauty Academy er en etableret kosmetologuddannelse dog ikke en ordinær én – dem er der rigeligt af. Vi opstår fordi vi tror på en uddannelse der i høj grad er kendt for en materialistisk tilgang, også kan noget menneskeligt og innovativt. Vores fundament er bygget på værdierne: Bedre og fair uddannelse i kosmetologbranchen, bæredygtighed og innovation. Lé Beauty Academy er i en spændende vækstfase og vi bestræber os på at blive Danmarks førende kosmetologuddannelse. Vi er sammensat af et stærkt og dynamisk team, der brænder for vores elevers og kunders oplevelse. Omgangstonen på vores uddannelsessted er studievenlig, høflig og kundemindet.

Beskrivelse

Vi ønsker at blive Danmarks førende kosmetologuddannelse ved at fokusere på uddannelse af høj kvalitet, iværksætteri, innovation og bæredygtighed. Derfor ønsker vi, at alle vores medarbejdere skal drives af at skabe merværdi, ikke kun for vores elever og kunder, men også for hinanden.

Arbejdsopgaver

Som underviser og supervisor er du ansvarlig for dele af driften af uddannelsesstedet og klinikken. Stillingen inkluderer operationelt arbejde i undervisningslokalerne og i klinikken, såsom at undervise eleverne i pensum samt vejlede dem under deres elevbehandlinger, information og service til kunderne, bookinghåndtering og ansvar for skemaplanlægning og koordinering. I rollen som underviser og supervisor er du også en support til direktøren når det kommer til løbende kommunikation med både elever, kollegaer, administration, kundestyring og salg.

Kvalifikationer

For at passe ind i stillingen er det nødvendigt, at du er en person, der er drevet af at levere god service. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have evnen til at prioritere, koordinere, fordele arbejde, være kommunikativ og udadvendt. Det er nødvendigt at du har flere års erfaring som uddannet kosmetolog eller kosmetiker.

Det vil være en fordel, hvis du også har uddannet dig eller har særlig erfaring inden for salg og service og/eller evt. har en sundhedsfaglig baggrund - dette er dog ikke et krav. Du skal have erfaring med diverse behandlinger, receptionsarbejde og referencer fra tidligere arbejdsgivere. Arbejdet forudsætter, at du har gode almene it-kundskaber og har arbejdet i bookingsystemer før. Et krav er også, at du kommunikerer godt i både skrift og tale på dansk og gerne engelsk.

Hvad tilbyder vi dig?

Hos Lé Beauty Academy rekrutterer vi færdigheder og udvikler dem. Hos os får du mulighed for at udvikle dig og lære nye ting, mens du har det sjovt. Vores fælles værdier styrer vores hverdag og hvordan vi er over for hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, og vi vil altid gerne skabe et godt miljø for kollegaer, elever og kunder.

We Evolve: Vi bestræber os hele tiden på at udvikle os, hvorfor vi går op i at videreuddanne vores kollegaer. Vi har forpligtet os til altid at holde os opdateret og orienteret på nye teknologier, metoder og produkter, som kan støtte udviklingen og innovationen i branchen.

We Simplify: Vi vil altid forenkle vores elevers mulighed for at tilegne sig al den nødvendige viden og erfaring. Eksempelvis er ekstra diplomer og discipliner, som normalt ikke er en del af uddannelsen, hos Lé Beauty Academy en integreret del af vores uddannelse. For vores kollegaer betyder det, at de ikke blot er medarbejdere men vores kollegaer. Vi har en flad struktur, der gør, at vi ønsker at fremme at vore kollega selv kan skabe og udvikle egne idéer, således at de derved bliver en del af uddannelsesstedet og ikke blot en ansat.

Vi vil skabe en kæde, et sted du altid genkender, uanset hvor i landet du besøger os. Det er derfor vigtigt for os at vore kollegaer er innovative, initiativtagende, ønsker at bygge noget stort, komme med nye ideer samt være med til at forbedre vores uddannelsesinstitution.

Som underviser og supervisor tilbyder vi dig en bred stilling, hvor du får mulighed for at vokse og udvikle dig i en branche, der vokser, og hvor du er tæt på ledelsen, når du har brug for support. Vi er et stærkt team og vil fortsætte med at vokse med flere teamorienterede kollegaer, der ønsker at være involveret og bygge videre på vores succeshistorie. Er det dig?

Betingelser

Stillingen er et 1-årigt vikariat på fuldtid, dog er vi i en rivende udvikling, hvorfor stillingen kan blive permanent. Stillingen er omfattet af funktionærloven. Løn og betingelser efter erfaring og kvalifikationer.

Ansøgning

Udvælgelse og interviews finder sted løbende, så send din ansøgning i dag, da ansættelsesaftale kan finde sted inden ansøgningsfristen d. 1. februar 2022. Vi ønsker at besætte stillingen senest 1. maj 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Indsendes til [email protected] Kontaktperson: Sarah Abdel-Halim, 22211139

Lé Beauty Academy Brotorvet 6, 1 & 2 sal, 7550 Holstebro

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kosmetolog/Negletekniker", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kosmetolog/Negletekniker
  • Holstebro
  • Fredag den 14. januar 2022

Statistik over udbudte jobs som kosmetologer/negleteknikere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kosmetolog/negletekniker i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kosmetologer/negleteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kosmetologer/negleteknikere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som kosmetologer/negleteknikere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0