ARRANGEMENTSKOORDINATOR MED GODT OVERBLIK (KØBENHAVN)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Horten er et af Danmarks største og førende advokathuse og i vores afdeling for forretningsudvikling søger vi en arrangementskoordinator, der bliver ansvarlig for en vellykket arrangementsafholdelse for både interne og eksterne kunder, samt at sikre en effektiv opfølgning på deltagerne.

Er struktureret planlægning din styrke, og motiveres du af at få de enkelte delelementer til at gå op i en højere enhed? Har du flair for at koordinere forskelligartede opgaver, og trives du med ansvaret for, at nye initiativer også bliver udført i praksis? Så er du måske vores nye arrangementskoordinator.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der supporterer, rådgiver og leverer opgaver bredt inden for marketing, salgssupport, forretningsudvikling og kommunikation.

DU SKABER RAMMERNE OMKRING ARRANGEMENTERNE OG TILFØRER KVALITET
Hos Horten gennemfører vi hvert år mellem 80-100 arrangementer, herunder webinarer – interne såvel som eksterne. Indholdet varierer fra gang til gang, men fælles for samtlige arrangementer er, at effektiv planlægning er altafgørende for, at vi ender med et vellykket arrangement. Som koordinator spiller du en vigtig rolle for, at vi bevarer den høje kvalitet i arrangementerne, og du er involveret i hele processen – lige fra idé til den praktiske udførelse. Husets jurister og studenter vil være ansvarlig for det juridiske indhold af arrangementerne, og det er derfor ikke en forudsætning, at du har juridisk forståelse. Til gengæld forventer vi, at du byder ind med dit gode overblik, at du kan drive processer, og at du har en proaktiv og kvalitetsbevidst indstilling til samarbejdet.

EN HVERDAG MED ALSIDIGE ARBEJDSOPGAVER
Mere konkret består dine primære arbejdsopgaver bl.a. i at:
- Koordinere de konkrete arrangementer, herunder også booking af forplejning og lign.
- Koordinere og deltage i planlægningsmøder med oplægsholderne
- Fungere som projektleder på arrangementerne, dvs. at få indsamlet alle relevante inputs i tide og "få tingene til at ske"
- Være tovholder på markedsføringen af arrangementerne i samarbejde med kollegaerne i forretningsudvikling
- Optimere processen før, under og efter arrangementerne

Derudover vil du være ansvarlig for at sikre en kundeoplevelse i særklasse i samarbejde med IT- og serviceafdelingen, ligesom du vil have en koordinerende rolle i forhold til at drive det efterfølgende opfølgnings- og salgsarbejde.

DIN PROFIL
Det vigtigste er, at du er serviceminded, har "can do attitude" og har lyst til at støtte op om forretningen og være en del af et professionelt miljø. Samtidig er det vigtigt for os at finde en profil, som kan og vil drive processer, samt selv smøge ærmerne op og tage fat, når det kræves.

Mere konkret forventer vi, at du har følgende egenskaber:
- Serviceminded
- Har erfaring med at drive projekter/processer
- Trives med en bred kontaktflade og at skabe gode relationer både internt og eksternt
- Er resultatorienteret og har et højt drive
- Formår at arbejde effektivt og bevare overblikket, samtidig med at du har øje for detaljen og stor kvalitetssans
- Trives med at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og hvor personlig opfølgning og sparring er et must og en fast del af hverdagen

Det er en fordel, hvis du har interesse for markedsføring og øje for det visuelle.
Til at håndtere diverse arrangementer bruger vi Nemtilmeld (tilmeldingssystem), SurveyXact (evalueringsskemaer), GoToWebinar, Teams, vores interne arrangementssite, samt forskellige andre systemer. Flair/interesse for tekniske systemer er derfor en fordel.

ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingschef Mads Rau-Kaufmann på 5234 4171 eller på [email protected].

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Hellerup
  • Tirsdag den 06. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1