Audition! Vi søger uddannede kontratenorer, tenorer og basser til Herning Kirkes Drenge...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Audition onsdag d. 18. marts 2020

Herning Kirke har over de seneste årtier udviklet et rigt, bredspektret og ambitiøst musikliv. Herning Kirkes Drengekor har stået centralt i denne udvikling og vi søger nu, i forlængelse af en større strategisk indsats for koret – herunder en styrkelse af mandsgruppen, uddannede kontratenorer, tenorer og basser, som vil blive tilknyttet koret til ugentlige korprøver, til koncerter, turnéer og indspilninger.

Koret har i de senere år sunget i blandt andet Stephansdom i Wien, Sydney Operahus og Carnegie Hall, New York. Korets aktiviteter i 2020 indbefatter bl.a. en koncertturné til Sydafrika og opførelser af hhv. Faurés Requiem og Händels Messias.

Jobbet: Herning Kirkes Drengekor er et drenge-mandskor tilknyttet Herning Kirke. Sangerne vil blive ansat under Den Jyske Sangskole med aflønning på timebasis i henhold til Dansk Korforbunds timesats på 277,73 kr. / time +12,5% feriepenge. Det er ligeledes Den Jyske Sangskole, som er producent for sangerne.

Din profil: Du skal have erfaring med både korsang på professionelt niveau og formå at have evnen til at indgå i et ungt, ambitiøst læringsmiljø, som involverer sangere fra 10 år og op til 25 år. Vi har brug for sangere, som prioriterer at klinge sammen med stemmegruppen og samtidig viser initiativ og evner at tage ansvar for den fælles læring både musikalsk og socialt. Af faste sangere forventes derfor interesse i og aktiv indsats for gruppens fortsatte positive udvikling.

Audition: afholdes onsdag d. 18. marts 2020 i Herning Kirke, Østre Kirkevej 1, Herning. Du vil blive prøvet i korsang sammen med medlemmer af Herning Kirkes Drengekor og du vil blive prøvet i prima vista korstemme. Du bedes desuden forberede to sange eller arier (ikke opera) varieret i stil og sprog, der viser din stemmes kvaliteter.

Ansøgning: med CV på maksimalt en A4-side og foto, sendes pr. mail til [email protected] med dit navn og stemmetype i emnefeltet. Deadline er mandag d. 2. marts. Skriv også, hvilke sange du ønsker at synge. Herning Kirkes Drengekor sørger for pianist. Du vil modtage svar, om du er inviteret til foresyngningen hurtigst muligt efter vi har modtaget din ansøgning.

Du er velkommen til at kontakte Line Nordentoft for yderligere information på mail [email protected] eller tlf. 2270 4663 (09-15).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Herning
  • Mandag den 02. marts 2020

Lignende jobs

  • Vikarstilling: DK Company Vejle søger en Make-up A...

    DK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariatDK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariat Til vores fotoafdeling søger vi en make-up artist/styl..
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATOR

    CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORCREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORAre you a passionate storyteller who knows how to grab people’s attention with interesting content and exciting stories? ICHI, .
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    AARHUS SYMFONIORKESTERChefdirigent: Dmitry MatvienkoMusikchef: Jesper Nordin 1. Koncertmester Konkurrencen afvikles: 31. oktober og 1. november 2024 1. runde:W.A.Mozart: Concerto .
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Construction and Development Assistant

    Kan du tegne i SolidWorks og skabe grundlag for vedligeholdelse og udvikling af produkter? Hos [xxxxx] søger vi en struktureret, detaljeorienteret Teknisk Designer eller lignende med et solidt udga..
    • Kreativ medarbejder
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
19. september 2024 1