Organist til landsbykirker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Landsbykirkerne i Bredstrup og Pjedsted er kirker for to stærke og aktive landsbyer beliggende midt i trekantsområdet med kort afstand til Fredericia, Middelfart, Vejle og Kolding. Vi er ca. 2.400 indbyggere, hvoraf 2.100 er medlemmer af folkekirken. Her er børnehaver, stor skole, alle de foreninger, du kan tænke dig og rigtig god opbakning til kirken.

Her kan du få alt i musik

Vi søger en deltidsorganist som har lyst til at skrue op for musikken i sognene både ved gudstjenester, arrangementer, musikgudstjeneste, sommerfest, fast kor, lejlighedskor og alt i musikken, som du ellers brænder for. Du får et godt samarbejde med vores nye sognepræst, en erfaren kirketjener og kirkesanger, et engageret menighedsråd og mange frivillige ildsjæle.

Vi drømmer om dig

Vi forventer, du er uddannet organist/kirkemusiker - eller er klassisk eller rytmisk pianist med interesse for orgel. Der vil være mulighed for efteruddannelse efter nærmere aftale med menighedsrådet. Derudover forventer vi, at du er positiv og engageret, og at du i samarbejde med menighedsrådet og de øvrige ansatte vil være med til at skabe gode gudstjenester og musikoplevelser for sognene.

Fakta om jobbet

Arbejdspladsens adresse: Bredstrupvej 128, 7000 Fredericia.

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Der er tale om en deltidsstilling med arbejdstidsbrøk 15/37. Alt efter kvalifikationer og ønsker kan der herudover blive tale om varetagelse af børnekor og/eller understøttelse af sognenes lejlighedskor. I så fald vil timetallet blive tilpasset disse øvrige opgaver.

Du medvirker ved gudstjenester og kirkelige handlinger. VI har gudstjeneste alle søn- og helligdage - på skift i de to kirker. Dog gudstjenete i begge kirker juleaften og Allehelgens søndag.

Orglet i Pjedsted kirke er fra Th. Frobenius & Sønner, bygget i 1966 og udvidet i 2008 til seks stemmer. I kirken er der også digital piano.

Orglet i Bredstrup kirke er bygget af Frederik Nielsen i 1894. Udvidet af Bruno Christensen & Sønner i 1979 til syv stemmer og sidenhen ombygget af Marcussen og Sønner. Også her er der digital piano.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet og CO10 - Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for orgaqnister med tilhørende protokollater. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for ansøgere med kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn AC skalaen. Det vi lsige en bruttoløn mellem 317.853 og 387.309 kroner årligt (nudtidskroner). Pension iht. Organisationsaftale. Der er knyttet rådighedforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 40.896 og 63.517 (nutidskroner) Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg.

Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere PO-organister) aftales i henhold til det aftalte i basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 306.709 (nudtidskroner) og basistrin 2 udgør 321.313 (nutidskroner). INdlacering sker efter anciennitet. Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstilæg udgør årligt 31.090 (nutidskroner). Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifiaktions- og funktionstillæg. Pension iht. Organisationsaftalen.

Løn og tillæg kvoteres iht. ansættelsesbrøken.

Ved ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Vi forventer at kunne gennemføre ansættelsessamtaler den 15. marts.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Fredericia
  • Tirsdag den 01. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
18. september 2024 1
23. august 2024 1