Designassistent til [xxxxx] Sport og Newline i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en kreativ designer med passion for sport fashion? Så har du her muligheden for at spille dig på holdet hos hummel A/S som vores nye Designassistent.



Velkommen til


Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sportsfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Som vores nye Designassistent bliver du en del af vores produkt team for hummel Sport og Newline i vores Business Unit Sport. Dine daglige holdkammerater, vil bestå af 5 dedikerede designere, der har ansvaret for hummel sports og Newlines kollektioner, og udviklingen deraf. Vi er fan af individer med karakter, der dog også formår at arbejde i teams med god energi, ydmyghed og masser af holdånd.


Arbejdsopgaver


Hos hummel ønsker vi at opfordre til en aktiv livsstil, hvor dine opgaver vil være at designe og udvikle styles hertil med fokus på både trends, komfort og funktionalitet.

Som Designassistent er du en del af hele værdikæden fra idé til det endelige produkt. Du kommer til at spille en rolle i udviklingen af sæsonens kreative designretning i samarbejde med andre designere, hvorfor du også kommer til at udvikle dine egne designfærdigheder samt samarbejdsevner.

I tæt samarbejde med det øvrige design- og produktteam, får du ansvaret for:

  • Eget ansvar for små kapselkollektioner
  • Oprettelse af tech-packs i samarbejde med hoveddesignerne for hummel/Newline
  • Opsætning og opdateringer af designoversigter
  • Oprettelse af farvekort
  • Oprettelse og opdateringen af design systemer
  • Eksekvering af diverse opgaver i samarbejde med det øvrige designteam
  • Ad hoc-opgaver på HQ

Dine kvalifikationer


  • Du er lige blevet færdig eller er ved at færdiggøre en designuddannelse
  • Kan arbejde i Illustrator, Photoshop & InDesign
  • Fordel hvis du kan arbejde i CLO 3D
  • Har stor interesse for sport
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret, uden at miste den kreative sans
  • Er positiv, initiativrig og en teamplayer

Vi tilbyder dig


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone hinanden imellem og der er nærhed til ledelsen og gode muligheder for personlig udvikling. Vi spiller i angreb og går efter at vinde, men vi er også det hold, der har det sjovest.

Dit nye arbejdssted vil blive på vores hovedkontor i Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på omtrent 250 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Hos hummel får du:

  • En god arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus. Vi spiller på tværs i huset, og har en helt speciel stemning, hvor alle hilser på hinanden og har en god dialog.
  • Hos os er der plads til faglige udfordringer, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har fleksible arbejdsforhold, samtidig med at det er muligt at dyrke 1 times sport i arbejdstiden og hjemmearbejdsdage.
  • En god kantineordning med lækker frokost og frugtordning
  • Personaleforeningen hummelbien, som er med til at styrke sammenholdet med firmafester, julefrokost, udflugter, kulturelle aktiviteter osv.

Interesseret?


Der vil være ansøgningsfrist d. 31. december 2021, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder også at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Tiltrædelse senest d. 1. februar 2022.

Ansøgninger som ikke bliver sendt via linket, vil ikke blive taget i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om hummel A/S – alt handler om sport, kids og style.


hummel A/S er en global virksomhed, som er repræsenteret i mere end 35 lande verden over og som arbejder for at skabe en mere bæredygtig forretning med karakter. Og vi tror på det, vi gør. For vores klare mission er: ”Change the world through sport”. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Århus C
  • Fredag den 31. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1