VIKING søger Modelkonstruktør/Pattern Designer - PPE FIRE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

JOIN VIKING - and become a lifesaver


Er du en dygtig beklædningskonstruktør med styr på ”værktøjskassen”?

PPE Fire afdelingen i VIKING er verdensførende inden for beskyttelsestøj til brand- og redning. Vi udvikler state-of-the-art beskyttelsestøj til professionelle brandværn over hele verden, og lige nu mangler vi en ny kollega.

Har du et kreativt mindset og lysten til at indgå i en dynamisk hverdag, kan det være lige dig, vi søger.

Vil du med ombord?
Som Modelkonstruktør/Pattern designer får du ansvar for forskellige projekter- lige fra første briefings møde til færdigproduktion, og det stopper ikke dér. Vi udvikler vores brandtøj hele tiden for at sikre den bedste beskyttelse for brandmænd, der arbejder under ekstreme forhold.

PPE står for Personal Protective Equipment og vi arbejder med forskellige specialiserede materialer, som omhandler funktionstøj. Så alt hvad du laver kan få stor betydning, da det beskytter brandmænd i farlige situationer.

Med base i Esbjerg bliver du en del af et team bestående af fem konstruktører, som alle motiveres af VIKINGs mission om at beskytte og redde liv. Det er et dynamisk miljø, hvor du får behov for hele din ”værktøjskasse” inden for konstruktion. I samarbejde på tværs af organisationen, herunder med systuen, salgsteamet og i dialog med kunder - skal du altid sikre den bedste løsning.

Sammen med teamet får du ansvar for den konstruktionsmæssige del af vores produkter, hvor der skal udvikles design, kvalitet og finish på tværs af produktgrupper for hele tiden, at sikre de bedste løsninger.

Hverdagen er varieret og indeholder arbejde med mønstrer, graduering, konstruktion og hyppige altereringer. Vores styles udvikles løbende, og der vil derfor være mange speciel kundetilpassende løsninger.

Stillingen er yderst kreativ og kræver fokus på koordinering af både intern produktionsgrundlag og eksterne kundeprøver. Vigtige problemstillinger løses, mens du har materialet mellem hænderne. En struktureret tilgang og samtidig et godt overblik er derfor vigtig - da det kan være de små detaljer, som gør en markant forskel for brandmænds sikkerhed.

Vi sørger naturligvis for, at du kommer godt ombord og får den nødvendige oplæring.

For at få succes i jobbet ser vi gerne, at du har erfaring med:

  • at konstruere i Gerber, nye mønstre og justering af eksisterende
  • at forberede og vedligeholde produktspecifikationer, mønstre og styklister
  • at supportere produktion i udlandet

Det er et barselsvikariat og tiltrædelse er snarest muligt. Vikariatet har en varighed på et år med mulighed fastansættelse.

Din profil
Du er uddannet Professionsbachelor i Pattern Design på Via University eller lignende - har erfaring fra en tilsvarende stilling eller er nyuddannet med relevant erfaring fra studietiden. Uanset hvad, hører vi meget gerne fra dig.

Fagligt er du kvalitetsbevidst, grundig og trives i rollen som tovholder. Derudover forestiller vi os, at den rette person til stillingen:

  • Er fortrolig med Gerber og Adobe Illustrator
  • Gerne har kendskab til SAP
  • Har gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk

Du må forvente cirka 0-5 rejsedage årligt.

Det optimale udgangspunkt for at varetage stillingen er, at du har bopæl i Esbjerg-området. Alternativt er du vant til at pendle til/fra job.

Vi tilbyder
Et udfordrende job i en international og innovativ virksomhed med ambitiøse vækstmål. Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

I VIKING har vi en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en global organisation.

Derudover tilbyder vi:

  • Fokus på trivsel og work-life-balance
  • En god sundhedsforsikring
  • Rabatordning til lokale butikker
  • En aktiv personaleforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer

… fik vi nævnt, at vi har Esbjergs bedste kantine? Og at adgang til eget fitnesscenter samt gratis massage og fysioterapi også er en del af pakken hos VIKING.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen og behandles naturligvis fortroligt. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og CV straks.

Vikariat er på et år med mulighed for fastansættelse - tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner, People & Organization Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Læs mere på www.VIKING-life.com

JOIN VIKING - YOUR CAREER IS SAFE WITH US


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Esbjerg V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0