Vikarstilling: DESIGNER TIL BARSELSVIKARIAT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus C

Er du en dygtig og trendstærk designer, som brænder for at være en del af en international virksomhed i vækst? Vi søger lige nu en kompetent designer til et barselsvikariat, som gerne har erfaring eller interesse inden for interiør- og møbeldesign.

Gran Living er en innovativ virksomhed, som er lokaliseret i inspirerende og flotte lokaler på havnen i Aarhus. Vi er en virksomhed, der designer og producerer boliginteriør og småmøbler til de førende møbelkæder, samt til vores eget high-end brand AYTM.

DINE STÆRKE SIDER
Som designer er du konstant på forkant med mode og tendenser inden for interiørbranchen. Du forstår at udvikle trendsættende designs, som samtidig er kommercielle — og du brænder for de produkter, du udvikler. Med sikker sans for stil, farver og detaljer designer du, i tæt samarbejde med dine kollegaer, nye kollektioner inden for boliginteriør og møbler. Du er vant til en travl hverdag, hvor der ofte vil være deadlines, der skal overholdes — og hvor du samtidig forstår at have orden i tingene og have det sjovt.

DIT ARBEJDSOMRÅDE

  • Deltagelse på inspirations- og messeture.
  • Udvikling af nye kollektioner i samarbejde med den kreative direktør og de andre designere.
  • Processen i designudvikling vil starte fra et givet design brief eller ved selv at udvikle et, herefter kommer håndskitser, 2D & 3D visualiseringer herunder renderinger, udvikling af tekniske tegninger, færdiggørelse og opfølgning af tekniske tegninger.
  • Når de tekniske tegninger er udført, hjælper du med i produktudviklingen, løser designspørgsmål og kommer med forslag til løsninger på tekniske udfordringer, korrigere prototyper og opdatere tekniske tegninger.
  • Design og indretning af messestande.
  • Designregistrering.
  • Emballage i samarbejde med den grafiske designer.

DINE KVALIFIKATIONER

  • Uddannelse og relevant erfaring inden for design — f.eks. fra interiør- eller møbelbranchen.
  • Rutineret Rhino-bruger.
  • Erfaring med Adobe-pakken — primært Illustrator, InDesign og Photoshop.
  • Initiativrig, effektiv og et skarpt blik for de nyeste trends.
  • Åben og samarbejdsorienteret.
  • Behersker engelsk i skrift og tale.

VI KAN TILBYDE
Arbejdstiden er 37 timer/uge. Vi kan tilbyde et kreativt miljø med en flad struktur, hvor du får mulighed for at se dine idéer blive hurtigt omsat til handling. Vi arbejder i et åbent og spændende miljø med god dialog og mulighed for at arbejde selvstændigt med varierende opgaver.

Du vil indgå i et design team af andre in-house designere og grafikere. Vi sidder i alt 20 på kontoret i vores inspirerende og flotte lokaler på havnen i Aarhus. Hvis du er interesseret i ovenstående stilling, så send eller mail din ansøgning samt din portfolio hurtigst muligt — dog senest 05.06.21. Vedhæft gerne et foto, så vi kan sætte et ansigt på din ansøgning. Vi behandler ansøgningerne løbende og kalder løbende til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Århus C
  • Lørdag den 05. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1